Threads: 29
Сумњам да би се прихватио посла да је имао бољу опцију. Питање дал га је ико хтео за тренера.
То размишљање да тренер има само један приоритет, а то је титула, нас је довело овде где смо. И то није наравно само одговорност тренера, него и управе.
Сви претходни тренери су имали приоритет титулу. Јебеш игру, јебеш младе играче, јебеш планирање екипе на дуже, узми ти титулу. Титула мора да буде последица квалитетног рада, а не узрок за неке даље резултате.
Узећемо титулу и шта онда? Шта нам то доноси на дуже стазе, ако наставимо овако да радимо?
Обрати пажњу на шансе Вождовца јуче. Све су биле по страни где игра Печник. А напред није постојао.
Threads: 38
Ја сам Славишу временом почео да поштујем. Свака њему част, с' обзиром с' ким све унутар Управе мора да има посла.
Threads: 1
(03-30-2014, 09:51 AM)Пијанац link Wrote:Ја сам Славишу временом почео да поштујем. Свака њему част, с' обзиром с' ким све унутар Управе мора да има посла.
Пијанац, имамо слично размишљање. Твоја питања и констатације су на месту Звездаш, али тренер не може сам да бије битке "шта даље и шта на дуже стазе?". Те објективе мора да постави управа, а тренер њих да се придржава. Ми нисмо Енглеска (на жалост, у смислу организације клубова и савеза) где је менаџер одговоран за све, али има и сву слободу уз адекватне финансије.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 164
ОК, следеће коло играмо у Субаји. Где смо више пута остајали без целог плена... чак и да тамо Дауда да 2-3 гола на полувремену, неће ништа променити, дефинитивно Оњило неће више ни да улази, паре су бачене у ветар... сигурно Славиша има инструкцију из врха клуба да ни не уводи дотичног, већ само Ракића.
Дауда се свађао и мрштио док га је Сејо изводио из игре. Уместо да му је опалио казну и увео Оњила уместо њега или Мрђе па да видимо. Ал очигледно да је Оњило дорастао за пријатељске и СНС-овске промотивне утакмице, као у Врбасу. Скупо плаћена промоција! ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 29
Наравно да не може тренер ништа сам. Али мене нервира што ни не покушава. Какав он ауторитет може да буде играчима, ако нема свој став.
Нико му не би замерио да је десно одиграо неки клинац из омладинске, поред 10 искуснијих не би се ни приметило, а могли би много да добијемо. Као што тумбасима играју мали Живковић, Пантић, Нинковић... Не морају да буду стандардни, али нека буду на клупи, нека добију прилику кад имаш повређеног Петковића и Мијаиловића. Уместо што ти место заузима Ненадић или што доведеш Цилиншека, па га не региструјеш.
Излуђује ме размишљање комплетног клуба, од данас до сутра, нико не размишља шта ће бити прекосутра. Јежим се од помисли шта ће да буде на лето, јер осим Лазовића не видим ког играча ми можемо да уновчимо. Неки искуснији фудбалери ће да оду, а ми немамо спремне замене, зато што нам је приоритет титула по сваку цену.
Све је ово класичан балон од сапунице, за који је питање тренутка кад ће да пукне и онда ће да крене дрвље и камење.
Дај Боже да грешим, али мени се све чини да је оно јуче био тренутни бљесак. Сумњам да ће Милијаш одједном да почне са онаквим играма.
Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš posetio je u ponedeljak, u Kliničkom centru „Vojvodina“ u Novom Sadu, povređenog navijača Miloša Starčevića.
Starčević je povređen posle utakmice Donji Srem - Crvena zvezda, koja je odigrana u subotu, 22. marta, u Novom Sadu, kad su njega i još trojicu navijača napali nepoznati huligani. Lekari u Novom Sadu su mu spasili život posle premlaćivanja koje je doživeo.
- Moja poseta u ime FK Crvena zvezda je samo mali doprinos oporavku čoveka koji je došao iz Smederevske Palanke za Novi Sad da gleda svoju Zvezdu i koji je ni kriv ni dužan zamalo lišen života. Upoznao sam se sa Milošem i očekujemo ga na Marakani čim za to dobije dozvolu lekara. Nadam se da će sve biti u najboljem redu i da će se do kraja oporaviti. Radi se o sjajnom čoveku koji je godinama bio direktor Doma kulture u Palanci i koji Zvezdu gleda od rođenja – istakao je kapiten Nenad Milijaš.
Miloš se prilikom posete raspitivao kad Zvezda igra sledeći meč kod kuće (Čukarički, 12. april) kako bi došao i zauzeo svoje mesto na Zapadnoj tribini. Kartu će mu obezbediti upravo Nenad Milijaš, uz dres koji je već dobio.
Е тако се воли и чува клуб!
Threads: 1
Идиотизам је оно шта раде Милуновићу!! И поред свега човек показује да је Звездаш и далеко изнад оних који "владају".
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 3
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
Не пише која је цена за Север за дерби, кад је у питању оно ругло од стадиона, а и уз то квалитет фудбала, нагађам да је иста цена као за југ, мајку им лоповску:
Cene ulaznica su: jug - 800 dinara, istok i zapad (bočni delovi) - 1.500 dinara, istok i zapad (centralni delovi) - 2000 dinara.
|