10-25-2014, 07:49 PM
СВИ НА ДОЊИ СРЕМ БРАНИМО ИМЕ КЛУБА!
|
10-25-2014, 08:38 PM
10-26-2014, 08:01 AM
10-26-2014, 06:02 PM
боље слике кореографије, где се јасно види шта је на шеталици
![]() ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
10-26-2014, 06:06 PM
То бре,свака част на сликама,само је то фалило у овом сету,сад је комплет све одлично
10-28-2014, 12:51 AM
Нова пјесма је врх, мелодична и може баш да подигне трибину. Навијање против срема солидно, сигурно да може још боље..визуелно смо изгледали одлично, доста пиротехнике..димови,бакље,стробови..одличан корео и мале заставице кад су се затегле други пут изгледало је сјајно. Једино што боде очи је бројност, али сигуран сам да ће то све доћи на своје и то врло брзо. Ово се и очекивало можда и после дербија и кошарке..али Север не смије да посустаје овим клинцима је потребна никад веће подршка то морају да схвате сви који се нису појавили у суботу на утакмици! На исток и запад не треба више трошити ни енергију ни живце, људи воле да оду на баскет да издвоје 1.500 до 5.000 динара.. а за маракану им скупо да издвоје 300 дин, нека их је срамота све до једног! Појавиће се они опет на пролеће кад опет крене Звездно пролеће.. али тад нам неће требати. Север треба да ради на бројности за сад није ништа превише страшно, скрените људима пажњу да овим момцима треба никад већа подршка да би одбранили титулу, али морамо да радимо ка бољем и вратимо онај свој стари најмасивнији коп у европи! ДЕЛИЈЕ СВИ НА МАРАКАНУ, ТИТУЛА ЈА НАША!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)