Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
У реду, прође пар дана од освајања титуле, и наравно, ћутало се, трпело, присезало за методом "Ја теби војводо, ти мени сердаре", па су и срања испливала на површину. Мени је ово тешко пало, јер овакав распоред утакмица у лш нам даје лакши пут у ЛЕ групе, а које су комшије обилато користиле. по свему судећи, смеши нам се одлазак на море у августу, јер у јулу већ брзо завршавамо..

Mrđa: "Uprava se ponašala kao da smo smeće!"

Posle izjava Mijailovića i Milijaša, red je došao i na Dragana Mrđu da iznese pravo stanje stvari u svlačionici Crvene zvezde, a njegove reči bile su možda i oštrije od onih izrečenih od strane njegovih saigrača.

Mrđa, najbolji strelac našeg šampionata u tek završenoj sezoni, nalazi se na američkoj turneji sa našom reprezentacijom. Nakon dve utakmice na tlu SAD, "orlovima" sledi i put u Brazil na susret sa petostrukim prvakom sveta, a posle toga i povratak za Beograd.

- Ovako više ne može! Ja ne idem dalje, ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti ispisnicu. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju, izjavio je Mrđa za "Novosti".

Kao i Mijailovića i Milijaša, Mrđu je takođe najviše zaboleo odnos uprave prema igračima. Mnogi misle da je pitanju novac i naravno da jeste, ali je igračima mnogo veći problem što posle osvajanja titule niko nije ušao u svlačionicu da im čestita, a kamoli da ih je pozvao na razgovor.

- Prethodnih devet meseci smo ćutali i igrali, ali sada to više nije moguće. Dali smo sebe za titulu, sve drugo smo ostavili po strani, a zauzvrat smo dobili, u najmanju ruku, nefer ponašanje. Desetak dana pre utakmice sa OFK Beogradom smo imali razgovor sa upravom, rečeno nam je da para nema i trebalo je da se ponovo sastanemo kad osvojimo titulu. Međutim, niko nam se nije obratio, ni da nam čestita, ni da nam kaže "zdravo". Kao da smo smeće!

Mrđa tvrdi da su igrači pretpostavljali da će euforija oko osvajanja titule trajati samo jednu noć.

- Već sutradan je sve bilo po starom. Pa, zar mi treba da razmišljamo o tome šta ćemo i kako ćemo dalje, a da se istim stvarima ne bavi niko iz kluba? Mi samo tražimo ljudski odnos, razumemo da je klub u ogromnim dugovima i da upravi nije lako. Međutim, onda neka nam se lepo kaže - ko hoće da igra za džabe neka ostane, a ko neće - da se izljubimo i rastanemo.

Mnogi detalji iz svlačionice crveno-belih još nisu poznati, ali je Mrđa otkrio neke od njih.

- Svi u svlačionici smo dali doprinos tituli, jer smo je neverovatno želeli. Samo mi znamo kroz šta smo prolazili. pristali smo i da igramo za 20 odsto ugovora, sami smo sakupljali novac za renoviranje svlačionice, Mijailović je jurio da kupuje ribu za ručak celoj ekipi dok smo bili u karantinu, Pečnik je kao stranac kupio frižider da bismo imali led u svlačionici. To više ne može da se izdrži, nešto mora da se preduzme.

Igrači su pored toga u čudu zbog činjenice da se čelnici kluba ne oglašavaju po pitanju učešća u Evropi sledeće sezone.

- Stav ekipe je bio da zajedno pokušamo da uvedemo Zvezdu u Ligu šampiona, Ligu Evrope ili da se razilazimo. Sada je jasno da je nemoguće da ostanemo na okupu i mnogo mi je krivo zbog toga. Više nikakva priča ne može da me ohrabri i da me natera da ponovo prođem kroz sve ovo. Niko od nas nije spreman na to, najavio je Mrđa "razlaz" svojih saigrača.

Igrači Zvezde su bili spremni da se odreknu dela zarađenog novca i da ne tuže klub, poput mnogih pre njih. Ipak, situacija je sada drugačija.

