Threads: 0
(01-30-2014, 02:27 PM)Пијанац link Wrote: Значи, ове фирме су саставиле буџет од пар (не бих да се фрљам, па да ме опет хватате за једну реч, али најчешће се спомиње 6) милиона евра? Ако је тако, зашто је онда Андреј Вучић у клубу да контролише шта се ради са финансијама?
Херцеговац, у Србији спортски клубови махом живе од народних пара на овај или онај начин. Гробарске приче су злонамерне и немају везе са овим што ја пишем.
Не, оне су дале сићу, а Вучић је надоместио разлику из буџета. Ал' овако кад се наброји, признаћеш да звучи моћни, а навцима неће пасти на да помисле да арчимо народне паре.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 38
Другачије речено, Андреј Вучић је постављен од стране брата да контролише милионе евра које је у клуб унео Дом здравља Др. Ристић.
Управо тако.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 18
Threads: 17
СЕВЕР се управо вратио…
Дакле, кажеш нестају ми аргументи….
Толико сам ти јасно и прецизно одговарао на свако твоје постављено питање, да прецизнији нисам могао да будем. Поставља се питање, да ли заправо ти одговараш на постављена питања? Наравно, у мом случају, одмах идем са аргументима…
На јасно постављено питање:
(01-30-2014, 09:40 AM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ај ти мени реци које се то паре пореских обвезника троше на КК и које је то јавно предузеће спонзор КК?
Твој одговор:
(01-30-2014, 10:32 AM)Пијанац link Wrote: Одговорићу ти ако ми ти тачно наведеш одакле долазе паре које стварају разлику између Човићевог милиончета и овогодишњег вишемилионслог буџета. 
То су твоји аргументи?? На питање одговараш питањем??
Идемо даље…
(01-30-2014, 12:19 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Пијанац, ошто си тврдио да добијамо паре из буџета, реци ми само који је то износ, а по могућству и доказ-извор те тврдње, а ја ћу ти рећи окле остатак кад се одбију те твоје буџетске паре и Човићево милионче. Мислим, ти тврдиш да добијамо паре из буџета, ти и докажи.
Питао те је човек за износ? Нисам успео да сазнам то из твојих писанија (дакле цифру). Доказ твоје тврдње је да имаш бојазан. Знаш колико ја имам бојазности од разно-разних ствари али их не пишем овде јер то нису аргументи….
Могу да наставим али ме ово полако и сигурно смара…
СЕВЕР јер давно научио технике причања и аргумената тако да ова твоја прича једноставно не стоји. Жао ми је што после 2-3 исписане стране не можеш, не желиш или ниси у стању да се помириш чињеницом да се КК Црвена Звезда Телеком неће угасити, да је моћнија и организованија у свим аспектима у поређењу са ФК као и да су разлике између КК и ФК као небо и земља. Самим тим, цигани су то препознали и полако али сигурно се прави култура одлазака и подршке КК.
Хвала богу што је тако….
Threads: 38
Намерно сам данас одиграо ову игру са АЦБ-ом зато што ствари које ја напишем, а вама не иду у прилог (15 година кошаркашке агоније, 3 неуспешна мегаломанска пројекта прошле деценије и то да је смешно да Џаја сенка кочи лисца Човића у фудбалу) прескачете да прокоментаришете и хватате се за нешто друго. Е зато намерно нисам хтео први да одговорим, већ да видим чиме ви пуцате. Сада када видим да пуцате Др. Ристићем, бојазни више нема. Сада сам више него икада уверен да ДЗ Др. Ристић омогућава КК-у вишемилионски буџет. И овде повлачим ручну! Да се не би вртели у круг.
А када за годину, две будете са трибина урлали ''Човићу, одлази'', мене ако се сетите, сетили сте се. Ако не, мени је била дужност да вам укажем на време на ове ствари.
Threads: 18
(01-30-2014, 09:38 PM)Пијанац link Wrote: А када за годину, две будете са трибина урлали ''Човићу, одлази'', мене ако се сетите, сетили сте се. Ако не, мени је била дужност да вам укажем на време на ове ствари.  То је неминовно, ваљда смо у таквој ситуацији па морамо да се фолирамо и кезимо неком тамо Човићу зарад јебем ли га чега...
Threads: 6
Zdravo covek,
Evo npr. Mihin transfer u Romu, a svi iz te generacije su tako odradjeni.
Zvezda ga je prodala za 15mil USD (da te ne buni, u to vreme su USD i DM bili slicnog odnosa).
Evo ti dole brojnih linkova u kojima je to Miha potvrdio i javno ih proziva.
SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Zvezdi ne dam ni dinar! - Kurir ------ http://www.kurir-info.rs/sinisa-mihajlov...nak-602509
Mihajlović: Zvezdi sam već mnogo dao, novac neka traže od onih koji su je zaduži ---- http://www.naslovi.net/rd/4329167
Miha: Vratio sam Zvezdi s kamatom ------- http://www.naslovi.net/rd/4328101
Mihajlović: Neću da pomažem Zvezdi, već sam joj dao mnogo, eno im ga šeik ---- http://www.naslovi.net/rd/4328232
A u papirima je prikazano da je satro prodat za 9mil. Pogledaj u donjim linkovima.
