Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(11-27-2014, 12:06 PM)KizaLion link Wrote: http://srbin.info/2014/11/24/mila-alecko...ki-narode/

Не могу да верујем да су Двери ушле у коалицију с бившом странком шугавог, необавештеног мачкароша.
А шта је ту за неповеровати?
Одвоједно ни једна од те две странке не би прешла цензус, заједно га сигурно прелазе. Природно је било да заједно наступе на наредним изборима или би могли да се гасе. Имају сличне програме и за очекивати је било да се ово и раније деси, али није због нечије сујете.
Reply
Да Санда не лаје то што не треба да лаје, да су из ДСС отерали сав шљам који су се напунили парама, можда бих им и веровао. Овако је чистота и идеја покрета нарушена зарад само уласка у скупштину.

Не верујем да би се гасили, поред оволиког медијског мрака на пролеће нису прешли цензус, већ се ишло на герилску варијанту. Плус, имали су својих гафова, као сад за параду, кад су при крају митинга, молили људе да се разиђу. Вероватно политички самоубиствен потез.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Чек, чек, ти у политици причаш о чистоти? Одакле да се боре ако не из Скупштине? Државу можеш да мењаш само кроз институције.
Овде је само питање шта је мање зло.
Reply
Они су дошли кроз крв на власт, сумњам да се кроз институције ишта може промјенити. Свједоци смо континуитета од 1944. године.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Данас отворих овај клип случајно, да видим шта се то заправо десило у Бару... овај Бујић иако испровоциран, доказао да је пичка, не само што је пуцао, него је и убио.. исто као и овај Турчин у Истанбулу.. пичке. Нико нема право да одузима животе, кад већ нема јаја.
Reply
Какве везе ово има са сликом данашње Србије?
Просто ми је невероватно кад год се црногорци изрокају, а постоји снимак, обавезно се постави на интернет.
Reply
Па оно, јес да су се одвојили, ал у неким главама и нису Smile То можеш да питаш нпр. цигане из Бара, Пљевља или Х.Новог Smile

Оно што сам ти хтео рећи, праве ферке су изгледа отишле у историју. Нож, палица или гија, или шта дохватиш са стране (столицу, калдрму, штанглу) па крећеш у "бој"
Reply
Лик је колико сам скапирао већ имао покушај убиства, тако да не капирам о каквој ферки ту може да се размишља.

Мада читајући пар текстова о овом догађају ништа ми није јасно. Пола текстова се коси са снимком, ко зна шта је у позадини.
Reply
Не знам ако си гледао клип, овај му прича како му је пребио буразера. Да мени неко тако крене да прича и ја пиздим, не бих се хватао за торбицу, па извадио, па устао. Већ реаговао исхитрено. Овде нема ни речи ни о каквој самоодбрани, већ чисто мангупирање. Браћа су нажалост била сувише храбра и кренули на њега с прангијом. Тај Бујић није ни био животно угрожен, нити се нашао на поду, нит је ситуација као Лаушевић пре 20 година.

Друго је што ја не знам какви су ово мозгови, кад је дошао у локал пољубио  Бујића у образ (знак присности у цг), а после добијеш метак. Није ми успело то да схватим, најискреније.

А обојица изгледају утренирано, могли су да се покаче прво...
Reply
Гледао сам клип, али се на њему ништа не чује, нити знамо позадину њиховог сукоба.
Мало ми је нелогична прича да је неко неком ту пребио брата и онда се изљубе као најрођенији кад се сретну.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)