Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 07/08
Слажем се са горњим постом,а само бих још додао да нажалост јадранска лига и даље има по себи какав-такав значај јер доноси Улеб куп,тј. Еврокуп како га сада зову,а наша лига сама по себи не доноси ништа,чак шта више носи најмање бодова у овом концепту бодовања.
Сутра би требало да се радна група окупи у пуном саставу,причало се да ће Мирко Павловић бити спортски директор а Увалин тренер,али то је пролонгирано чини се из жеље да се за тренера постави Маљковић а да клуб поведе Човић.Видећемо...
(07-08-2008, 11:51 AM)nisam_zdrav link Wrote:Нашу кошарку је покопао гробарчић Даниловић који је због своје потпредседничке фотеље у ФИБА одбио да се наша лига придружи УЛЕБу већ је инсистирао да останемо доследни ФИБА. Та одлука, као и одлука да се не пређе на потпуно професионалну лигу је довела до тога да је основана јадранска лига... Наравно ФИБА је извисила после тога и УЛЕБ је постао главни, а ми смо као поражена страна кажњени...
Е сада проблем у свему овоме је што се сва крвица сваљује на наш КК који у време доношења тих битних одлука био пред гашењем и није имао никаквог утицаја... Касније када је све већ одлучено наш клуб се придружио јадранској лиги за коју су гробарчићи рекли да јој се НИКАДА неће придружити... И шта би? Уцени их Евролига и ето њих брже боље тамо...
Наша кошарка је тамо где је води Партизан већ годинама, а нажалост као што се види води је у једну велику рупу из које је само он испливао и сада могу да наредних 100 година држе примат...мисија им је успела...

Е сада што се тиче наше управе она такође није годинама радила свој посао како треба и сада смо у ситуацији да гинемо око тих бодова, са скоро никаквим изгледима да се изборимо са Партизаном...шта је ту је...
Управо тако!
Ми не можемо да се љутимо на пакистан, они су радили у интересу свог клуба, ми можемо и морамо да се љутимо на људе који погрешно воде наш клуб последњих година. Треба очистити клуб од олоша и довести нове способне људе. У овом тренутку једино ми навијачи то можемо и надам се да ћемо то учинити што пре.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
иначе видех колико ко бодова има тренутно отприлике овако нешто

пакистанци око 80
хемофарм 30так
фмп 20-25
ми 14

горе него што сам мислио.
партизан има 71 а ми 12,
(07-08-2008, 09:24 PM)neno_ss link Wrote: партизан има 71 а ми 12,

14...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

[tt]Маљковић потписао листу појачања[/tt]

Прослављени тренер Божидар Маљковић одредио је листу потенцијалних појачања Црвене звезде за наредну сезону, заједно са члановима спортског менаџмента Бранком Ковачевићем и Мирком Павловићем.

Председник Управног одбора Мирко Петровић, који је и даље једини овлашћен да даје изјаве у име Звездине Радне групе, рекао је после састанка у среду увече да дуговања према носиоцима екипе неће оптерећивати буџет за наредну сезону.

"Божа Маљковић је у договору са Бранком Ковачевићем и Мирком Павловићем представио списак потенцијалних појачања. Радна група га је одобрила и контакти са тим играчима ће бити настављени. Такође је важно што су измирене обавезе према играчима који ће чинити окосницу тима и што дугови неће оптерећивати нови буџет", изјавио је Петровић.

На питање о којим се играчима ради, први човек Звезде апострофирао је Тадију Драгићевића, Елмедина Кикановића, Бориса Бакића...

Што се тиче Маљковића, он је на Малом Калемегдану све активнији, али није извесно да ће бити решење за упражњену позицију шефа стручног штаба.

"Тренутно је Маљковић члан Радне групе. Својим ауторитетом, знањем и искуством помаже нам да превазиђемо кризу", кратко је одговорио Мирко Петровић.

Сам Маљковић ни овог пута није желео да даје изјаве.

"Мораћу да вас разочарам. Можда буде нешто конкретније следеће недеље", обратио се окупљеним новинарима.

Састанак Радне групе трајао је око два сата, а присутни су били сви чланови осим представника ФК Црвена звезда Милета Томића, који се разболео.

Према Петровићевим речима, обезбеђена су средства за припреме младог тима црвено-белих, који је у мају освојио титулу првака Србије.

Било је речи и о иницијативи за сарадњу са ФМП Железником.

"Наставићемо да дискутујемо на ту тему. Радна група је упозната са иницијативом, али никаквих формалних контаката није било. Предуслов за то је да сама Радна група заузме став. Јасно је да чинимо напоре да направимо конкурентан тим за следећу сезону", завршио је председник УО Звезде.

(МОНДО)
Фузија са ФМП-ом готова ствар!
Човић председник клуба .

ево и мала занимљивост из интервјуа са Човићем.

Čović je potvrdio konstataciju novinara da je on navijač Zvezde.

"Za razliku od drugih, ja to nikada nisam krio. Ja sam 'cigan'", rekao je Čović, koristeći stari nadimak navijača Zvezde.
Наводно ће тај, како веле, "врх пирамиде" бити КК ЦЗ. Најбољи играчи Звезде и ФМП-а ће играти за Звезду, док ће ФМП бити нека врста филијале, тј. регрутног центра за Звезду. Млађе категорије се не би спајале, али би најбољи из омладинских погона завршавали у Звезди, након што би вјероватно стекли нешто искуства у ФМП-у.
Право питање је како ће УЛЕБ и гумари реаговати на ову фузију, имајући у виду да ће оба ова тима играти та такмичења. У случају међусобних дуела, а у НЛБ лиги ће их сигурно бити, долази до неке врсте сукоба интереса ...
[Image: 35c0qqq.gif]
Мешају се жабе и бабе!Човић ће вероватно бити председник ККЦЗ,а ФМП ће нам бити филијала.
Фузија значи спајање два предузећа,а ККЦЗ се не може правно тако окарактерисати јер је друштвена својина.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)