Threads: 76
Quote:Ајде ви који се домогнете Гуче,шаљите мало купуса свадбарца ДХЛ-ом
.
Ја ако одем до Зрењанина, шаљем ти мало рибљег паприкаШа и гулаШа.
Threads: 83
Прошле године сам јео у Зрењанину срнећи паприкаш и супу од препелице.... Наравно на поменутој манифестацији... Значи ехтра!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Quote:У суботу такође невероватна гужва али нешто мање кретена... Човече да нема таквих манифестација не би ни знао да постоје такви људи... Из којих ли рупа излазе??!
Излазе из ЈНА рупе,пошто се у суботу играла текма тамо, отишли мало да прославе још једну зекину "победу",сигурно си њих видео.
Првог дана Звонко Богдан пева Фијакер стари,а ја почнем гробари ће горке сузе лити... а сви око мене ме гледају ко да сам на северу близу истока,дошло ми да их изнабадам, али сам на време скапирао да нисам на стадиону.Све у свему недостојна замена атмосфере на северу.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 15
Quote:Djape_BBrdo Wrote:Ајде ви који се домогнете Гуче,шаљите мало купуса свадбарца ДХЛ-ом
.
Ја ако одем до Зрењанина, шаљем ти мало рибљег паприкаШа и гулаШа. 
Јес да ми је купус фаворит бр. 1,ал задовољићу се и паприкашима,мада и ова супа од препелице звучи примамљиво

.