Nemoj da te buni drugi link jer je izrazeno u EUR.
http://www.google.rs/url?q=http://www.ni...Jhtf5UVxvA
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fud...ra.lt.html
Cvele je ugovorio sa Romom (kao i sa drugim ino klubovima) da 9mil plate klubu + 6mil na njegov i Dzajin privatni ino racun.
Tako je u poslovnim knjigama FKCZ prikazano da je Miha prodat za 9mil (sadasnjih 4,5mil EUR), a za ostalih 6mil (sadasnjih 3mil EUR) ne postoji nikakav trag u papirima. Tako su odradili celu barijevsku generaciju. Dejo se u papirima vodi da je prodat cini mi se 15mil, a stvarno su uzeli 25mil. On nije picketina i moze to javno da kaze kao i Miha. I tako redom.
Kradje se ne zavrsavaju na ovome!
Od love koja je uplacivana Zvezdi t.j. koja je prikazivana u poslovnim knjigama (to su znatno umanjene-frizirane cifre transfera od stvarnih) se kralo tako sto su se u ugovorima pravile neke fals klauzule po kojima satro igracu pripada deo love (a igraci pojma imali nisu haha) i onda su to podizali u ime igraca i stavljali u svoj dzep. Nije ovo bio jedini nacin, bilo ih je jos.
Cela ta generacija je prodata u paketu. Zvezda je prihodovala 100-ak mil tadasnjih, a nidje love!
Glupa Zvezdaska javnost je 90-tih pusila Dzajine i Cveletove price o Bariju, a niko da ih pita za lovu.
Krediti i dugovi su posledica ovog stanja. Svi koji su kasnije (nakon 2005) vodili klub i pri tome kraduckali i zaduzivali, su sitni prestupnici prema Dzaji i Cveletu.
Njih dvojica su samo na onih nekoliko transfera (za sta su ih nahvatali) oladili 10-tak mil. Ajde sto su ih abolirali, vec su im i oprostili ukradenu kintu od Zvezde.
Ziga je bio 100% Zvezdin kada je dosao. A kada je produzavao ugovor, lopovcina Dzaja je naprasno poklonio 50% Calasanu!
Slicno je uradio i sa drugim igracima te generacije. Vecinom su bili 50-50.
Slusam razne gluposti na forumu od laznih Delija. Mogu se cuti potpuno nebitne budalastine o nekim marginalcima Kokezama, Kasalicama, Stojadinovicima, Stojanovicima i raznim drugima. A niko da pita Dzaju za kintu!
pozz
Threads: 17
01-30-2014, 10:52 PM
(This post was last modified: 01-30-2014, 10:54 PM by CEBEP.)
(01-30-2014, 10:06 PM)Jason Marriner link Wrote: Cela ta generacija je prodata u paketu. Zvezda je prihodovala 100-ak mil tadasnjih, a nidje love!
Ма пустимо ”тричавих” 100.000.000 којечега, имамо ми важнијих тренутно проблема као што је Шилб и до које мере је Човић улетео у слепу улицу….
Jason Marriner:
Друже, видим да немаш пуно уписа али си бар требао да скапираш до сада да се овде пише ћирилицом…
(01-30-2014, 09:38 PM)Пијанац link Wrote: Намерно сам данас одиграо ову игру са АЦБ-ом зато што ствари које ја напишем, а вама не иду у прилог (15 година кошаркашке агоније, 3 неуспешна мегаломанска пројекта прошле деценије и то да је смешно да Џаја сенка кочи лисца Човића у фудбалу) прескачете да прокоментаришете и хватате се за нешто друго. Е зато намерно нисам хтео први да одговорим, већ да видим чиме ви пуцате. Сада када видим да пуцате Др. Ристићем, бојазни више нема. Сада сам више него икада уверен да ДЗ Др. Ристић омогућава КК-у вишемилионски буџет. И овде повлачим ручну! Да се не би вртели у круг.
А када за годину, две будете са трибина урлали ''Човићу, одлази'', мене ако се сетите, сетили сте се. Ако не, мени је била дужност да вам укажем на време на ове ствари. 
Пријатељу, једину игру коју играш је грудвање и то са самим собом.
Намерно не одговараш јер аргумената немаш, а боли те чињеница да се паре улажу и међу навијачима ствара еуфорија око кошаркашког клуба, за који би неко ко никад није чуо за Звезду, кад чита твоје уписе помислио да постоји од прошле године, док твој од пре 2-3 године омиљени спорт (после фудбала) нико не јебе ни 5%. Е па тако је како је, а ти можеш само да се једиш што би рекле лале.
П.С. не знам што си се ухватио ДЗ Др Ристић (иза скраћенице Др не иде тачка  ), кад нам је главни спонзор Офис шуз. Дају 3 милиона евра у кешу. Лично ми Ћоки показао уговор, кеве ми Невенке.
|