Threads: 38
Ма Лалат је зрео за смену. Једну утакмицу на левом беку не игра због картона онај што му чланска картица вири два прста из сакоа и он уместо да пусти малог Антића, он ставља овог Ђорђевића. Чисто да се мали не покаже, па да се постави питање да ли је друг члан неопходан.
А саопштење данашње, да ли је потребно да се коментарише? >
Threads: 29
Многи пре Лалатовића су спремни за смену.
У праву си! Али ко да их смени?
Threads: 29
Наравно да је лакше сменити тренера, него управу. Али не видим шта би тиме постигли и ко уместо Лалата.
Ма јасно је мени да би сјахао курта, а узјахао мурта. Него је оно била опаска на питање Херцеговца да ли је Лалатовић нешто љут. Не играју му најбољи, већ играју они који морају. И с тога нема шта да буде љут и крпи играче, већ да се покрије ушима јер мора да ћути. То је све.
Threads: 164
Да се захвалимо господину секретару што је његова ОФК-а гризла данас против распалих сточара.. ни криви ни дужни смо се вратили у трку за трофеј, уколико Ноша не одмакне бодовно далеко од нас..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Камо лепе среће да сви клубови гризу и против њих и против нас. Онда би ова лига била куд и камо подношљивија за гледање.
Наше муке ће бити преголеме кад будемо играли против ОФК-е и када прикажемо "атрактивну и лепршаву игру".
Threads: 164
http://www.mozzartsport.com/vesti/milan-...pire/89108
Мислим да Терза у интервјуу за РСБ није требао да помиње све оне милионе, камионе и авионе, разлоге зашто мора да узме деветку - можда је то створило непотребан притисак на Луку. Дечко не може да се састави, нит игра на позицији нападача, већ позади као некад Касано у Роми
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
2000: Доста је било комунизма, одлази Слободане...
2014: Комуниста -
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/9269/...enu-zvezdu
Threads: 0
Април 2005., ти ниси Звездина Звезда, жена ти је курва, Драгане...
Јул 2005. Пикси изабран за председника Звезде...
;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!