- Svima nama je Zvezda i dala nešto u životu i nismo mi ti koji će tužiti klub i raditi na njegovu štetu. Međutim, sada kada hoćemo da oprostimo deo novca, te pare treba da odu Bronovickom ili nekom drugom igraču koji ni tri dana nije bio na "Marakani". Bronovickom 600.000 evra, a nama ništa. E, to stvarno ne razumem, zaključio je Mrđa u razgovoru za "Novosti".

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Мрђони к'о Максим по дивизији.

Зна се ситуација у клубу, изашло и то како су изнијели ово првенство, али се зна и да је Мрђа дошао у клуб послије ко зна које повреде у ситуацији када ни ми на форуму нисмо вјеровали да ће имати запаженију улогу у тиму.

Продају се м. за бубреге причом о Броновицком. Ко је Броновицког довео? Као што је дошло његово за наплату, доћиће и ваше. Ствар је што се ова постава издигла из сивила својом љубави према клубу и жељом да се уради нешто више од пуког трпања пара у џеп. Надам се да ће разум превагнути и да ће се радити минимални резови како би се добила лиценца, али настави ли се овако и преко штампе, нема ту хаира.

[Image: image.jpeg]
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Гомила питања..
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=139331
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ако су наши фудбалери писали ово саопштење, да ме јебе цео стадион. Ови дана се дешавају толико провидне ствари, да полако постаје комично.
Све је то лопов до лопова у Звезди.Све је почело од Џаје и Цвелета,крали,уграђивали се па су тако и остали који су долазили на чело клуба,почев од Пиксета,Дан Тане па Лукића.Кад може један могу и ја.Сад се ту уграђује Џајин шурак Зечевић а имао је и од кога да научи.Нама спаса нема ил банкрот и у Бг зону или да нас купи пијани Рус или арапин.Зајебавају навијаче,играчи су потписали и одрекли се високих плата ради титуле а сад нема ни то.Под хитно се захвалити Џаји на све учињено до сада и удаљити из клуба.Човек је неспособад да 1 дин. нађе и унесе у нас клуб,навикао је само да узима и управу су људи који мкажу да му није било Цвелета и Маринковића неби било ни Барија.
А у шта се уграђује Џајин шурак? У паре којих нема?

Џајић је крив једино што дозвољава да се криминалци крију иза њега. Могу само да претпоставим шта су му обећавали кад су га довукли назад. И кад су му ставили Кокезу и Тончева за сараднике.

Ово је толико све провидно да је смешно.
Ово је прије свега жалосно.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
http://www.uefa.org/protecting-the-game/...14180.html

Због овог неко мора да одговара...
А хтела је она у Лигу Шампиона...
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Нико од нас не би требао да се узбуђује због овога из простог разлога што се у клубу током последњих 5 година (можда и целих 22) дешавају много горе ствари од пуког испадања из тамо неког преткола квалификација за групну фазу европског такмичења.

Ћутке смо гледали како  већина међу нама лаже саме себе. Почев од тога да ће Џајић без леђа, средстава и енергије донети неки бољитак. Истина је да је од почетка инструментализован од стране највећих изрода као што су блиски сарадници и врхунске лопине Весић и Човић па затим Кокеза, Тончев... а све уз подршку владајуће и до сада најотвореније издајнички настројене странке...Дакле све најрепрезентативнији представници талога српског друштва.

Истина је и да је једина вредност ове титуле та што је није узео други тим који ју је још мање од нас заслужио и којег води можда још већи шљам.

Многим другарима са трибине сам се попео на главу причом да смо давно заслужили нижи ранг, да ова агонија мора да престане и да је можда и једини прави пут враћање на почетак - Окупљање искрених спортских ентузијаста и састављење тима у потпуности од клинаца жељних фудбала и на неколико година заборавити на било какав резултат, Европу, куповину играча...

У крајњој линији ФК ЦЗВ треба поново да постане на првом месту спортски и фудбалски клуб. Хоћу да навијам за свој клуб а не неку од струја у управи. Хоћу да причам о фудбалерима који носе Звездин дрес а не о томе ко је колико из управе украо.

Колико год низак ранг такмичења буде потребан за тако нешто ја сам за јер је и то много часније од овог млаћења празне сламе.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)