Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Мислим да ће нам бити боље кад нас Русија војно окупира. Овако на изборима можда победи неко други, па сиђе Велики вођа, а опет газда је исти, само слуге се мењају.

Дакле, кад бих бирао "слободу", изабрао бих окупацију ако не Руске, него и неке тешке муслиманске земље попут Сауди Арабије или Ирана. тамо бар нема педера, нит би они могли да парадирају у Москви, односно у Меки и Медини. Здрав разум би бар сачували.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(09-28-2014, 07:21 PM)KizaLion link Wrote: Мислим да ће нам бити боље кад нас Русија војно окупира. Овако на изборима можда победи неко други, па сиђе Велики вођа, а опет газда је исти, само слуге се мењају.

Дакле, кад бих бирао "слободу", изабрао бих окупацију ако не Руске, него и неке тешке муслиманске земље попут Сауди Арабије или Ирана. тамо бар нема педера, нит би они могли да парадирају у Москви, односно у Меки и Медини. Здрав разум би бар сачували.

Каква бре црна арабија и иран Кизо? Само нам треба да почну да граде џамије по Србији. Јако је опасно отићи у другу крајност... . Некада ме стварно изненадиш твојим уписима...
Reply
Не причам о џамијама у Србији, већ о окупацији.

Пре бих отишао да живим у Ријад, него у Сан Франциско, ако ме разумеш.

Ти живиш у Америци, па знаш на шта мислим. Џаба мени добар посао, гмо храна, кад сам окружен педерима у Америци. Радије бих шетао негде где људи нису толико изопачени, и за 10 пута мању плату. И у Сирији бих живео, да нису сјебали Гадафија.
Reply
http://www.dragas.biz/brat/#more-14780

Сваку реч вреди прочитати. Мој лични утисак, како баш премијеровог брата, у граду од 2 милиона становника, да пребију. Није случајност. Ајде да пребију Кристијана Голубовића или Џеја Рамадановског, разумео бих.

Све смрди на сцену и режију.
Reply
Ено кажу и градоначелниковог брата.

На снимку видиш код једног од тјелохранитеља утоку на појасу.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
(09-29-2014, 07:30 AM)KizaLion link Wrote: http://www.dragas.biz/brat/#more-14780

Сваку реч вреди прочитати. Мој лични утисак, како баш премијеровог брата, у граду од 2 милиона становника, да пребију. Није случајност. Ајде да пребију Кристијана Голубовића или Џеја Рамадановског, разумео бих.

Све смрди на сцену и режију.
Па није се јуче 2 милиона људи шетало градом.
Не види се почетак инцидента да би рекли да ли је режирано. Ако се нису легитимисали на време, а рекао бих да нису, јер онај показује значку тек касније, онда је реално да добију овакве батине. Још ако је било и "знаш ти ко сам ја", а неки грмаљ носи и пиштољ, онда је реакција нормална. Уосталом вичу им да легну, а овај наставља да се креће.
Да је друг коферче и даље министар, поверовао бих лакше да је режија. Али пошто је министар Слина, ово му не иде у прилог.
Reply
Прије скоро шест, седам година док сам живио на Звездари, циркали рођак и ја у Звердаској шуми горе на послиједњој 65-тице, спремали се за текму. Обична ЈСЛ текма.

Кренемо се спуштати, видимо кола нас прате. Изађемо на пумпу, друга станица тролејбуса, она мала пумпа, када нас ту зауставише, а стиже и онај што нас је пратио.

То је оно стандардно, руке на кола и претрес.

Рођак да отвори гепек, а он по курцу држи алат у дрвеној кутији од муниције...

Ни пет ни шест, у року од секунда смо обијца били на земљи...

Буразеру, није било вике и драме...

Поента!

На снимку се јасно види утока једног од њих, и тај хода окрвављене главе, а дрече на све стране... Мало ми је нереално.

