Threads: 3
Начитан, јебо те!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 20
Threads: 164
Већ сам поставио на кк теми, друже
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 20
Прво сам поставио па после видео да већ има, јбг.
Threads: 83
Oпуштено

ово и јесте за сваштару, а не за озбиљне теме
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Такви као он могу добити медијског простора само у земљама попут Србије, у земљама без довољно самопоштовања и гдје су медији упућени на бесомучно прљање нације.
У Београду титовом питомцу и дукљанину се даје на значају искључиво због тензије коју ствара. Без ње не би постојао ни крмак, а властима су такви више него добродошли.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 1
Како су фрањевци стигли до "јесење титуле".
Threads: 9
Threads: 38
(04-06-2014, 04:14 PM)ДКЦЗ link Wrote:Како су фрањевци стигли до "јесење титуле".
Већ сам замолио да се овакви материјали, који потичу од РСБ сајта, не износе на овом форуму. А овај клип је нешто најопасније што је дотични сајт до сада изнео у јавност. Овако једнострано, само из наше перспективе, се не може гледати на ствари и овакви материјали просечног Звездаша доводе у заблуду. И то је јако опасно. Сутра у некој канцеларији, некој школи, факултету, да просечан Звездаш изнесе ове аргументе пред просечним Партизановцем био би олако намазан говнима. Реално.
Као што није требало да се деси оно код Бећковићке. Незрело и крајње дегутантно. У самом старту се знало да су њене емисије такве и није ми јасан избор баш усташа са 92- јке и те емисије.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!