09-04-2015, 08:08 PM
Немој јеботе! ;D Сараниће нас политичари.
ФК Црвена звезда - 2015/16
|
09-04-2015, 08:08 PM
Немој јеботе! ;D Сараниће нас политичари.
09-06-2015, 04:31 PM
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/24260...borne-igre
Из Зворника је стигло појашњење везано за ''сумњива'' масовна учлањења у клуб. РСБ сајт је својим текстом покренуо читаву хистерију, окарактерисавши Звездине присталице из Зворника као проблематичне, а да претходно нису контактирали маркетинг службу клуба, нити су узели у обзир да у овом граду има баш много љубитеља црвено-белих боја. Након овога, најмање што се од тог сајта очекује је да се овај текст објави и да присталице клуба из тог града добију извињење за постављање на ''стуб срама''. Још једном се показало колико су РСБ текстови ''пишем да попуним време и да сајт буде актуелан између суботе и суботе'' у ствари опасни по сам клуб. Испаде да су људи који су урадили нешто позитивно за клуб, покренули масовно учлањење у клуб у свом граду радили нешто нечасно.
09-06-2015, 08:53 PM
RSB je нешто као Жута штампа, тежи сензационализму, ради повећања посета. У недостатку добрих и позитивних вести, мора и прљавштина да се објављује.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-07-2015, 10:16 AM
Папци.
То је онај фазон из Кума I, када се главешине мафије окупе и онда онај каже - не морамо да мислимо исто, та нисмо јебене комуњаре!? Форум им је баш такав - једноуман. Као да га је Моша Пијаде правио.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
09-07-2015, 12:10 PM
09-09-2015, 08:08 PM
(09-04-2015, 07:15 PM)Пијанац link Wrote: Излистасмо све који су неподобни, али за кога да гласамо? Ја за љигу из Железника сигурно нећу, тако да кад ме већ позивају да гласам, очекујем неке смернице. Гласај за Звезду. Не видим никакав смисао гласања све док изабрани председник не буде одговарао својом имовином за оно што ради у клубу.
09-09-2015, 08:49 PM
А како замишљаш ту опцију да одговара својом имовином?
Хипотетички неки будући председник направи 10 милиона дуга, али за те паре направи фудбалску академију, тим који има потенцијал за ЛШ, играче који вреде 50 милиона. А наредни председник преузме клуб у таквом стању, распрода играче, направи плус 5 милиона и остави играче са ведетама попут Игњатијевића, Блажића... Овај први ће да одговара својом имовином, а други не?
09-10-2015, 01:04 AM
(09-09-2015, 08:08 PM)Милош05 link Wrote: Гласај за Звезду. На листићу неће бити Звезда, већ неки тамо људи. Тако да ако нам се не да смерница за кога од тих људи да гласамо, цела хистерија која се прави око изласка на биралишта по мени нема смисла. Цео живот нам се нешто говори између редова. А иако, рецимо, буде пет кандидата и један се организује и скупи гласове на кварно. Ми остали ако разбацамо гласове на остала четири кандидата, тај ће највероватније да победи.
09-10-2015, 12:29 PM
Ђе су програми? Планови?
Играју се са нама игрице јебе луд збуњеног... За разлику од политичких, овдије се јасно може изнијети папир и идеја стабилизације дуговања и ријешавање проблема камата.
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
09-12-2015, 12:45 PM
Нека крене као са Робијем,
неподношљива лакоћа карања фрањеваца!
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса! |
« Next Oldest | Next Newest »
|