Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
(01-13-2014, 10:05 PM)KizaLion link Wrote:Падај, опраштај, Падалице.. срећан пут у Мордовију, боље је решење од Сеогнама.

Молио сам те једном, молим те поново, молим и остале. Молим вас, без оваквих надимака играчима, стручном штабу, па и Управи нашег клуба!
Добро, дедер, Касалица Smile

http://sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=134263

Стигле су нам тужбе и решења од 207.000е, ваљда ћемо то све да исплатимо од продаје горепоменутог.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Касалица за сада остаје... Није се договорио са Русима... Штета, нама би добро дошло тих 250 хиљада обештећења, опрост дуга, растерећење играчког кадра...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Луковић је очигледно одбио да пређе у ово расуло од нашег клуба. Не само да Луковић неће да дође, већ неће ни Врањеш, тачније колико видим неће нико да долази у ову џунглу од фудбалског клуба. Једноставно, људи држе до себе и неће да се понижавају, спуштају на ниво разних Кокеза, Тончева, Човића... Да ли им је то за замерити? По мени није.

Ево и данас пораз од Петровца на сред Маракане, једноставно ништа добро не долази из тог клуба више. Нисам оптимиста ни за пролеће, премда имамо конкурентан састав, али трулеж се осећа на све стране. Мислим да нам се ближи крај. У ком облику, не знам, али се ближи. Да ли ћемо се угасити? Да ли ћемо се аматеризовати? Да ли ће нас отерати у неки нижи ранг? Да ли ће нас приватизовати за динар? Не знам, све ово ми пада на памет, а све то означава крај једног клуба.
Oњило, Араухо и Робертс нису отишли на припреме јер је клуб "заборавио" да им среди визе. У озбиљним фирмама за овакве пропусте лете главе. Врзмају ми се две идеје и разлози:
1) Или су стварно неспособни и нема ко да ради
2) Желе да прикажу како смо аљкави, неспособни и да додају разлог више на онај тас на ваги звани Приватизација
Ма то су приче за малу децу. Нису хтели да им изваде визе и то је то.
Па нису ти играчи малоумни, да не знају да им треба виза. Па исцимали би неког, дигли фрку и слично...
Не разумем шта то значи "Нису хтели".

Што су Оњила платили 450.000, а Арауха ваљда 200.000е? Да вежбају трчање у Хајд парку док су ови на припремама?

Јел се спрема неки нови "Дауда" сценарио
Не знам шта раде. Да ли им планирају продају, позајмице, па то раде неспретно или је нешто треће у питању.
Али сам сигуран да није проблем са визама због тога што је неко заборавио да им среди.
Искрен да будем, гледам овај састав који је отишао у Словенију, без ове тројице странаца (фали само Мрђа који је прехлађен) и капирам да кад би се средиле финансије (читај редовне исплате фудбалерима), што је можда ипак бајка у овом тренутку, да нама уствари ни не требају нека сензационална појачања... Све су то солидни играчи, који и овако појачан партизан уз мало финансијске подршке могу да престигну а остале ривале у нашој лиги отресу са по 3-4 гола разлике... Дефинитивно је на све бледе партије утицао моменат финансија... Многи од играча немају тај мотив који има рецимо Нинковић, који је велики Звездаш, већ зарадио новце и зна да добре игре могу само да га доведу до доброг уговора негде преко... Млађи играчи не размишљају тако и недостатак новца им веже и руке и ноге и немају дефинитивно довољно израђен тај вољни моменат и сазнање да само добрим играма могу да се продају и на нека друга, богатија тржишта, која не подразумевају Азербејџан, Туркменистан, и шта ти ја знам које све земље су актуелне код наших играча...

п.с. Ипак, одлично би било када би довели бар једног искуснијег штопера... Само једног... И по мени би то било довољно да уз претходно споменути услов имамо и жељени резултат на крају сезоне...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Писмо фудбалском клубу!

Quote:"Поштована господо,
Ово вам пише навијач Црвене звезде од 39 година, који свакога дана, поред тога што брине како да прехрани породицу, више брине око тога шта и како се дешава у мом вољеном клубу. Не знам да ли хоћете, желите или можете да прочитате овај мој мејл, али ја имам обавезу да вам се као навијач обратим и себи олакшам душу напаћену.
Чему ви служите као управа клуба? Зашто сте господо доведени оне ноћи у клуб? Шта је прави разлога вашег упада? Да ли је то можда да Звезду спасите даљег пропадања или да је скроз упропастите? Зашто сваког дана стижу најружније вести из мог вољеног клуба, и то само зато што нико од вас неће да ради оно што треба и зашто је доведен! Имате ли ви образа, има ли неко од вас имало стида према нама, обичним навијачима, који одвајамо последњи динар како бисмо били на трибини и по киши, и по снегу, и по сунцу, бодрећи свој вољени клуб? Да ли је вас брига за нас обичне навијаче или сматрате да смо довољно луди што оволико волимо клуб, па и по цену да га упропастите?
Господо... Гладни смо титуле, гладни смо успеха, и гладни смо искрености према нама! Докле више једно да причате и да се сликате, а друго да радите? Ако вам је тешко наћи новац за играче, будите искрени према тим момцима, реците да немате, дајте им папире, а ми да играмо с нашим клинцима, ако у међувремену и они не оду из клуба, а само у данашњем дану сте, господо, изгубили бисере Луку Луковића и Шишкова!!!
Зашто нас свакога дана стављате на стуб срама, да се срамимо пред децом која нас питају када ће титула јер, рецимо, моји синови је још нису запамтили... Срамимо се од комшија, пријатеља, савијамо главе на питање шта се ово дешава у Црвеној звезди... Нама бриде образи, ми смо ти који не идемо на спавање весели, већ са мишљу како да пронађемо новац да помогнемо клубу, док вас за то баш брига очигледно и сваког дана гледате како наш клуб пропада, како нисмо у стању децу нашу да платимо, како ниједно појачање не долази, и како нас, да извинете, запишава ко год стигне!!!
Ово је писмо обичног навијача, забринутог за свој вољени клуб! Искрено забринутог, који више неће и не може да чути док гледа и чита свакодневну бруку која се наставља као нека шпанска серија...
Или нешто предузмите, или одлазите... Спакујте своје ствари, реците да сте неспособни и да знамо на чему смо, а не да нас овако постепено уништавате! Ми као нормални навијачи нисмо то заслужили!!’’

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)