Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Раднички Ниш
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Све је одрађено врхунски осим пароле наводно за Босанчића.У баскету и ватерполу наводно могу а у фудбалу не  :-\
Reply
Поред кошарке и ватерпола, може и рукомет и одбојка. А колико се сећам не прави се проблем ни око краљице спортова, атлетике, па је тако Слободан Бранковић трчао 400 и за нас и за њих. Фудбал не може и ТАЧКА!

То не разумеју само они који ГЛУМЕ да су им Звезда у фудбалу и атлетици исти.
Reply
Ајде отвори ми очи.Ко је спомињао атлетику.Крнета,ћутали смо.Сад се неком диго  :-\.Дечко је циганин па шта ако је играо код фрањеваца.Наравно ми нисмо као стока па да прихвата цигански отад ал он се декларисао одавно као наш.
Reply
Кад се декларишеш као Звездаш, онда не идеш да играш за њиx. Просто к'о пасуљ. Парола управо то и каже.
Reply
Па о томе и причам:Гуровић,Рашко,Андрија...
Reply
Опет правиш питање где га нема и тераш мак на конац. Једном навијачу је фудбал СВЕ и иде на једну стране, а све остало од кошарке, до стоног тениса и мачевања иде на другу страну. И што са друге стране може да се прогледа кроз прсте, у фудбалу је најстроже забрањено. Ко то не схвата, или се прави намерно луд, или лаже сам себе да је све то исто јер је све то јелте Звезда.
Reply
То је просто невероватно како људи наседају на шизофрене изјаве неког Босанчића,који је питање шта ће и дал ће да покаже у нашем клубу.Ником се није "дигао",него је људима мало превише да се толико систем вредности криви.Навијачи прелазе једни код других,играчи који играју за ривалски клуб цео живот,куну се у наш клуб...јебо луд збуњеног. Најбоље да ће сада неко да се вата за ватерполо,кошарку и остале спортворе као аргументе.Крнета није играо за први тим партизана ни једну утакмицу,а и на крају крајева,није се бусао да је Звездаш већ је ћутао и покрио се ушима. Такви играчи су читав живот сматрани контраверзним,и као по правилу фалила им је по која даска у глави. Да не набрајам сад случаје и са наше и њихове стране. Према томе, Делије су јасно рекле како би требало да буде ако сматраш да си Звездаш...па све и да их је 100 прешло код нас,а није, то је исправно размишљање које једино има смисла.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)