Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb
U jucerasnjem Blicu, je pisalo o sjajnome "Pele" Popovicu koji je pobedio tri protivnika. Dva na nokaut je pobedio. I glupi Kurvati su mu dali motivaciju da pobedi, jer su celo vreme vikali "ubi ubi Srbina". Ovo je za slavlje ljudi, ovo je daleko vece od pobede na vaterpolo. Isprebivali i karali smo ih usred Zagreba :batine :jebanje :batine :jebanje :batine :ruke Confusedampion :ruke ;pivo :flasa :cigla :cigara :utoka :keez
ttp://killerjews.com
Reply
Sta ti pricas ? ko je on ? :zbunjen :zbunjen
Reply
Pa nabavi jucerasnji Blic, pa ce ti sve bude jasno Smile .
Reply
Lav, ovo je tema za srpsku kafanu. Gledaj lepo gde i sta postiras. Banovao sam te jednom, pa sam ti skinuo ban. Ako mislis pisati na ovom forumu onda lepo gledaj gde, sta i kako postiras.
Reply
E bre Kizo pretera ga. Popio sam par piva previse :flasa , i postirao ga na pogresnom mestu.
Reply
kad je to bilo u zagrebu??
nisam bas upucen...
kad se neki vas borac bude suprostavia mirku filipovicu, onda se javite... u nekim nizim kategorijama mozda i imate neke sanse...
i zasto ne pisete kako je prolazila vasa reprezentacija u okrsajima sa nasom (kick box)?

nemojte se zajebavat, kacite se sa najjacom K1 silom u svijetu;

- mirko "crocop" filipovic - definitivno najjaci k1 borac na svijetu, a vjerojatno i u ultimate fightu, samo sta se prvak (fedor emilianenko) izbjegava susresti sa njim.
- stefan leko - takodjer redovan na K1 turnirima (dakle medju 8 najjacih na svitu)
- mike bernardo - juznoafrikanac koji je uzea HR drzavljanstvo, jedan od najjacih K1 boraca svih vremena

hihihi... :finger
ili brode dizi sidro, torcida je tvoje idro
Reply
U Jagodni odrzano takmicenje u kik boksu gde su nasi razbili hrvate iz pet borbe ...pet pobeda....cetiri nokautom :boks Svirane su na pocetku himne...prvo njihova lipa....a posle boze pravde........nije hej sloveni......a pohvalu..... A torcidi i ostalim slepcima :finger
Reply
Torca,
Ja se slabije razumem u to, ali mi je kum neki andrak Smile u tom KB savezu i ex reprezentativac. Ja sam se nasuprot njemu godinama bavio karateom ali znam da, na primer, Strugar jeste jedan od najvecih boraca u toj disciplini... a da je Pelevic nesto u svetskoj KB federaciji...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
gledaj;
imas ultimate fight i K1.
ultimate fight je borba sa jako malo pravila (ne smis vise (prije se i to smilo) laktom i glavom i to je manje-vise sve). u toj konkurenciji je dugo vladao antonio rodrigo nogueirra (poznatiji kao "minotauro"), dok ga nedavno nije skinuo rus fedor emilianenko. filipovic je ima zakazano sa emilianenkom, ali se ovaj sad vadi na ozljedu koja mu nikako ne zarasta pa je mec odgodjen... zanimljivo, fedor je to ucinio nakon posljednjeg pride turnira (pride su najjaci turniri u ulimate fightu na svijetu) na kojem je on pobijedio japanca kazuyoshija fujitu i to teskom mukom (umalo je bio nokautiran), dok je tog istog fujitu filipoivic s lakocom dva puta tukao (prvi put ga je umalo i ubio - otvorio mu lubanju kolinom u glavu). na ovom istom pride turniru je filipovic amera hita herringa nokautirao nakon 2 minute borbe, a fedoru je prije 2-3 miseca za istog protivnika tribalo par rundi. ocito je da ozljeda nije ono sta muci rusa.
s druge strane, K1 je najjaci turnir u kick-boxu (tj. tajlandskom boxu - dakle dozvoljen je udarac koljenom, ali samo jednom u klincu). osvajac prvog K1 turnira je splicanin branko cikatic, koji se vise ne bori, a danasnji favorit je, po opcim ocjenama, mirko filipovic. zajeb je u tome sta filipovica K1 zanima puno manje nego ultimate fight tako da se on ni ove godine nece tamo boriti, tako da favorit ostaje 4-orostruki osvajac K1 nizozemac ernesto hoost. stefan leko i mike bernardo ce ga pokusat skinut (njih 2 se ne bore u ultimate fightu nego samo u K1).

eto, natipkah se, al mislim da je vrijedno malo obrazovat ljude koji to zasluzuju... Big Grin
ako dodjes na more u HR, javi se pa ti mozda i demonstriram sta je to low, middle i high kick (high kick = moja specijalnost, hehe), a moga bi ti pokazat i koju polugu u stilu velikog minutaura :finger
ili brode dizi sidro, torcida je tvoje idro
Reply
cuo sam da da ce neki srbin da kolje nekog siptara u pristini ja mislim da je u pitanju kik boks

valjda je zakazan mec
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)