Threads: 17
Владо, читајући твоје коментаре стиче се утисак да је КК убедљиво најгори део нашег СД-а. У ситуацији у којој се не зна да ли ћемо у фудбалу доживети судбину Нонтингем Фореста, Лидса или Глазгов Ренџерса, и дање водиш полемику о Шилбу као да смо се одрекли Џордана.
У ситуацији у којој је КК први у Регионалној Лиги и у којој се часно опростио од даљег такмичења у Еуро лиги са ни мање ни више него 4 победе, стварно ми постају невероватни твоји коментари, тј. више фокус твојих коментара.
Не знам зашто такав фокус од једном када од трулежи и смрада који долази из ФК-а ми свакога дана опадају трепавице….
Не знам шта би дао да смо у ситуацји као КК а да не причам о Ватерполо клубу. Ако је Човић у слепој улици, онда цео ФК већ поодавно лежи удављен на дубини Тихог Океана без знакова живота… .
Threads: 38
(01-28-2014, 08:38 PM)CEBEP link Wrote: Владо, читајући твоје коментаре стиче се утисак да је КК убедљиво најгори део нашег СД-а.
Статистика је непогрешива! Од последње кошаркашке титуле 1998. године је ФК освојио 5 титула и 8 купова. РК и ОК су освајали титуле у више наврата, а ВК је у једној календарској години освојио више трофеја него КК за 15 година. Хвала лепо и довиђења!
Threads: 0
А шта су ватерполисти освојили од 1993. до 2013.?
Хвала лепо и довиђења ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
01-28-2014, 11:01 PM
(This post was last modified: 01-28-2014, 11:03 PM by CEBEP.)
(01-28-2014, 09:40 PM)Пијанац link Wrote: [quote author=CEBEP link=topic=4218.msg107074#msg107074 date=1390941500]
Владо, читајући твоје коментаре стиче се утисак да је КК убедљиво најгори део нашег СД-а.
Статистика је непогрешива! Од последње кошаркашке титуле 1998. године је ФК освојио 5 титула и 8 купова. РК и ОК су освајали титуле у више наврата, а ВК је у једној календарској години освојио више трофеја него КК за 15 година. Хвала лепо и довиђења!
[/quote]
Исто тако, ФК дугује 48.000.000 без икакве амбиције, могућности и наде да ће икада те паре вратити. Омладинска школа практично не постоји. Играчи не добијају лову. Маракана се распада а по последњој УЕФИНОЈ ранг листи тренутно држимо непроцењиво вредно и драгоцено 169. место. Да, статистика је заиста непогрешива! Добро дошли у нову реалност која се зове 2014 година! ФК давно већ више није првак света а титулу клинци више ни не памте али је зато кошарка тренутно највећи проблем.
И хајдемо сада још мало о Човићу како он ово, оно јер сам луд за тим причама….
Лаку ноћ и пријатно…
АЦБ, исто што и КК у периоду на који си се позвао, 3 титуле првака. Пре тога нису освојили ништа, ако мислиш да тераш мак на конац!
СЕВЕР, ФК давно није првак света, КК давно није првак државе!
01-28-2014, 11:05 PM
(This post was last modified: 01-28-2014, 11:13 PM by CEBEP.)
(01-28-2014, 11:03 PM)Пијанац link Wrote: Исто што и КК у периоду на који си се позвао, 3 титуле првака. Пре тога нису освојили ништа, ако мислиш да тераш мак на конац!
ФК давно није првак света, КК давно није првак државе!
Нема ту шта мак на конац. Као што си се сам позвао на статистику, то за ФК је најгора могућа горчина коју сви пијемо већ добрих 20 година а последњих 7 нам вређају интелигенцију. То се зове скретање са правих проблема. Да ме неко не схвати погрешно.. Нисам ја никакав овде Човићев заступник и лично ми се јебе за њега али ми је мука од скретања пажње са највећих проблема у нашем СД а то и птице већ знају ко је….
