Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок лето 2014 - 2015
Има још вијести:

Quote:У четвртак 3. јула, ФК Црвена звезда добио је два појачања. Фудбалери који ће први ставити параф на уговор са црвено белима су Ђорђе Деспотовић и Предраг Ђорђевић.

И ја се надам да ће Сила завршити у овом прелазном року и да ћемо коначно уобличити одбрану на вријеме да се уиграју како треба!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=140346

Печник затражио раскид уговора, обзиром да је Терза инертан. Стиже нам ваљда Кахриман, Београђанин несрпског имена Smile солидан је голман, али Рајковић би требало да има предност, осим ако не дозволе да му Макса Боксер упропасти каријеру.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Мислим да ће Рајковић имати предност, а и да ће сваки пут када напусти линију добити Максино напушавање.

Кахримани су Крајишници, чак по некима вуку коријене из херцеговине.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Кахриман је један од показатељ колико управа нема појма шта ради. Не постоји никаква стратегија, никакав план.
Немаш паре, мораш да исфорсираш Рајковића, а ти доводиш голмана у најбољим годинама.
Јел могуће да Лазу Вашара не можемо да продамо ни за јебених милион и по у Стандард?
Све се може кад си способан.
На крају га нећемо продати ни за 2 милке.

Па ће психички да се одрази на њега, кренути да пропада, и ето нама још веће рупе у буџету.
(07-07-2014, 05:56 PM)KizaLion link Wrote:На крају га нећемо продати ни за 2 милке.

Па ће психички да се одрази на њега, кренути да пропада, и ето нама још веће рупе у буџету.

Ајде за 2 да га не продамо, него се бојим да на крају нећемо успети да га продамо неком другом ни за 1.5 колико су ови нудили...
Оде и велики прави Звездаш Каско - наша Падалица у Улсан.

Napadač crveno-belih je brzo podtigao dogovor sa klubom koji zauzima peto mesto na tabeli i koji u svojim redovima ima svega jednog stranog igrača.

Visina transfera je navodno 300.000 evra, ali će Zvezda dobiti svega dve trećine sume. Preostalu trećinu dobiće Kasalica koji je sada već bivšem klubu oprostio dug u iznosu od 110.000 evra.

Ситно се скупљају паре за Броновицког и Шишића (јебем у уста оног ко га доведе)
Таман гледам:

Quote:Пре него што је договорио растанак са Црвеном звездом, Касалица је опростио клубу половину дуга. Предвиђено је и скромно обештећење за репрезентативца Црне Горе, незванично се спомиње да је реч о 300.000 евра. Део колача припашће и ужичкој Слободи, одакле је стигао на Маракану пре две и по године.

Фалиће ми они продори што мјесто шута, таман када се раја напали, заврше падом!

Изгледа оПстаје Келхар-Пвићевић линија.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)