Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Прижељкивао сам Албу и гостовање у Берлину... одлично!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Јел игра Дивац против Жалгириса?  ;D
Reply
(12-20-2014, 09:01 AM)Пијанац link Wrote: Јел игра Дивац против Жалгириса?  ;D

Шиптари, Шиптари, ајмо сви у глас, Снежана Дивац, пуши курац ваш! Smile
Reply
Ако може да се нађе неки новац, довести на пар месеци неку звер од скакача на четворци. Са њим би могли да нападнемо 3.-4. место у групи.
Само сад не треба полетети, Аба мора да остане примарни циљ да се узме ове године и обезбеди опет ЕЛ. И наравно због менталитета да се узме домаће првенство.
Reply
Можда би могло поред тога ту негде да се  угура и барем топ 8 Евролиге,  и КрК ...  :Smile
Reply
Дугорочни планови ретко кад у Србаља успевају. Тако смо се понадали кад смо испали од Бордоа, као биће боље следеће, а испаде следеће још горе, а следеће касније, нема ни то још горе да доживимо Smile

тако да, већ сада је време за делање и коначно да кренемо ка топ8, а сточаре да потопимо. они једноставно морају да доживе судбину ЖОК Мега визуре. зато што су срали годинама, крали и отимали титуле.
Reply
http://mondo.rs/a755851/Sport/Kosarka/KK...znica.html
Reply
Е, ово је маркетинг служба!
Reply
Reply
http://www.vice.com/rs/read/ciganska-je-...golema-157

Ретко одвратан и мрачњачки сајт, лоша копија Тарзаније и кретенских америчких сајтова, али, добро су ме подсетили на нека времена. Ископао сам овај део:

Kada je Čović konačno ostvario davnašnji san i preuzeo Zvezdu, mnogi grobari su me pitali, šta ja zapravo mislim o tome. Kako se osećam povodom činjenice da je neki političar sumnjive reputacije preuzeo i ugasio stari KK, i onda fuzijom digao novi na noge? Hej, znate kako – i NEKA JE. Stari KK je ionako bio simbol beskonačne patnje. Izgubljeni mečevi, kuburenje sa parama zbog kojih su glavni igrali bežali u Partizan, stručni rad u mlađim kategorijama, toliko stručan da su od nas pobegli Đorđević i ko zna ko sve ne...kome to treba? Jel' mi to stvarno zaslužujemo? Pokoj duši starom klubu, večna slava svim tim titulama iz četrdesetih, pedesetih i ostalih godina, ali, taj kolektiv nije bio spreman da se bori sa ajkulama modernog doba. A grobari su, realno, za naše uslove, velika ajkula u jako maloj bari. Pa nek' guslaju na miru o FMPu, limenkama, panterima, i Stjepanu Supancu (realno nisam imao pojma ko je taj dok grobari nisu počeli da ga spominju), ti momci imaju crvenu zvezdu na grudima u grbu, bore se, navijači ih priznaju, a ovi drugi nas mrze. Pa da je to zaista sad neki FMP, zar bi se bavili nama? I šta ako je Čović dao pare, k'o da je neko pitao Dodika odakle mu evri koje pumpa u Partizan. To je ipak srpska realnost.

Одлично срочено, право у центар.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)