Threads: 61
Наставак фудбалског првенства је на прагу и већ на самом почетку Црвена Звезда игра једну од најважнијих утакмица сезоне, која би могла много тога да одлучи.
Током зимске паузе у наш клуб је дошло доста нових појачања. Од самог почетка им треба ставити до знања да су дошли у клуб који је другачији од осталих и чији навијачи несебично дају себе, али исто траже и од играча.
Званични став групе Делије Север је да у што већем броју дођемо у четвртак од 15:00 часова на тренинг екипе, створимо победничку атмосферу и на тај начин максимално мотивишемо играче за предстојећи меч.
Threads: 8
Промени пиксле-Послужи људе
Јел би могао неко да напише како иде оно ново скандирање,пошто се на мом делу трибине слабо чуло...
Threads: 84
Одлично је било данас на тренингу. Нова песма која се понављала више пута,и добро зезање. Био сам на половини која је навијала за Плаве ;D ! За време тренинга,грудвање између навијача плавие и жуте екипе.

Све у свему одлично зезанње,и наравно прозивање гробара. На крају је мало фалило да заплачем када је онај лик дао слику ''Ко игра доле на трави,нек' срце остави за нашу победу'' и када је кренула песма Звезда ми је све. Неописив тренутак.
Још једном смо доказалил да смо најбољи и најјачи.
пс. Јел може неко да напише отприлике колико нас је данас дошло,ако се зна.? Хвала унапред...Чиними се око 3000 ,а можда и више
Threads: 0
Мондо каже више од 4 000 :o
Threads: 61
Нова песма је пробавана у пар наврата. Ако је неко запамтио нека је окачи. Леп почетак нове полусезоне, лепо загревање пред дерби, следи нам субота и да будемо још бољи. Ако неко има неки инфо у вези нових дуксева слободно нека га окачи овде...
(02-26-2009, 06:46 PM)ognjentrm link Wrote: Мондо каже више од 4 000 :o
Чуо сам да нас је било око 3000 што је реално...
Нисам запамтио први ред, а овако креће од другог
Нек се Звездо заооори, цела Маракана,
Не жалите дланооове, не жалите руке,
Нек се Звездин протииивник, усере од муке,
Навијајте Делииије, да победа дође
Деведесет мииинута, брзо ће да прође
Threads: 2
02-26-2009, 08:49 PM
(This post was last modified: 02-26-2009, 10:45 PM by Храбро срце.)
Звезди треба подршка да не буде сама,
Нек се Звездо заооори, цела Маракана,
Не жалите дланооове, не жалите руке,
Нек се Звездин протииивник, усере од БУКЕ,
Навијајте Делииије, да победа дође
Деведесет мииинута, брзо ће да прође
јаоо како сам се смејаоо када су она тројца почели да понављају за нама КОМА!!!

;D