Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-раднички 17 часова
Победнички низ мора да се настави.Код броја 12. смо.Главни циљ је да север буде пун и да песмом носи играче до нове победе.Лепо,готово пролећно време најављују,цене карата веома приступачне.Идемо делије,сви на Маракану !

http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvazni...ubotu.html
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...adnicki_kg
Reply
Ускоро видео записи (око 21.15ч)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Reply
Reply
Reply
[Image: delije10.jpg]
[Image: delije11.jpg]
[Image: delije12.jpg]
[Image: delije13.jpg]
Reply
Одлично навијање током целе утакмице-а поготово у другом кад смо запнули. Пола минута пре краја, дигли су се и исток и запад и Север, пре корнера грмљавина, чекао се гол. На крају је стадион експлодирао - најбољи моменат вечери, паљени су вулкани, бакље и уз покоји удар. Наставило се са ужичким колом и добрим навијањем до краја утакмице.

Торту не треба коментарисати, изпрва сaм помислио да представља Бајков број на дресу, или да желимо и даље да будемо први на табели, односно Не дамо титулу. Није личило на СНС-ов слоган уопште. Не треба огадити дечку рођендан. Идемо даље - следећи су Пећинци!
Reply
(03-16-2014, 01:00 PM)Jason Marriner link Wrote:Одлично навијање током целе утакмице
Унапред се извињавам на "политичкој некоректности" али ово је много слобо. Не памтим кад смо певачки  били овако лоши на почетку пролећне сезоне.Бројност и изглед никад бољи али певање у комплету са никад активнијим разгласом мени делује депримирајуће. Време је да се запитамо зашто смо током последњих 10-12 година тако много напредовали на свим пољима осим у певању. Мислим да многи знају одговор  али изгледа да "није ултра"  рећи то наглас.
Reply
(03-17-2014, 12:33 AM)Милош05 link Wrote:[quote author=Jason Marriner link=topic=4332.msg107798#msg107798 date=1394974827]
Одлично навијање током целе утакмице
Унапред се извињавам на "политичкој некоректности" али ово је много слобо. Не памтим кад смо певачки  били овако лоши на почетку пролећне сезоне.Бројност и изглед никад бољи али певање у комплету са никад активнијим разгласом мени делује депримирајуће. Време је да се запитамо зашто смо током последњих 10-12 година тако много напредовали на свим пољима осим у певању. Мислим да многи знају одговор  али изгледа да "није ултра"  рећи то наглас.
[/quote]

Милоше,

као што си могао да сада да видиш а надам се и закључиш, овај форум је спреман да прихвати разне критике као и да се дискутује о њима а нарочито ако су те критике конструктивне. Нико ти не брани да кажеш своје мишљење па поводом тога не би било лоше да се изјасниш и да нам аргументовано објасниш на шта тачно мислиш када кажеш

Мислим да многи знају одговор али изгледа да "није ултра" рећи то наглас.

јер рецимо ја не знам одговор на ствар на коју алудираш. Исто тако ме занима на основу чега мислиш да није ултра рећи нешто наглас??
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)