Threads: 38
Четвртак, 17 часова, сви знате шта вам је чинити. Еуфорија јесте велика, али треба напоменути да се не долази а приори на прославу, већ на такмичарску утакмицу у којој момке треба погурати још 90 минута да остваре победу која нам и математички обезбеђује титулу. Ако Бог да, славиће се након истека тих 90 минута.
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...ograd.html
Threads: 18
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 2
Уткмица коју толико дуго чекамо,дан који сањамо свих ових година.никакав позив за утакђицу није потребан, јер нема сумње да ће Маракана да буде пуна,али зато морамо озбиљно да уђемо у утакмицу као и увек до сад,да формирамо коп много пре почетка утакмице,никако не смемо дозволити да нам централне секторе заузму они који ће у четвртак видети Маракану други,трећи пут у сезони.ајде браћо да сложно и јако,најјаче до сад понесемо играче до нове победе и до нове титуле.такође улаз је бесплатан и из тог разлога свало од нас може и мора да издвоји по 100 дин и донира у кутије које ће бити на улазима.све паре које буду скупљене иду у фондацију Делија,а фондација води бригу пре свега о нашем народу на Косову и Метохији и зато немој да се брукамо,него да покажемо да смо велики и хумани. Београд,Србија,свет сви на Маракану,доста смо чекали,хајде да заједно узмемо титулу!
Threads: 0
Каква је ситуација око карата? Једни говоре да ће ипак морати бити подељене,други причају да не. Сецкање папирића је увелико у току.
Threads: 164
(05-13-2014, 02:11 PM)цзкрајина91 link Wrote: Каква је ситуација око карата? Једни говоре да ће ипак морати бити подељене,други причају да не. Сецкање папирића је увелико у току.
каквих карата? бесплатан је улаз за офку, ако си на то мислио..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
да да знам да су бесплатне,ево тек сад је сајт Ред Стар Фемили избацио вест да ће карте бити ипак подељене.
Threads: 29
Неће требати карте, ако буде промене клуб и званични сајт групе ће то да објаве, а не некакви мондо, рестарфемили или шта ти ја знам ко.
Threads: 3
Шта рећи о овој утакмици..све је већ скоро речено, да направимо карневал на трибини пре почетка утакмице па све до Калемегдана на крају, и да се слави до касно у ноћ! Наравно прво треба да добијемо ову утакмицу, а многи већ уписују победу унапред. Север треба да грми као никад до сад, да се усеру ови плави кад изађу пред цигане лудаке! Да их самељемо и на крају се сви радујемо..после ове невероватно турбулентне сезоне за нас. Последња битка је пред нама! ЗА СЛАВУ НАШЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ !!!
Threads: 29
Цело коло је одложено за суботу у 5, а у Нови Сад идемо у среду од 5 такође.