Threads: 164
Скоро се завршило првенство у кошарци а већ стижу европски мечеви у фудбалу, и то нажалост јер играмо преткола због лоших резултата неколико година уназад и слабог коефицијента. Баш из тих разлога, као и чињенице да смо прошле године били кажњени, треба да буде довољан подстрек и упозорење да се направи сјајна атмосфера још пре почетка утакмице! Да се противник уплаши од буке! Знам да многи с подозрењем гледају на име овог противника и лаконски кажу "Одраћемо их као пре деценију", мада смо ми од пет могућих противника добили најтежег, уместо лаганог гостовања у Андори или Молдавији добили смо далеки Казахстан, који све више улаже у фудбал. Но, шта је - ту је.
Ова утакмица мора бити схваћена озбиљно! Сезона купања још није ни поштено започела, немој да остављамо играче и клуб на цедилу. Сви на стадион!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 28
Благајне на Маракани почеће с радом у уторак, 30. јуна, а
улазнице за ову утакмицу продаваће се од 10 до 17 часова. У истом термину, карте ће се продавати и дан касније, 1. јула, а на дан утакмице, 2. јула, благајне ће радити од 10 часова, па све до почетка утакмице.
Цене карата су следеће:
Север - 300 рсд;
Исток - 600 рсд;
Запад - 800 рсд:
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...airat.html
Threads: 10
Threads: 0
Навијање можда и најгоре на европском отварању сезоне икада. На то је утицало више фактора. Пре свега индеферентност која нас је све захватила услед катастрофалног стања у клубу, састава управе, "звучним" страним појачањима али и изостанком било какве навијачке паузе где смо још "неохлађени" из Пионира прешли на Маракану. А опет, све и да је било неке паузе, чега смо се то могли ужелети?
Е сад, на мене су овакви порази увек деловали мотивисајуће па бих се Алматија докопао како год. Чисто навијачко-мазохистичка ствар. Од овога нема боље. На овакво гостовање се иде једном или двапут у животу! Звезда ће играти такмичарску утакмицу на 100км од кинеске границе!!! А притом пут и неће бити толико скуп колико бисмо помислили у први мах.
Сви у Алмати јер Звезда се свуда прати!
Threads: 2
немам намеру да пљујем своје другове овим постом...
Зашто Север није имао реакцију на дешавање на терену??
Под том реакцијом не мислим на терање управе...
Threads: 17
(07-04-2015, 09:27 AM)Звездин Син link Wrote: немам намеру да пљујем своје другове овим постом...
Зашто Север није имао реакцију на дешавање на терену??
Под том реакцијом не мислим на терање управе...
Вероватно јер смо приказали врсну игру коју Маракана није видела задњих 50 година.
”Звездаши, не надајте се.... и ја бих да будем тренер Барсе, али то неће ићи”
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fud...o-nece-ici
Threads: 3
РЕАКЦИЈА се показује вечерас у 19ч на тренингу наших фудбалера на помоћном терену! Потребна им је наша подршка пред пут у Азију, сигурно ће да изгину тамо за пролаз у следећу рунду! За Звезду, за Делије, за Горана Гогића! ВЕТАР У ЛЕЂА ДА ТИ ДАЈЕМ КАДА ВЕТРА НЕСТАНЕ !!!