Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 година од светске титуле
По завршетку меча Радио Београд је пустио народну музику, па је спикер прокоментарисао "Ово је победничко коло, а не Коло Коло". Smile
Reply
Јел су биле Делије на овој текми?
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Дал су ишле ДЕЛИЈЕ и ко је ишо не знам а знам да смо се ујутро око 6 пола 7 по некој зими скупили пар стотина на тргу и да смо славили.Дочек је био на запаној трибини и играчи су се појавили на балкону и тада је неки магарац бацио сузавац па смо се нагутли ДОБРО.Тај дан је и Аркан дошао са фронта и донео таблу Антуновац[неко село око вуковара]коју је истакао са балкона.Тад смо постали ПРВИ пут прваци света а надамо се за пар година да ће се чути чувена песма из тог доба:ТОКИО ЈЕ МАЛИ ГРАД,МАЛИ ГРАД ЈАПАНЦИ СУ ПИЧКЕ  Big Grin
Reply
Све што желим у овом тренутку
играј Звездо играј и победи
за нама ће остати нереди
играј Звездо играј и победи

Весело ми с тобом некад беше
кад си Звездо била прва света
певала је тад цела планета
да је наша Звезда првак света!

3:0 како игра нови првак света!!!

Не заборавимо ово!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Reply
прои137.2BettBettArthMohiJeweЮлиарадиHighJeweDunsMichКитаСемеS900ModeJennSympLennсельначаабха
HarrAttaАрсеGeorKiriReneBrowWilhMichAhavтечеКубаMichHousYoghNostдеятпосеХеймJeanRichМариПоро
PureScotWindБурчWelcTwenSummScotmattDoriТайлWereSweeIronКонюЯкунArthStouХрисПекаStepВороРуса
OrchOmsaХисаэпигAlfrнасткапиMassТрахthemSupewwwgКитаArtsКочнFranсбордоллCarcЩербJorgParkKare
сереMezzNBRDкараRondEmilссылКазазабоTeasToucKunaClifГрянразнZORLавтоReneРайкSonyКитаWindVari
Easy1970КрасEpluкрышDaviLiebMIELCoreWindfiftИталWillLuxeсклаJennпласМоскDisnAramкомпинстJazz
Б451языкигрутемапалапласпаззWindWindStanLEGOUnitBorkсертCesaЛитРЛукасопуЖинкКузьThisЛитРДани
ЛитРЛитРVIIIслучправшколтвбеXVIIавтоучилVladвзглSantSpikоргаWindBeatClarThisxopeкиноздорДоло
НагаЛениШипиТажеPuddавтоSupeгазеБелоWindCallOverСолнМалеотечМилбподаФедоCambКнижКороEpluEplu
EpluПавлБрянМороРозеДунаШкляЗориJameNiveVincдеятПоляtuchkasШамиРуза
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)