02-17-2004, 07:28 PM
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Senzibilizacija Moderne Policije...
|
02-17-2004, 11:47 PM
Ma,ti si bre Tomo genije! :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Ima
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
02-22-2004, 01:40 PM
Nedelja, 22. februar 2004.
Blic nedelje Sledeca gej parada u Beogradu zakazana za 17. jul Uprkos tome
02-22-2004, 06:40 PM
?????? ????? ?????? ?? ?? ????? ??? ??? ?????.??? ??? ??? ???? ??? ?????????? ???? ?? ???? ???? ?? ??? ?????(??????? ??)?????????? ??? ??????.??? ??? ???? ?? ?? ???????, ? ?? ???? ??? ??????? ?? ?? ?????????? ? ???? ???? :boks :batine :boks :batine :boks :batine :boks :batine :ruke :ruke :ruke
?????? ?????????????? ?????? :ruke ??? ?? "????????????? ?????"???? ???? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ?? ????, ? ??? ?? ????? ????? ?? ???? ? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????? :o
02-22-2004, 10:51 PM
Quote:U ovoj organizaciji ocekuju da ce se njihov broj kretati izmedu 500 i 2000. Broj cega?Pandura??? :zbunjen :o Ma,daj... :rofl :rofl :rofl
b]Nisam Mila!
02-23-2004, 07:01 AM
Nemate pojma kakav je osecaj kad ste okruzeni pederima - kao ja na primer :o :bes
Na svakom - drugom - koraku vidis po dva 'momka' kako setaju. Meni je prosto neugodno kad me pogledaju :bes moracu da nosim duple pantalone ... ![]()
02-23-2004, 09:43 PM
Dosadilo Muji da zivi u gradu,pa ode u planine da zivi izolovano.Posle nekoliko nedelja dodje mu u goste njegov prvi sused koji zivi 20km daleko i kaze:
- Znate,mi ovde imamo obicaj da pravimo zurku jednom nedeljno,pa ako hocete da dodjete... - Bas super,vec mi je ionako dosadilo da budem sam. - Ali,znate,bice tu malo pijancenja... - Super,ja sam ionako bio alkoholicar. - Ali,znate,bice tu i malo divljeg sexa... - Odlicno,ja se odavno nisam jebao.Samo ne znam sta da obucem. - Ma,nema veze,ionako cemo biti samo ja i ti. ![]()
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
02-23-2004, 09:48 PM
???? ???? ? ?????? ? ?????? ????.?????? ?? ????,?? ???? ??? ????? ? ????? ?? ????,??? ???? ??? ?????? ???? ????,????? ?? ? ???? :
- ?? ?? ????????? ??? ???????? : - ?????? ?? ??????! - ? ?????? - ?? ?? ?? ????. - ?? ??? ????????! ???? ??? ?????? ?????: - ? ??? ?? ??? ???? ?????: - ?? ?? ?? ???????????,?? ?? ?????? ?????,?? ?????? ?????... ???? ?? ?????? ???????? ? ?????: - ??? ??? ???? ?? ??? ????????!!! :flasa :lol:
02-25-2004, 04:04 AM
Khm... :lol:
Dolazi
b]Nisam Mila!
02-25-2004, 03:11 PM
I kod Vas braco cigani je pocelo zagrejavanje za 17.....
Neka, neka.... Gamad isterati jednom za sva vremena iz Srbije! Pozdrav!
amo se vi nadajte,,,,,
|
« Next Oldest | Next Newest »
|