Ово једино да су неку чобани од полицајаца па да имају такав превид, мада имају ознаке жандармерије. Не знам која је то савремена полицијска процедура да се вриштањем 'лези доле' људи, потенцијално опасни, обарају на земљу!?

Касније кажу да су из аудија вадили и аутоматску...

[Image: andrej-vuc_620x0.jpg]

Онај са утоком је у овом моменту на земљи са још једним, а остали са рукама на зиду.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Да не оде предходни упис у дужину, овдије ћу оставити шта су писали прозападни говнари док нису сазнали да је Вучићев брат! Сада би Пера сера, неновинар, најрадије појео говна што је написа и са ђубретом од премијера отишао на по једну љуту.

Quote:Incident se dogodio na uglu ulica Svetozara Markovića i Birčaninove, oko 11:15, kada je grupa od tri momka, u farmerkama, sa kapuljačama, patikama i taj rad, i pored upozorenja policije htela da prođe kroz kordon, pa dalje, valjda “na posao” prebijanja ljudi oko “Manježa”, a što da ne i likvidacije, pošto se pokazalo da je najmanje jedan od te trojice bio naoružanim službenim pištoljem, sa službenim mecima koje plaćamo mi koje terorišu po ulicama neslobodnog grada.

U metežu koji je nastao, i uz čuvene policijske povike “lezi dole!”, kao da može da se legne i gore, nekako je savladan jedan od provokatora, što se dalo zaklučiti po krvi koja je lila sa njegove razbijene glave. Druga dvojica su, međutim, uspela da umaknu policiji i sakriju se u prolaz, potom i u hodnik zgrade u Svetozara Markovića 54, pedesetak metara od mesta gde je došlo do okršaja.

I taman kada se policija spremala da očisti taj džep, došlo je do preokreta koji je pred tridesetak okupljenih građana pokazao da država Srbija ima mnogo veći problem unutar sopstvenih redova sile, nego što je primitivno i fašističko divljanje na ulicama. Tada je, naime,  “civil” po imenu “Gvozden”, izvadio vojnu legitimaciju i upozorio policiju da bi bilo bolje, pametnije i svakako manje krvavo, ako pozovu njihovog šefa, jer se ona dvojica, navodno, neće predati bez nekog velikog zla.

Razume se, policija je imala razumevanja prema bratu po oružju, i zaista, posle nekih 20 minuta, oko 11:35, stigao je crni Audi, radi potreba nekog budućeg anketnog odbora navodimo i registarski broj BG-027-TK, koji se zaustavio u tesnom prolazu, tačno pred vrata od zgrade u kojoj su se nalazili begunci, koji su iskoristili skučen prostor i uspeli da se dokopaju blindiranog automobila u kome su se odmah potom zaključali.

Dok je trajala blokada i neprijatna pat pozicija u kojoj policija ne zna šta sme da preduzme, počele su da rade motorole, mobilni telefoni, satelitski telefoni, sve dok nije nastalo novo uzbuđenje, kada je jedan od policajaca primetio da “lice u vozilu repetira automatsku pušku”. Srećom, u tom trenutku, negde oko 11:50 su stigla još dva sivomaslinasta džipa i pojavio se imenom neobeleženi čovek bokserskog nosa, kolega od ove trojice, sa “činom” istetovirane ruže na vratu, valjda da kao doktor protiv terorizma reši stvar, dakako u korist onih udruženja koja su putem ovakvih naoružanih trojki, planirala nekakva krvoprolića i skandal “koji će govoriti o nesposobnosti države”.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Кад је наша жандармерија па имала логичне реакције.
Код њих је увек гомила нелогичних потеза, али не због љубави, него шупље главе.
Reply
Aу бре зар је то Петар Луковић писао. Који блам и зајеб.. у праву си херцеговац:
http://www.nspm.rs/politicki-zivot/kako-...jenje.html

Давно је Радош Љушић за њега рекао да је идиот.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)