Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Реал Мадрид, уторак 18ч
Колико знам прате се утакмице УЛЕБ купа. Само нам је то још остало, јер смо испали из фудбала, а прекјуче и из рукомета нажалост. Сви у Пионир!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
чисто информативно карта је 300 дин
како ми каже ортак он је био у ред стар шопу и рекли су му да
нема карата за трибине али не значи да их нема на благајни у хали зато дођите раније да не буде фрке
Има карата на благајни Пионира и за трибине!
Срце на терен ...
Oko 10 sati pocela je da se stvara mala guzva ali je karata bilo , a nije mi bilo jasno kako tapkarosi prodaju kartu po ceni :zbunjen
јел се зна колико је карата продато?
Quote:јел се зна колико је карата продато?

3487 до 16 часова.
Quote:Oko 10 sati pocela je da se stvara mala guzva ali je karata bilo , a nije mi bilo jasno kako tapkarosi prodaju kartu po ceni :zbunjen

Tako sto imaju prijatelje iz Pionira koji nabave karte za dzabe i to veliki broj pa im oni prodaju i verovatno dele zaradu.I naravno isplati im se da prodaju karte po ceni.Jednom kada sam kupovao pljeskavice u Pioniru ispod Grobarske tribine,ovaj sto przi pljeskavice dao je na moje oci pun stos karata tapkarosu da proda.
Вечерас је било баш лепо бити у Пиониру и ко није био има за чиме да жали.
Дајте слике и неки снимак, они ће рећи више од све и једног коментар који би ја написао.
Браво Делије, браво играчи, браво тренеру.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Е ово ми се не свиђа... прво, тема свакако није за "Crazy North", а и ове прозивке и питања за лика који је свакако побркао форум... требало је избрисати такве постове а не правити спрдачину! Пребаците га лепо у Навијачке приче!

ЗВЕЗДА - РЕАЛ М. 100:81
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 7000 људи

Значи гажење шпанаца без милости!!! Већ за викенд се осетило да ће бити гужва, и то је у понедељак пре подне нестало карата!? А и данас пре утакмице колапс у саобраћају... једва успевам да стигнем до Пионира и да се нађем са ортаком... улазимо, претрес и није био ригорозан, али када смо ушли, било је 50С, ни игла није могла да падне, неколико застава је било покачено: ВЕТЕРАНИ, ЛОЗНИЦА, ВАЉЕВО, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, ОЛИМПИЈАКОС, БАЧКА ПАЛАНКА...
Уз бубњеве 1/4 утакмице почиње грмљавина са трибина, и то А и Б дела... играчи се мало уплашили, јер су гости водили на самом почетку утакмице, када средином 1/4 ми преузимамо вођство, и терамо до 100-тке!!! 8) Они су били бољи у тројкама, а ми у шуту за 2 поена... Ту смо се баш разгалили, и певали, у првом полувремену: "Нема дана, а да не мислим на тебе", "Добро знај", "Марш на Дрину", "Звезда ми је све, Звезда живот је", "Ти си Звездин четник Милане"... :wink:
У једној краткој паузи, излазе чирлидерсице, и иде музика (ваљда реклама за FOX телевизију која је преносила утакмицу)... и ту креће прозивка оног глодара Варде "И пуши Варда ле" :twisted: ...затим је почашћен са: "Варда усташо", "Како пуши Варда Милане?" Big Grin
Било је и довикивање са Западом: "На колена пред Србе"...

Онда пауза за полувреме... и на самом почетку другог полувремена 1 лик са партера сам почиње: "Звезда, Звезда", а пар ликова са трибине му "помаже"... вођа гледа прво у лика са партера, па у ове са трибине, и ту креће свеопшти смех :lol: :lol: нас на трибини! Добро, мало смеха није на одмет Smile
Ови шпанци су баш јаки, без обзира на резултат, јер смо морали пар пута прекидати нашу песму, неби ли их удавили са оном заглушујућом атмосфером... и успевали смо... Било ми је занимљиво и то што смо ми на Истоку, почели оно: "Ууууу, аааа, Звезда", а Запад се сам јавио, без да претходно није прозван на сарадњу 8)
На крају, већ задњих 5-6 минута утакмице, цела хала устаје и пева велики хит, и то не из грла, или главе, већ из срца :

"Звезда ми је све, Звезда живот је,
срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те.
Напред Звезда ле, Напред звезда ле...
Ја нећу никада, за овог живота
престати гледати ту Звезду,
волети, Србију бранити..."

Играчи су се наравно вратили, да нас поздраве, и захвале на феноменалној подршци... У сваком случају вече за понос свих нас који
смо то данас одрадили, баш лепо! :wink:
Ето први смо на табели групе, са 3 победе... биће још весеља у Пиониру, само да играчи овако наставе да кидају!!!

П.С. Варда на клупи мадриђана испиздео светски... па није валда мислио да ће Реал славити у препуном Пиониру!? :lol:
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
[Image: ruke-cz-real1.jpg]

[Image: sakota-cz-real.jpg]
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)