Исписани романи па све послагани у томовима не би били довољни да се лопови који су крали ФК наброје у задњих икс број година, о томе треба писати а не о Човићу и Шилбу… На крају крајева, у демократији свако и треба и има права да пише о чему год хоће али само причам да је ужасно иритантно причати о Човићевим слепим улицама у ситуацији у којој се налазимо у фудбалу...
Мак на конац сам исправио, упућено је АЦБ-у за ватерполо.
Што се тебе тиче, поређење КК-а и ФК-а ти није на месту. Позиваш се на дуг од 48 милиона, а заборављаш да је изворни КК залеђен са дугом од неких 15-20 милиона. Овај садашњи КК је пре две и по године стартовао из финансијског плуса у којем је пословао дотадашњи Човићев приватни клуб. Да би правио ту врсту поређења, морао би неко гумицом ФК-у да избрише 48 милиона дуга и да оба клуба које поредиш стартују са равноправних стартних позиција. Како је то немогуће, мани ме оваквих поређења.
Даље, кажеш да је све ово склањање са правих проблема. Па има ли већег склањања од проблема од тога што људи масовно почињу ФК-у да окрећу леђа и пажњу посвећују КК-у. Па јебем му матер, то су гробари радили годинама када нису могли фудбалски дерби да добију, само их је кошарка тада интересовала и држала у животу. И дан данас су за фудбал у страху, док им очи цакле када се спомиње кошарка. Јел треба као они да будемо?
Проблеми нашег СД-а су почели тако што је један свима нама добро познат човек ушао 2001. године у КК, похарао све што је било, па касније 2009. године прешао у ФК и одрадио све исто по добро опробаном рецепту. У посртању нас као СД-а је предњачила кошарка и то нико не може да оспори. Шта год се у току сезоне дешавало позитивно у фудбалу (титуле, пар година без пораза у дербију, две-три и без примљеног гола), па и у другим спортовима (титуле у одбојци и рукомету), увек је остајала кошарка за крај сезоне да створи горчину пред летњу паузу јер из оног Пионира у том периоду никада нисмо изашли ко људи.
(01-28-2014, 11:05 PM)CEBEP link Wrote: причам да је ужасно иритантно причати о Човићевим слепим улицама у ситуацији у којој се налазимо у фудбалу...
Шта је Човић као потпредседник ФК-а задужен за финансије урадио да ФК живне из те ситуације?
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Мак на конац сам исправио, упућено је АЦБ-у за ватерполо.
Што се тебе тиче, поређење КК-а и ФК-а ти није на месту. Позиваш се на дуг од 48 милиона, а заборављаш да је изворни КК залеђен са дугом од неких 15-20 милиона. Овај садашњи КК је пре две и по године стартовао из финансијског плуса у којем је пословао дотадашњи Човићев приватни клуб. Да би правио ту врсту поређења, морао би неко гумицом ФК-у да избрише 48 милиона дуга и да оба клуба које поредиш стартују са равноправних стартних позиција. Како је то немогуће, мани ме оваквих поређења.
Идемо редом….
Не пада ми на памет да ишта овде упоређујем. Ништа ја не заборављам. Ја знам да делије масовно прате и да су пратиле КК и у Евро Лиги и сада у Евро Купу. А та дељења на ”изворан” клуб овај или онај ме уопште не занима. Ја гледам, бодрим и пратим КК Црвена Звезда Телеком који нема дугове и у коме се зна ко пије ко плаћа за разлику већ дуги низ година од ФК-а од кога ми образи бриде када ми их неко помене….
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Даље, кажеш да је све ово склањање са правих проблема. Па има ли већег склањања од проблема од тога што људи масовно почињу ФК-у да окрећу леђа и пажњу посвећују КК-у. Па јебем му матер, то су гробари радили годинама када нису могли фудбалски дерби да добију, само их је кошарка тада интересовала и држала у животу. И дан данас су за фудбал у страху, док им очи цакле када се спомиње кошарка. Јел треба као они да будемо?
