Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Лажљиви новинарски чланак!
У данашњем журналу објављен је чланак поводом саопштења навијачке групе "Делије Петровград", у којем нас обавештавају да су донели одлуку да не долазе више на утакмице фудбалског клуба Црвена Звезда. Разлог за такву одлуку наводе инциденте на почетку другог полувремена утакмице са Апоелом... (сценарио свима познат).
Истиче се њихово незадовољство (које је највише усмерено према понашању водећих људи севера) као и о односу према навијачима из унутрашњости, и став поводом свега, као и да такав став подржавају и остале групе из унутрашњости, али то још увек не смеју јавно да изнесу...

то је измишљотина,поводом овога су се огласиле и делије петровград тако да нема приче о "проблемима на северу"
Урош Мишић један је од нас
Били су на утакмици против Јавора,тако да ...новинарска патка.
(09-02-2008, 06:10 PM)North Side link Wrote:то је измишљотина,поводом овога су се огласиле и делије петровград тако да нема приче о "проблемима на северу"
!!!!

Жалосно је то да живимо у земљи у којој ти "новинар" за 100 евра напише текст по жељи. Погледајте само шта пишу о појединим играчима. Од младих играча праве суперталенте којих након пар месеци нигде више нема, од старијих играча праве "носиоце " игре својих иностраних тимова, а кад дођу у репрезентацију покажу своје право лице. Овај пут су кренули даље, почели су писати плаћене текстове о навијачким групама...ваљда су се заситили играча.
Па и да је сто пута био неки проблем на Трибини, тамо би се и решио, па не провлачимо се ми по новинама са саопштењима као њихови љубимци(вероватно и наручиоци текста, јер је ово њихов рукопис) у времену кад нису знали ко је фронт, а ко плаћеник.

Променио сам име теме, мислим да је овако прикладније.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
А врхунац свега је-"Заборави на Делије из Новог Сада,Врбаса,Бацке Паланке,Ниша,Пирота".Просто човек може да се само смеје на шта су све људи спремни за мале паре,и докле се све иде како би се покварила сложност наше групе !!!
предлажем да се тема преименује у "Купују се на трафици али нису новине" јер писања у којекаквим "новинама" ових дана неодољиво подсећају на оне глупости што смо читали пре 2-3 године...
Мислим да би требали сав материјал да скупимо овде а Бога ми има га...
[Image: 22zw40.jpg]
Лажљиви новинари покушавају да нас заваде... нећу да сад овде претим јер нисам нико битан на трибини, али стварно као неки лешинари нас нападају, и клуб и навијаче... ипак они су лешинари ми смо људи.. и зато морамо сад истрајати у јединству и оданости Звезди! И добро је да видимо која новина ово пише и са чије стране дува ветар, погледајте  и друге медије овај сос канал  са овим њиховим смс порукама деца од 10 година пљују по нама, све раде да би нас спуштали... мислим је да све то долази из зечевићеве и ћурковићеве кухиње, раде на депопуларизацији Звезде и уздизању њиховог клуба... могуће да ова прича и нема толико везе са приватизацијом.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
(09-02-2008, 08:21 PM)Милош link Wrote:предлажем да се тема преименује у "Купују се на трафици али нису новине" јер писања у којекаквим "новинама" ових дана неодољиво подсећају на оне глупости што смо читали пре 2-3 године...
Свака идеја је добродошла, само је треба добро образложити.
Не знам шта би добили прикупљањем и пласирањем тих лажљивих чланака преко нашег сајта?
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
На следећој утакмици треба да осване јасна порука/транспарент на Северу упућена новинарима, у којој би им се јасно ставило до знања да не раде то што раде, и да таквим срањима никако не могу да унесу раздор међу Делије.  :-[

Нешто што би имало одјека, а да не може да се искористи против нас. И не сумњам да ће да погоди право у центар, где треба, као много пута до сада.
(09-02-2008, 09:45 PM)Игор link Wrote:[quote author=Милош link=topic=3381.msg62018#msg62018 date=1220386861]
предлажем да се тема преименује у "Купују се на трафици али нису новине" јер писања у којекаквим "новинама" ових дана неодољиво подсећају на оне глупости што смо читали пре 2-3 године...
Свака идеја је добродошла, само је треба добро образложити.
Не знам шта би добили прикупљањем и пласирањем тих лажљивих чланака преко нашег сајта?

[/quote]

Милоше, постојала је тема сличног назива и овде и на д.нет-у, нема потребе да копирамо и себе и званични сајт... Уосталом, Игор је дао право образложење, нема потребе за пласирањем неистина... Трошимо време на небитне људе, небитне чланке... Момци из Петровграда су већ демантовали да имају било какве везе са овим небулозним текстом у коме се у првих пар реченица појављују неистине које засмејавају сваког озбиљног навијача у Србији...

Имамо и овде другаре из Петровграда, па би их замолио да се огласе како би се стопирало ширење приче и да након тога закључамо ову тему...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: