Звезда - Eiffel Towers 90:82
хала Пионир: 3500 људи
УЛЕБ куп 2006/07
Док сам долазио, гужва неопевана... мислим ја ово има да буде бројност као за Реал... кад оно ку*ац од бројности! На улазу је исто била гужва, претрес врло ригорозан... нема где ме нису преврнули, не би ли нашли нешто да ме врате напоље :roll: коначно улазимо, а оно празна хала...
Додуше ми јесмо дошли раније, али не пуно. Заставе нису још биле ни покачене, ја у себи мислим: "Шта је бре ово, па нисам дошао на тренинг? Јел' мене ово неко заје*ава" :? Али добро, солидно се попуњава наш Б део трибине, и А је био задовољавајући (али слабије су се чули у нашој песми)... док Запад је био баш слабо посећен. Толико о бројности. На јужној страни су биле 4 српске заставе, + заставе Делија, Звезде и братског нам Олимпијакоса! :wink: А на Северном делу је била застава Крушевац... ове на Истоку нисам видео...
Почиње утакмица, и цалу прву четвртину грми "Још 1 победа и титула", било је и скакања, и баш ок 8) ... онда пауза, а у другој четвртини ори се: "Звезда ми је све, Звезда живот је"... чак и када су гости водили на крају првог полувремена, па и када су нас бомбардовали са тројкама!? Ови около нас минирају са звиждањем када они поентирају, а ми све у шеснаест певамо хит!!! :wink:
У трећој четвртини поправља се наша игра, и прелазимо у вођство, а са трибине се ори: "Нема дана, а да не мислим на тебе",... то није трајало целу четвртину, већ пола. Онда је певало још: "Напред Звездо" у аргентинској, и нашој варијанти са скакањем... Довикивање са Западом: "када Звездо играш ти"...
Крајем треће четвртине долази до страховитог пада... људи су више бленули шта се дешава на паркету, него пазили како се чујемо! :?
Ту неки клинац поред нас снима са мобилним

, ја му културно кажем да то не ради, а ортак ће после мени: "Дај пусти га, видиш да се истраумирао" :lol: :lol: ... па треба о томе на време водити рачуна!!! На крају уз (ја мислим руске) стихове певамо "Звезда Шампион"... и тако до краја... Добар ми је коментар био са шипке: "Немој ово да се понови на паоку! Нека дођу само они које ће да навијају!"... шта позери знају, шта је добро навијање
Гуровића зове тв екипа да каже неку реч, а са трибине овације: "Ти си Звездин четник Миланеее!"...
Шта рећи на крају... ето, може увек боље, сада смо имали благи пад, не знам зашто су се људи сморили тако брзо... али добро, има дана да се то поправи... већ у суботу, на Маракани!