Threads: 29
(04-19-2015, 10:02 PM)KizaLion link Wrote: ЧЕСТИТАМ, ПОБЕДИО СИ!
СВИЊА ПОСЛАТА У АМБИС, ШТА ГОД ДА УРАДЕ У ФИНАЛУ КЛС, ОВИ ИГРАЧИ СУ МОРАЛНИ ПОБЕДНИЦИ!!!!
Нисам ја победио, него ми.
Уштедео си паре и победили смо ;D
Ово је најбитније, али играчи ће да буду победници тек кад освоје АБА и КЛС. Јер је много битно да се гради шампионски менталитет.
Threads: 164
Да, сви сте победили, а изгубили смо ја и Пијанац. Мислим да смо нас двојица једини били дистанцирани од вас "убеђених да добијамо".
херцеговац
Памте га сви из краја, пошто је мој буразер ишао у исту гимназију, а млађи је годину од њега. Играо је у Бамбергу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
04-19-2015, 10:16 PM
(This post was last modified: 04-19-2015, 10:19 PM by KizaLion.)
Делије Рохан
a може и Гондор
обавезно одслушати јучерашњу песму против Вождовца.. да чују
Гробари Мордор, да знају у које доба дана је кита најкрућа.. ускоро је дерби у фудбалу ;D
Threads: 38
Најебем се ја сит мајке оном Шилобаду! Ја док сам пратио кошарку и ишао у Пионир, он је играо за Звезду. ;D
Threads: 83
04-19-2015, 10:50 PM
(This post was last modified: 04-19-2015, 10:51 PM by Red Star Forever.)
Поздрав за Кизу и Пијанца

Реко' Радоња да му се јавите један дан од понедељка

Са све овом кашиком :-)
Реално, све сем нашег пролаза у финале би било невероватно изненађење, не због тога што смо много бољи, него зато што играмо кошарку, а не рагби, бокс, рвање и друге спортове које су партизани друга свиње имплементирли у кошарку... И зато што нисмо дозволили да упаднемо у муљ и живо блато којим нас је свиња годинама давила... Свака част стручном штабу, припреми играча и Радоњи на већ сада успешној сезони... Гази до краја!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 83
(04-19-2015, 10:49 PM)Пијанац link Wrote: Најебем се ја сит мајке оном Шилобаду! Ја док сам пратио кошарку и ишао у Пионир, он је играо за Звезду. ;D
Пичка циганска...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 3
Пичка ФМП-овска!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 3
Каже дуле трихинела ''Свакоме злу дође крај'' погодио баја право у месо! Ова генерација има квалитет и муда до пода ТРИПЛА КРУНА у баскету је наша и у то сам сигуран, једва чекам плеј оф серију у домаћем првенству. У РАНУ ЗОРУ КАД КИТА ЈЕ НАЈТВРЂА ЈЕБАЋЕМО партизан !!! :
Threads: 38
(04-19-2015, 09:50 PM)KizaLion link Wrote: Пошто дуго пратим кошарку, сећам се свега
Сећаш се и Небојшиних 1000 динџи за карту у Железнику.

Ал' добро, теби и мени кашиче, а осталима задатак да покрену иницијативу да се Небојши излије златна биста у природној величини на Малом Калемегдану. РСФ као први међу једнакима да почне да скупља потписе. ;D
04-20-2015, 11:45 AM
(This post was last modified: 04-20-2015, 11:47 AM by KizaLion.)
Сећам се.
Не могу ништа да скандирам Човићу нит да га величам, сада а ни убудуће, јер припадам групи која је псовала све живо па и жену му Весну, кад су нас вратили с оне окретнице и коначно пустили у халу. Доследан сам, упоран и веран - као што је мото наше групе. РСФ је давно на форуму рекао да је Човић нужно зло, тако да сам и даље тог мишљења.
Кад већ спомињеш Човића, исто важи за Мишу Бабића из некадашњег Хемофарма. Тај ми је посебно ишао на курац, поготово после пребијања навијача у Вршцу, пролећа 2004. Хемофарм је био уско повезан с сточарима.