Threads: 38
У смирај прелазног рока је Рајковић отишао у Макаби из Тел Авива. Три ствари ми овде боду очи. Прво, везано за обештећење клубу. Знам да је реч о голману, писао сам и да треба уграбити тренутак након Новог Зеланда, али 3 милиона за најбољег младог голмана на свету је мени мало. Друго, везано за њега самог. Без обзира на Лигу шампиона, отишао је у крш клуб. За његов потенцијал, ништа мање од лига такозване петице не очекујем. Треће и најиритантније. Сигурно је знао да се трансфер крчка. Чему онда она изјава након Јавора да ће отићи тек након подигнутог пехара крајем сезоне?
Threads: 164
Па, шта очекивати од моралних вертикала, и то из Влашке крајине (Неготин, Кладово). Прича се да је у вези са ШаЛвијом, а такав ментални склоп ти све говори.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 164
Супић нам је нови гоша  Има да му тражим дрес, на конто "испада" на Маракани (реми) кад је бранио за Вождовац ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 29
Да ми је знати ко се овог сетио. Један од најлошијих голмана које сам гледао код нас.
Threads: 3
Никако да похватам колико играча имамо на платном...
Поред огромног погона, треба стати на крај и процентима. Нигдје у нормалном и здравом бизнису се не раде такве ствари. Хоћемо чисту ситуацију, онда стати процентима у крај.
Оде Тенк, нек је са срећом.
Мислим да неког голмана нисмо уваљали као Рајковића и мислим да је то био лимит, али опет ти јебени проценти. Јасно је да ће Мустафа остати први голман, а ми не играмо Европу одавно.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
(08-27-2015, 09:29 AM)Пијанац link Wrote: Свакако да се лакше дише и то се види и на терену и на трибинама. Међутим, до краја септембра нама долази нова Управа. Ја уопште не очекујем неке нове ликове, већ комбинацију добро познатих њушки који су већ били у клубу у ближој и даљој прошлости и о којима смо по правилу имали негативна мишљења. Ето, ја уопште не отписујем могућност да Терзић изманипулише нешто и остане. Премије за победу против Вождовца, као и додворавање навијачима у случају ''Рајковић->Галатасарај'' ми баш говоре да неће тек тако отићи.
Мислим да је Терзић запечатио своју судбину у клубу као и Весић сотона. Север је коначно јединствен по питању управе и у тим околностима могућ је само један епилог. Е сад, знајући какви су смрадови ова двојица, посебно овај други не сумњам да ће покушати све да дотуку Звезду ако из исте буду истерани.
И још нешто, по свему судећи над клубом се надвила, до сада најгора пошаст а то су СНС партијски војници. Ту марву требамо растерати по кратком поступк онако, с уживањем.
Threads: 3
Хм, прошле године у ово доба, главни кривац по Звездану, за губљење лиценце је био генсек Миодраг Зечевић...
Quote:Постоји ли опасност да Црвена звезда не игра Европу следеће године?
- Не верујем да постоји та опасност.
Да ли мислите да не би постојала та опасност да је неко други био на месту генералног секретара прошле сезоне? Ко је одговоран што Звезда не игра Европу, ако занемаримо глобалне услове, наслеђен дуг и тако даље… Ко је тај човек који је требало да се избори да Звезда добије лиценцу?
- Читав клуб. Цео Управни одбор, сви сносе одговорност. Они између себе треба да се договоре ко је ту најодговорнији. Ја сам тада био са стране, али немогуће је да Звезда не може да нађе 3 милиона евра и да изгуби учешће у Европи.
У Статуту пише које су обавезе и одговорност генералног секретара, које су обавезе председника. Дакле, чија је по статуту или систематизацији обавеза била да обезбеди лиценцу? Да ли је проблем био само новац или лоше функционисање?
- Потценили су ситуацију. Генерални секретар је тај који је требало на прави начин да представи Управном одбору опасност која је била пред нама, а УО да обезбеди средства. И једни и други су потценили ситуацију. Пре неки дан сам рекао да је ФСС ажурнији и ефикасији што се тиче кажњавања од Уефе и Фифе и то стварно мислим. Није Уефа сада казнила Црвену звезду. Звезда је већ три године под негативним мониторингом. Ово што сада ФСС ради са суспензијом за регистрацију играча, Уефа је имала право то да уради пре три године. Био је њихов ревизор, па те једне године опомене, други пут те опомене и казни 100 000 евра, и ти се не опаметиш. Тек треће године те избаци. Код нас Савез одмах забрани регистрацију играча. Уефа те већ три године упозорава, опомиње, кажњава, не ради то… и тек када је дошло до ивице урадили су ово. А људи из Црвене звезде су мислили пролонгираће, неће нас избацити… Уефи није циљ да избацује, већ да те разним механизмима натера да испуниш своје обавезе, шаље своје ревизоре, упозорава, кажњава, ургира, а то траје већ три године…
Колико су уопште чланови управе били упознати са Уефиним правилима, финансијским фер плејом? Џајић је давао изјаве из којих се тако нешто закључује. И колико на финансијски фер плеј може да утиче претходно довођење играча, трансфери од 450 000 eвра за играча који не одигра 3 утакмице. Колико је ниво свести био низак, када су све то радили и поред свих тих опомена?
- Опет кажем, мислим да је генерални секретар морао да презентује Управном одбору на прави начин опасност која се приближава Црвеној звезди и да им објасни шта значи тај финансијски фер плеј. Имам утисак да он то није урадио. У УО не седе фудбалски људи, а на крају крајева, ако имају прави извршни менаџмент испод себе и не морају да буду из фудбала. То су паметни људи, који ће брзо да схвате о чему се ради. Џајић је изашао два дана пред оставку на форум Данас конференс центра и рекао је ''Шта хоће та УЕФА, одакле ми њима стално да дајемо паре, да им дамо три милиона евра''... Он ни тада није схватао да не треба паре да се дају Уефи, већ да она само арбитрира између Црвене звезде и поверилаца, према којима је Звезда преузела одређене обавезе. Одузета је Звезди лиценца, прошло је месец дана, а Драган Џајић ни тада није схватао да те паре не треба уплатити Уефи, већ разним играчима према којима Звезда има обавезу. Ту је кривица извршног менаџмента и генералног секретара, који није објаснио Драгану Џајићу о чему се ради, и послао га тамо да да такву изјаву и да руши свој кредибилитет. Мишко Зечевић није смео да пусти Драгана Џајића да оде на онај Данас конференс и да Драган Џајић оно изјави. Није смео. По томе како га је пустио тамо да прича у камере, то ми је и показатељ како се припремао за решавање овог проблема.
Извор: http://www.redstarbelgrade.info/rsb/inte...erzic.html
Сума сумарум, Звездане, одјеби у троскоку!!!
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 38
Излистасмо све који су неподобни, али за кога да гласамо? Ја за љигу из Железника сигурно нећу, тако да кад ме већ позивају да гласам, очекујем неке смернице.
09-04-2015, 07:44 PM
(This post was last modified: 09-04-2015, 07:45 PM by 100%anti crnobeli.)
За газда Чову ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|