Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
војводина-Црвена Звезда 14.10., 1430ч
Да ли неко од вас зна у колико почиње утакмица?
И колико је возна карта Београд - Нови Сад?

Поздрав!
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
хахаха па штаће ти карта кеве ти?Мислим да је цена карте 600 динара...и наравно сви ћемо је платити :finger
Субота, 14:30.
Quote:Субота, 14:30.

...е,могли су да ставе вечерњи термин....
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:хахаха па штаће ти карта кеве ти?Мислим да је цена карте 600 динара...и наравно сви ћемо је платити :finger

Ti ces je prvi platiti... Big Grin
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Мени термин сасвим одговара (пошто имам доста да путујем 200км до Новог Сада и 200 назад)

Има ли организованог поласка из Београда?
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
Quote:
Pizon Wrote:Субота, 14:30.

...е,могли су да ставе вечерњи термин....

...нема рефлектора... Big Grin
e baje jer znate kada se ide u subotu vozom treba mi informacija do petka uvece :megafon :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
Quote:e baje jer znate kada se ide u subotu vozom treba mi informacija do petka uvece :megafon :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
Београд-Нови Сад,па ти бирај

voz train polazak departure dolazak arrival
3400 05:00 06:44
344 08:10 09:29
3402 11:15 12:51

Наравно ова два болдована су најреалнија за полазак.С тим што је овај у 8:15 ја мислим међународни за Беч,па је ту карта скупља,али је вероватноћа да ће те стићи на текму скоро као први део мог ника Big Grin .
Ко је ишао прошле сезоне оним 11:15 сигурно се сећа кад смо стигли на текму :bes .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Солидна представа данас у НС-у. ЈА бих рекао око 1000 људи можда и више, не могу да проценим. Још 200 остало напољу.
Навијање добро, може и мора боље али реално трибина је тотално кретенска, фалио је мођда још једад н човек до севера на шипци да води навијање...
Сланинарима упућено пар парола и запаљена једна застава, подбара.
они, сем кореографије ништа(слепци су чекали да се слегне дим који смо направили почетком другог полувремена, да би им дошла до изражаја... :batine )
Без неких инцидената...

Forum Jump:

Users browsing this thread: