Threads: 3
07-02-2015, 11:17 PM
(This post was last modified: 07-02-2015, 11:19 PM by Ултрас Либери.)
Ко је нас клео није дангубио, проклети смо од Барија па до дана данашњег! Сваке јебене сезоне извлачимо најтеже могуће ривале, било у 1, 2, 3 колу.. то је невероватно. И још на сву ту муку неуиграну и некомплетну екипу господа судије мртваци распали нас покраду само тако, целу утакмицу играти са играчем мање и после још примити гол из офсајда, могли смо их примити још 4,5 да није било Рајковића тако да ово и није лош резултат пред реванш, па шта нам Бог да.
Threads: 17
(07-02-2015, 11:17 PM)Ултрас Либери link Wrote: Ко је нас клео није дангубио, проклети смо од Барија па до дана данашњег! Сваке јебене сезоне извлачимо најтеже могуће ривале, било у 1, 2, 3 колу.. то је невероватно. И још на сву ту муку неуиграну и некомплетну екипу господа судије мртваци распали нас покраду само тако, целу утакмицу играти са играчем мање и после још примити гол из офсајда, могли смо их примити још 4,5 да није било Рајковића тако да ово и није лош резултат пред реванш, па шта нам Бог да.
Звезда је пре свега изгубила својом катастрофалном игром, поставком на терену, лошом тактиком. Фазони типа проклети смо од Барија, уклео нас неко итд... су заблуде. Сами смо криви за оно где и што тренутно јесмо и док се кривци за овај суноврат не поставе пред лице правде као и док се клуб не приватизује бићемо сведоци невероватног посртања и бламаже нашег клуба. Слика и прилика система и друштва у коме се клуб налази....
Буди мало реалнији и објективнији што се тиче терена и тактике, молим те. Останеш већ у 2 минуту без два стартна можда и кључна играча у дефанзиви Павићевића и Ковачевића и мислиш да је лако после тога играти са играчем мање и имати добру тактику, после сваког нашег напада и шанси следи контра противника и рупа у одбрани логично где су могли да постигну још пар комада, али срећом нису. Црвени је преломио утакмицу, али сад да се не вадим само на то.. ови су уигранији и спремнији од наших јер сезона им је у јеку. Али ништа није готово, право лице морају да покажу у реваншу.
Threads: 38
У повратку из Бордоа се појавила једна анегдота коју су људи онако у неверици почели да причају, а гласи отприлике овако: ''Колико се људи у том Барију, на том Светом Николи крстило и молило Богу да се само тад победи и не мора више никад.'' Тако нешто има и документовано.
Наравно да је рационалан приступ који заступа Север једини исправан, међутим ко ће га знати, можда нам се тако нешто и враћа. Мислили су људи да нам се враћа превелика фортуна од Аугенталеровог аутогола и да је круг заокрежен када смо 2007. изгубили од Бајерна несрећним голом на Маракани. Али ето, од тад прође још 8 година и ништа нам се лепо није десило.
Што се утакмице тиче, не може се направити никаква анализа јер смо 90 минута играли са играчем мање. Има реванш, који ће се надам се одиграти 11 на 11, па ћемо на основу тога већ неке закључке моћи да донесемо.
Threads: 17
(07-03-2015, 02:56 PM)Ултрас Либери link Wrote: Буди мало реалнији и објективнији што се тиче терена и тактике, молим те. Останеш већ у 2 минуту без два стартна можда и кључна играча у дефанзиви Павићевића и Ковачевића и мислиш да је лако после тога играти са играчем мање и имати добру тактику, после сваког нашег напада и шанси следи контра противника и рупа у одбрани логично где су могли да постигну још пар комада, али срећом нису. Црвени је преломио утакмицу, али сад да се не вадим само на то..
Да, а црвени који је преломио утакмицу нам је наместио Толе Караџић и његова камарила. Управо се вадиш само на то причајући овде о картону. Ма важи, а иначе неколицина нас овде на форуму се закопчава на леђима...
Threads: 0
(07-03-2015, 03:20 PM)Пијанац link Wrote: Наравно да је рационалан приступ који заступа Север једини исправан
Рационалан став? За кога рационалан? Једини исправан??
