Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Космет српска земља
Пратим ја и анти-режимске медије, пошто су сви одредом штампани медији под капом великог Вође
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Па кад нема озбиљних анти-режимских, дај шта даш.
Ја сам нешто убеђен да и овде држи режим, јер су текстови све само не озбиљни. Или су у тој мери тупави.
Reply
Приметио сам да се користе мање више успешни покушаји спиновања у оваквим таблоидима. Покојни Слоба док је био жив, покушао да маркира Коштуницу као педера 2000. године. Није успео, па се прешло на другу тактику.

Док је Борхан био на власти, стално се писало о његовом педерлуку и мајци усташици из Францетића. А из исте кухиње сада стиже инфо како је и велики Вођа педер. Мора да им је устаљена тактика, кад ти неко није по вољи ти само објавиш да је педер, кретен, или слично.

Но, мени је занимљиво да читам и измишљотине, као што је нпр. Грабарку туцао неки Србин.

Блиц лаже људе, то сви знају. Зато их не купујем, није вредно пара.  ;D >Sad
Reply
И јел постигну нешто тим текстовима? Свака власт вапи за оваквом "опозицијом".
Reply
Овај конкретни текст, од кога год да је, описује сурову реалност онога што се данас дешава на Косову и Метохији... Туга, јад и беда... Али кад боље размислим, није ни у овој скраћеној и осакаћеној Србији много боље... Ту смо негде...

Оно што је за нас битно је да све више странци дижу руке од оваквог "шиптарског" Косова.. Шанса за нас у неким будућим временима...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Шиптари више нису оно што су били. Ту су сателитске антене, прате западни програм, и њихове "трендове". Имају и лгбт заједнице, што опет води ка моралном паду, суноврату, одбацивање традиције као и "Бесе". Не рађају по шесторо деце више. Ако и ми падамо тако што губимо 35.000 људи годишње, стопа морталитета висока,  и они су у истом курцу. То што Блиц лаже људе и представља Косово с 2 милиона шиптара, мене не дотиче. И наши навијачи су о томе више пута писали на д.нет форуму колико у стварности Шиптара има доле на Космету. Многи су већ побегли у Европу тражећи посао. Нису сви они дилери и лопови, има и обичног народа.. верујем да има и још који су лојални Србији, и они који се понашају "неутрално" и "опортуно".
Reply
Ево ти пример и зашто (осим што живе 100 пута горе него ми, не рачунајући мањину која ваља све редом)

Дођеш до моста у КМ, и погледаш преко, имају 3 зграде, зелена, роза, и не сећам се тачно треће боје. Изграђене су од тзв владе косова са намером да населе шиптаре тамо. Зграде се почеле попуњавати, и одједном се испразниле, као и многе друге. Све смо им признали, али хвала Богу нисмо дипломе и Факултете. Њихова омладина хоће живот, студије, посао, све што им је запад обећао, а добили су само крађу рудника и фабрика и сав новац пут запада. 1 од главних разлога. 2. је глад, немаштина, много деце посла нема, јер опет, све паре иду на запад.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Reply
Звезда у Грачаници...

Attached Files
.jpg   11215056_696614423800625_2710025214801140955_n.jpg (Size: 64.42 KB / Downloads: 21)
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
.

Attached Files
.jpg   11205174_10206542339699856_2852792524746387355_n.jpg (Size: 85.11 KB / Downloads: 19)
Reply
.

Attached Files
.jpg   ZVEZDA-GRACANICA_28.jpg (Size: 97.17 KB / Downloads: 19)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)