Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Quote:"Kakvo licenciranje? To su izmišljene stvari, to je nemoguće. O čemu se tu radi? Kakav fer-plej kada plaćate UEFA tolike pare, a standard u zemlji je takav kakav jeste? Sutra ću podneti ostavku i neće mi biti žao, ako ima neko bolji od mene, a verujem da ima. Ali da plaćate tolike pare, to ne mogu da prihvatim…"

http://mondo.rs/a702782/Sport/Fudbal/Dza...i-zao.html

Џајо, брате, срушен берлински зид прошлог миленијума!

Покушали сте да зајебете мафију, 'нетје да може'.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=139847

Свађа са чувеном херцеговачком Усташом, с пребивалиштем у Хумској...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
И баш зато је поражавајућа околност та да је херцеговачки усташа у праву а Звездина Звезда није.

Нико Звезду није терао да доводи толике играче и да се уговором обавеже да ће им дати толике плате. 

Ово правило прописује просту ствар - Оно на шта си се обавезао мораш и да испоштујеш.
http://mondo.rs/Comment/StandardComment/...rzic.html/

Каква је ово зајебанција????
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Како ствари постану јасније преко ноћи,тј. после једне седнице УО! Кокеза и друштво за ЈЕДИНОГ кривца за избацивање из Европе означили Џајиног шурака,као и за кашњење плата играчима због чега сад раскидају уговоре и одлазе без обештећења.Самим тим сатерали Џају у ћошак,довели га на стуб срама као онда кад су му стављали лисице и човек уради једино логично,а то је да поднесе оставку и оде заједно са шураком.Није ни напустио стадион,а већ је дошао ''поштени,препоштени'' фудбалски маг који ће одједном да нам донесе стари сјај,ма ајте молим вас!
Кокеза је већ све завршио и саставио људе по његовој мери http://www.telegraf.rs/sport/1119924-kok...atijasevic и сад кад они дођу онда ће се одржати скупштина,а они представљени као једини СПАСИОЦИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ  >Sad Делије ће наравно да буду суздржане јер група никад није давала никоме бланко подршку,другим речима ништа ми ту не можемо. И онда ће лепо Терза да окупи клинце и само ће да их продају и штанцају,омладинска школа опет ће нам пасти у заборав,а таман смо кренули да правимо нове клинце Јовић,Грујић... и ти клинци ће да одлазе из клуба јер ће да играју Терзини,Матијашевићеви и Кокезини,а паре као и свих ових несретних 10 година ће ићи њима у џепове!

закључак да са овима ништа боље нити било шта ново нећемо добити.Своје клинце ћемо отерати,гледати неке друге,урлати,навијати,дизати кореографије,прелазити Србију уздуж и попреко, А Терза,Кокеза и ко. ће да пуне џепове! Е па боље онда да одемо у стечај у четвту лигу и све у п. материну!
Ја би само да питам одакле неком право да доводи и поставља људе као да је то његово? Ваљда постоји СТАТУТ клуба,ваљда се зна како се бира председник,чланови....? Ово само код нас има да прво они седну у фотеље,па после ми ту као бирамо? Ово нема ни у Свазиленду! И чекали су крај сезоне чекали су лето кад нема утакмица,кад знају да неће против себе имати 15так хиљада људи на стадиону. Мислим да се и закаже неки скуп(протест) против ових из управе или барем да се скупимо са неким питањима мислим да нас не би било више од 2,3 хиљаде! Биће интересантно сачекати и видети одлуку Делија и који потези ће бити предузети!
Ето нама мафије на мијесто генсека. Која ће се ту чорба кувати...

А Толе воле нам уступа Пиксету како јављају купују се на трафици, а нису новине.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Па и до сад нам је била мафија.
Овај је бар мафија са фудбалским педигреом.
(06-19-2014, 09:27 PM)Звездаш link Wrote:Овај је бар мафија са фудбалским педигреом.

:Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(06-19-2014, 08:57 PM)херцеговац link Wrote:Ето нама мафије на мијесто генсека. Која ће се ту чорба кувати...
Сва срећа па до сад на тој позицији и у залеђини исте није било мафије.
Сад се можда мало спрдамо са нашом муком али надам се да су  они који одлучују о ставу групе по питању Терзића свесни да од те одлуке зависи много тога у клубу а богами још више на трибини.

Forum Jump:

Users browsing this thread: