01-30-2009, 03:00 PM
(This post was last modified: 02-02-2009, 02:28 PM by Red Star Forever.)
према словеначким изворима Мирнес Шишић потписао (или потписује) двогодишњи уговор са Звездом ???
муја у Звезди...
|
01-30-2009, 03:00 PM
(This post was last modified: 02-02-2009, 02:28 PM by Red Star Forever.)
према словеначким изворима Мирнес Шишић потписао (или потписује) двогодишњи уговор са Звездом ???
01-30-2009, 06:26 PM
Словеначки репрезентативац Мирнес Шишић потписао је данас двоипогодишњи уговор са ФК Црвена звезда и већ сутра ће се наћи у авиону за Ларнаку и други део кипарских припрема.
Шишић има 27 година, висок је 191 цм и игра на позицији бочног везног играча. Поникао је у Рудару из Велења а од 2004. је наступаo за шест грчких клубова. Прошле године, након запажених игара у Левадијакосу, прелази у најуспешнији клуб са Пиреја-атински Олимпијакос. За репрезентацију Словеније Мирнес Шишић је наступао девет пута и двоструки је стрелац своје националне селекције. http://www.crvenazvezdafk.com/src/sisic-...ontent.htm
01-30-2009, 10:10 PM
Мирнес Шишић АЛИАС Кристијано Роналдо
![]() Овај ако се буде овако ширио,има да му сломе ноге већ после 2 утакмице!Знамо сви како смо пролазили са ликовима који су куповани преко ДВД'а и you tuba,али закључак је да овај ставрно се уживљава у улогу Роналда! Ивић нам је закувао чорбу и то велику!Поставља се питање шта ће Делије да кажу на све ово!?Мислим ако се у баскету дигла толика фрка око Елмедина Кикановића(због којег се наводне и бојкотује баскет),шта ће бити са Мирнесом!?Одавно смо закључили да је кошаркашка управа и ова са Маракане иста,па је лако могуће да падне бојкот и у фудбалу!У свком случају биће ЛУДИЛО на СЕВЕРУ од првог кола!
01-31-2009, 08:06 AM
(01-30-2009, 10:10 PM)Храбро срце link Wrote: Мирнес Шишић АЛИАС Кристијано РоналдоЕ сада коначно идем мирно да спавам јер немам више разлога за бригу. Довођењем Шишића решили смо све проблеме и на терену и фанинсијске и какве год хоћете. Са Шишићем нема зиме. Са Шишићем у Лигу Шампиона. Са Шишићем следи отплата свих дугова. Са Шишићем на кров Европе и Света. Питање је дана када ће Шишић да постане шеста Звездина Звезда. Цела Звезда за Шишићем има да се креће. Мирнес Шишић, један је Мирнес Шишић! Песму пева Маракана за Шишића Мирнеса... И све набије на курац Мирнес Шишић!
01-31-2009, 10:28 AM
(01-30-2009, 10:10 PM)Храбро срце link Wrote: Мислим ако се у баскету дигла толика фрка око Елмедина Кикановића(због којег се наводне и бојкотује баскет),шта ће бити са Мирнесом!?Одавно смо закључили да је кошаркашка управа и ова са Маракане иста,па је лако могуће да падне бојкот и у фудбалу!У свком случају биће ЛУДИЛО на СЕВЕРУ од првог кола!Није турчин главни разлог бојкота баскета, теметика је мнооого шира... А што се тиче луднице на Северу...увек је тако ![]()
01-31-2009, 06:44 PM
Ћак Норис је престао да се бави фудбалом кад је видео Мирнеса како игра!
![]()
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
02-01-2009, 03:32 PM
Па ако тај само крочи на терен ја ћу се вратити кући ко попишан...победили или изгубили!
02-01-2009, 03:33 PM
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...est=136944
Сви знамо колико је играча,тренера,председника,чланова управе,спортских директора,... продефиловало на Маракани у последњих 5 година!Сваке године долазе нови,обећавају много,не ураде ништа и под притиском Делија напуштају клуб остављајући нас у још већим дуговима и проблемима!Ни један клуб на свету није доживео то што је Звезда у последњих пар година!Да је било који други клуб у Европи се нашао у оваквој ситуацији већ би одавно пао у другу лигу или чак био угашен!Као што пише у овом чланку из новости,у Звезду је од летос дошло 20 играча!Еј бре 20 !!!! Па то нигде на свету нема!Ова садашња управа за сад није направила ништа ни боље ни горе!Можда можемо да кажемо да су усрали са овим Мирнесом Шишићем.Али например дуг и даље стоји од 16 милиона!За годину дана ако се недесе неке битније промене на боље и они ће да лете ! ДЕЛИЈЕ су једина светла тачка Црвене Звезде!Једино ми држимо клуб у животу!И ми из дана у дан се суочавамо са све већим проблемима!Нападају нас са свих страна!Водимо битку на много фронтова и то нас доста исцрпљује! Закључак и разлог због кога сам ја ово написао је тај да МОЛИМ СВЕ ДЕЛИЈЕ ДА ШТО ВИШЕ ИДУ НА УТАКМИЦЕ НА ПРОЛЕЋЕ,ДА НАС БУДЕ СВЕ ВИШЕ,ЈЕР ЈЕДИНИ СПАС ЗА ЗВЕЗДУ СМО МИ !!!Немојте се надати титулама и некој фантастичној игри!У Звезду је летос дошло 10 играча,а сад још толико,доста оних који нису никад ни требали доћи су већ отишли са наше свете земље МАРАКАНЕ,али нажалост клуб нам напуштају и најбољи који су нам у овом тренутку и најпотребнији!Морате имати само једну мисао у глави : ДА ЈЕ СЕВЕР И ДЕЛИЈЕ У ЊЕМУ ПОСЛЕДЊЕ УТВРЂЕЊЕ У ОДБРАНИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!
02-01-2009, 03:39 PM
Овај Мирнес је рођен у Мостару, значи прави Балија. Одакле Управи ХРАБРОСТИ да га доведу?!!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-01-2009, 04:41 PM
(02-01-2009, 03:02 PM)david.v link Wrote: Ено читам по нету сви се већ куну у Мирнеса, говоре како ће срушити Партизан, ово оно, а ја баш имам осећај како ћу се са ЈНА вратити кући ко попишан :o . Ја у то не верујем.Ко се куне? Где то пише?Дај линк. Још нешто би те питао.Да ли си ти на форуму www.srpskatribina.net исто david.v?Ако не знаш,тај форум ДЕЛИЈЕ бојкотују.Можеш да читаш али немој да пишеш.То је став групе и требао би да га поштујеш. Извини ако је то неко други са истим нико. |
« Next Oldest | Next Newest »
|