Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Тужна вест стиже нам из Порта...

U 36. godini života,od posledica srčanog napada, preminuo je Joao Lukaš, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Joao Lukaš je iz Boaviste u Crvenu zvezdu stigao na leto 2007. godine, kada je i debitovao u prijateljskoj utakmici protiv Olimpije iz Ljubljane, 4. jula. U našem dresu odigrao je ukupno 37 utakmica (23 zvanične), i postigao je tri gola. Poslednji put je crveno-beli dres obukao 19. decembra 2007. godine u utakmici protiv Brage.
Nakon toga, Lukašu je ustanovljen problem sa srcem zbog kojeg je okončao svoju igračku karijeru. Nakon toga je bio fudbalski aktivan kao delegat u portugalskom sindikatu fudbalera.
FK Crvena zvezda ovim putem izražava saučešće porodici Lukaša, kao i duboku žal jer je ovaj svet prerano napustio veliki borac i fudbaler kojeg će se svi navijači Crvene zvezde sećati.

Извор: званични портал ФКЦЗ
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fud...na.sr.html

Данас Интер, сутра Милан. Јуче Звезда, сутра Партизан. Смрад!  >Sad
Reply
Заборавио си споменут Рому и Лацио. Човек је авангарда, мислим да то нема ниђе, кад је у питању издаја или прелет... само је показао како је у суровом професионализму новац једини Бог.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Миха,
Пилс најбоље!

Мени је будалетина, али драг.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.mozzartsport.com/vesti/traged...gic/109703

Туга Божија. Нека му је вечна слава и хвала!
Reply
Да га Господ настани у рајском насељу!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...4%87a.html

"Одржана комеморација за Горана Гогића

На стадиону "Рајко Митић" је у уторак, 14. јула, одржан комеморативни скуп поводом смрти доскорашњег фудбалера Црвене звезде, Горана Гогића. Скупу је присуствовао велики број Звездиних легенди, бивших тренера, играча, као и чланова породице.

Након одавња почасти Горану Гогићу минутом ћутања, присутнима се обратио председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић.

- Нико од Звездаша није могао ни да замисли да ћемо се од тебе опраштати на овакав начин. Веровали смо да ћемо се још дуго дружити и делити радости. Био си велики Звездаш, волео си Звезду, али и сви у Звезди су волели тебе. Био си омиљен. Благе наравни, неуморног духа. Прерано си нас напустио, и остала је велика, велика туга. Нека ти је вечна слава и хвала.

Неколико речи рекао је и капитен Црвене звезде, Предраг Рајковић, који је у наш клуб стигао заједно са Гораном Гогићем.

- Требало би сада да се од тебе опростим, а мени се не опрашта. Требало би нешто да кажем, а мени се само ћути. Требало би да погледам твоју слику, а ја бих да те загрлим... Рекоше ми "ти си капитен, ти си са њим играо, ти ћеш се у име саиграча и свлачионице обратити". А ја, ја бих са тобом на терен, да освојимо још једну титулу за нашу Звезду... Нећу ни реч рећи о томе какав си био човек и играч, то сви знају. Нећу да кварим причајући о томе, сувишно је. Нећу ни да причам о томе колико си волео ове наше боје, ову нашу Маракану. Колико си срећан и усхићен био кад смо заједно кретали из Јагодине. Ти да се вратиш, а ја да се уверим зашто ми толико причаш о Црвеној звезди. Где су разлози твоје љубави према њој... Сад ми је све јасно. Хвала ти што си ми обогатио живот и каријеру. Што си ми показао како изгледа добар и частан човек. Васпитаваћу децу да личе макар мало на Горана Гогића, и никада те, никада, нећу заборавити. Живећеш док живим ја, док живи твоја породица и сви твоји пријатељи, а има их, минимум четири милиона... Нека ти је вечна слава - рекао је Предраг Рајковић.

Сахрана Горана Гогића биће одржана у Кули, а тачан термин биће објављен."

Не знам за вас, али мени суза сузу стиже... Рајко, капитенски си се опростио од великог Звездаша!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/letnja-...ak-1862979ж

У Нишу ће имати прилику да играју и да схвате да су они играчи заправо тог калибра, као што су одувек и били
Reply
[Image: 1802987501561d6c0159906036549510_w640.JPG]

Joш један од издајника. "Воли га ко ока два и сваки дан се моли за што више кеша".
Reply
А шта је проблем са сликом коју си поставио у вези малог Цвелета?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: