Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Начитан, јебо те!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://www.njuz.net/vujosevic-pricao-pro...z2xdOTNHzX
Reply
Већ сам поставио на кк теми, друже Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Прво сам поставио па после видео да већ има, јбг.
Reply
Oпуштено  Wink ово и јесте за сваштару, а не за озбиљне теме  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Такви као он могу добити медијског простора само у земљама попут Србије, у земљама без довољно самопоштовања и гдје су медији упућени на бесомучно прљање нације.

У Београду титовом питомцу и дукљанину се даје на значају искључиво због тензије коју ствара. Без ње не би постојао ни крмак, а властима су такви више него добродошли.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Како су фрањевци стигли до "јесење титуле".

Reply
[Image: 10176017_693913193984247_889230632339544728_n.jpg]

;D Big Grin Big Grin Big Grin
Reply
(04-06-2014, 04:14 PM)ДКЦЗ link Wrote:Како су фрањевци стигли до "јесење титуле".

Већ сам замолио да се овакви материјали, који потичу од РСБ сајта, не износе на овом форуму. А овај клип је нешто најопасније што је дотични сајт до сада изнео у јавност. Овако једнострано, само из наше перспективе, се не може гледати на ствари и овакви материјали просечног Звездаша доводе у заблуду. И то је јако опасно. Сутра у некој канцеларији, некој школи, факултету, да просечан Звездаш изнесе ове аргументе пред просечним Партизановцем био би олако намазан говнима. Реално.
Reply
Као што није требало да се деси оно код Бећковићке. Незрело и крајње дегутантно. У самом старту се знало да су њене емисије такве и није ми јасан избор баш усташа са 92- јке и те емисије.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)