Threads: 29
И доминирао је док је ту био Шилб.
Шилб је знао како да игра са њим 2 на 2 и да га максимално искористи, остали очигледно немају тај осећај.
Често наши играчи знају да му баце у ноге, а Шилб му је бацао лоб пасове. Јесте то често изгледало мало смешно, али је пролазило.
Threads: 164
03-27-2014, 03:04 PM
(This post was last modified: 03-27-2014, 03:06 PM by KizaLion.)
Ево сад и црно на бело, да не мисле људи да смо склони свињаријама којима се служи вођа мутанта Игокеа-Партизан из Лакташа
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
Џукеле,
дигла багра дреку. Виде љуља им се брод па надигли дреку да их убаце у спасилачки чамац, а не знају да ни то није довољно да се преживи бродолом.
И у баскету и у фудбалу све зависи искључиво од наших момака. Зато памет у главу. Не треба ни фрањевце пустити да превише серендају, него са мијером и господски их повремено поклопити када претјерају.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 9
Сјајна конференција за штампу др Небојше Човића
У полуфиналу АБА дефинитивно чекамо Цибону. Само здравље да послужи наше играче и не би требало да буде велики проблема против њих у Београду.
Threads: 17
(03-30-2014, 03:43 PM)Звездаш link Wrote: У полуфиналу АБА дефинитивно чекамо Цибону. Само здравље да послужи наше играче и не би требало да буде велики проблема против њих у Београду.
Са пола снаге је ово било вечерас у Загребу. Феноменално и мудро одрађено. Цибона је водила целу утакмицу али Звезда прави серију од 20 узастопних поена у последњој четвртини после којих се утакмица преломила. Победа над Цибоном у Арени нас води у Евро Лигу следеће године.
Нисам гледао утакмицу, ал ми је драго због резултата, српске кошарке, и наравно психолошке предности. Овако Цибона не би била осокољена пред полуфинални меч.
Иначе, овом победом смо обезбедили и следеће године 4 представника из Србије у АБА.
Završni turnir ABA lige u Beogradu trajaće čak četiri dana, a razlog je fudbalski "večiti derbi" zbog kojeg je došlo do pomeranja termina.
Prema prvobitnom planu, fajnal-for je trebalo da se igra od 25. do 27. aprila, ali je doneta odluka da se mečevi polufinala igraju 24. i 25. aprila, a finale 27. aprila pošto je za 26. april zakazan fudbalski duel Partizana i Crvene zvezde, potvrdio je sportski direktor ABA lige Josip Bilić.
U polufinalu zavrpnog turnira regionalnog takmičenja igraće Crvena zvezda - Cibona i Cedevita - Partizan.