У историји овог славног али исто тако и напаћеног клуба ће остати забележено да је распад клуба био обрнуто пропорцијан расту групе, њеној снази и организованости. (не, не кажем да смо ми одговорни) Остаће упамћено да смо имали и до 20 чланова у скупштини, да је у једном моменту чак и Весић брањен од стране групе, да смо свих ових година имали моћ и легитимитет да обичним скандирањем склањамо криминалне управе из клуба. Немој да се зезамо овде. То наметање једноумља млађим нараштајима преко нета просто није у реду, поготово имајући у виду десетине и десетине озбиљних чланова групе, ветерана и многих других који, међу нама говорећи, апсолутно не деле овај твој став. На другом форуму видимо да нам је врх трибине боље упућен у финансијско пословање клуба од АПР-а. Па дај да видимо где онда цури? Где се то греши?
Милоше ајде нам реци онда који је једини прави рационални став? Јел треба да се на почетку нове сезоне тера управа и да се прави хаос, па да се на крају боримо за 2,3 место на табели? Свима је јасно и сву су свесни ситуације у клубу, ми смо у говнима до гуше.. кроз Звезду нема ко није прошао свих ових тешких година свакави лопови, муфљози и клошари који су је очерупали. И тако у круг ко год да је у клубу увек нама неко смета и увек се зведини навијачи праве најмапетнији у свему. Крећемо у нову сезону.. довели су солидног тренера за наше услове и солидна појачања која су додише стигла касно. Неће бити смак света и ако се испадне у првом колу ЛЕ, иде се даље а зна се шта нам је циљ, јер немамо уигран и комплетан тим за европу. Ово ме подсећа на сезону 13/14 кад смо исто овако започели, људи бесни због испадања од Черномореца, управу..на крају узесмо и ту дуго чекану титулу. На крају сезоне ће се сводити рачуни...
Не солидног, одличног послије свих који су продефиловали.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 0
(07-04-2015, 03:07 PM)Ултрас Либери link Wrote: Милоше ајде нам реци онда који је једини прави рационални став? Јел треба да се на почетку нове сезоне тера управа и да се прави хаос, па да се на крају боримо за 2,3 место на табели? Свима је јасно и сву су свесни ситуације у клубу, ми смо у говнима до гуше.. кроз Звезду нема ко није прошао свих ових тешких година свакави лопови, муфљози и клошари који су је очерупали. И тако у круг ко год да је у клубу увек нама неко смета и увек се зведини навијачи праве најмапетнији у свему. Крећемо у нову сезону.. довели су солидног тренера за наше услове и солидна појачања која су додише стигла касно. Неће бити смак света и ако се испадне у првом колу ЛЕ, иде се даље а зна се шта нам је циљ, јер немамо уигран и комплетан тим за европу. Ово ме подсећа на сезону 13/14 кад смо исто овако започели, људи бесни због испадања од Черномореца, управу..на крају узесмо и ту дуго чекану титулу. На крају сезоне ће се сводити рачуни...
Касно је сад за терање управе. Заправо свако терање управе у протеклих 15 година је било млаћење празне сламе јер су једни те исти криминалци остајали у клубу. Шта ми имамо од тога што је полтрончић Лукић отишао из клуба кад је Весић остао и и дан данас је ту? А кога смо довели после тог несрећног Лукића боље да га нисмо ни терали. Овако смо добили још једну велику гладну ајкулу да лапа а притом смо се колективно посрали на своју дугогодишњу причу о гробарским филијалама у ТСЛ доводећи председника ОФК-е у Звезду.
Ја сам лично огуглао на тај талог у клубу, оно што ме последњих пар година докосурава је пасивност трибине па и сарадња са и те како дискредитованим ликовима у управи. Видим да се чак и бројност на северу жртвује зарад "мира у кући". Зато се све више људи селе из ње а кућу урушавају "они који су ту дошли кад је најтеже" и "којима треба дати шансу". Ево дата им је шанса а у 2014ој минус 7 милиона. На нету се клинчадији која оно чита каже плус и то је довољно јер ко ће га знати шта је тај АПР курац палац?
Threads: 38
(07-04-2015, 01:53 PM)Милош05 link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=4440.msg112162#msg112162 date=1435936811]
Наравно да је рационалан приступ који заступа Север једини исправан
Рационалан став? За кога рационалан? Једини исправан??[/quote]
Мислио сам на нашег СЕВЕРА, овде са форума.
Што се осталог написаног са твоје стране тиче, углавном делим твоје мишљење изузев дела где Терзића апострофираш као јединог кривца. О филијалама сам ти још раније наширико писао.... Тада ништа ниси одговорио, а сада поново потежеш исту причу.
|