Него шта него је склањање са правих проблема. Проблем који је убедљиво најургентнији је ФК. Тамо је општи смрад. Па ваљда ћу да се посветим највећем проблему ако покушавам да решавам ствари а не да дискутујем да ли је сада Шилб најурен, какав је однос између Радоњића и Шилба, да ли је у свему томе Човић умешао прсте и шта ти ја знам. А о пакистанцима да полемишем и да их узимам у уста ми не пада на памет јер ми они никада нису били мерило ни за шта па тако неће ни овај пут.
(01-28-2014, 11:39 PM)Пијанац link Wrote: Шта је Човић као потпредседник ФК-а задужен за финансије урадио да ФК живне из те ситуације?
Покушао је мртвог Џају, лопине Кокезе и Тончеве да помери са мртве тачке јасно им стављајући до знања да клуб нема ни трунке више времена да чека. Паметном доста. Епилог: диго руке и пустио јахаче апокалипсе (у ове јахаче не сматрам Џају) да униште и ово мало поноса што је остало….
Спомињање изворног клуба, поводом чијег одмрзавања се узгред ништа не ради иако има пара тренутно у КК-у, је изразито важно. То је оно што је наше. То је оно што нам остаје уколико Човић у неком тренутку, под одређеним политичким притисцима, дође и каже: ''Е Цигани, било је лепо дружити се са вама, али ја идем у мој Железник да се примирим, да поново радим на ситно''.
А што се његове улоге у ФК-у тиче, ако ти верујеш једном слаткоречивом политичару, ја први дижем руку да си ти у праву.
Threads: 0
Када је реч о маку и концу:
ВК од кад постоји је био једна од најнебтнијих секција СДЦЗ. До распада СФРЈ смо били на нивоу Јавора у фудбалу, ако не и горе, а након тога следи краткотрајан бљесак када смо били су прваци 92 и 93, као Црвена Звезда Јупекс и онда распад система до коначног гашења пре 4-5 или колико већ година и поновног васкрснућа.
ККЦЗ је од распада СФРЈ, закључно са 2012. годином освојио титуле 93, 94 и 98, и Куп 03 и 06. Према томе, од распада СФРЈ до почетка прошле сезоне, ККЦЗ има једну титулу и два купа више од ВКЦЗ. О периоду у ККЦЗ у СФРЈ нећу, било би глупо упоређивати неупоредиво. Толико о терању мака на конац, мада не знам зашто је то уопште битно.
Што се тиче одмразвања изворног КК, није тачно да се ништа не ради, 2011. године, урађен је УППР - унапред припремљен план реорганизације, који је орочен на 5 година и као такав оверен у Привредном суду. Према томе све иде по плану.
Поврх свега, свака част ВКЦЗ на свим освојеним титулама прошле сезоне, али да се не лажемо, за то је потребно много мање пара, а Бога ми и труда у односу на кошарку, пошто ватерполу у целом свету игра озбиљно једно 12 нација, од тога једно 6 у Европи. Мало сам карикирао за број, али верујем да није далеко.
А што се тиче односа Џајић - Човић, не морам ја ништа да верујем овом другом, довољно ми је да видим Џајићеве изјаве:
''Вишак радника није проблем, можемо ми то да покријемо од једног јачег трансфера'' (на страну што ниједан трансфер не можемо да остваримо, већ нам сви беже без и раскидају уговоре без обештећења).
''Одлазак играча из омладинске школе није проблем'' - јок ја сам проблем.
Већ да не причам о инсистирању на довођењу Омеге и Оњила, који осим што су кириминалног квлаитета, су и преплаћени. За Омегу је ''неком'' плаћену 35 хиљада евра за ''чисте'' папире, иако је био слбодан, а за Оњила је плаћемо 475 хиљада евра и 30% од наредног трансфера.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|