Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Quote:Него да ја прокоментаришем неколико ствари на време и то нарочито пред куп и два кола до краја јесењег дела шампионата. Биће право чудо да избацимо Вошу и освојимо 6 бодова из задње две утакмице. Није немогуће наравно али мислим да је јако тешко. Ово пишем јер се надам да су свесни ови наши у клубу да требају и морају како знају и умеју да победе обе утакмице до краја и да ће се максимално мобилисати за то. Ако одемо са већим бодовним заостатком на зимску паузу, то ће утицати негативно и на играче и на струку. Просули смо масу бодова против Воше у задњих неколико година а нарочито се сећам црњака који су нам приређивали на Маракани. Зато памет у главу….

Написах ово на средини стране у напред за сваки случај јер сам готово био сигуран да ће се овакав сценарио десити. Шта то вреди, када они који треба да читају то не раде. Лепо су нас размонтирали и скинули као слину. Само погледајте Араухову реакцију и промашај главом пре другог гола. Тотално невероватно….
Мислим да је фудбал на најнижим гранам у последњих сигурно 6-7 година. Јеботе кад смо имали ону екипу са Лекићем и осталима, нисмо играли претерано леп фудбал, али побеђивали смо како тако. А сад, поготово ова полусезона, сваку јебену утакмицу сам стрепео за резултат, било 2-0 за нас или противника, исти осећај.
Jeдна је Србија!
Quote:Miloš je ušao u meč s rizikom, jer je osećao bol u kolenu od utakmice s OFK Beogradom - kaže trener Crvene zvezde Stojanović

Quote:– Ризиковао сам са Нинковићем, имао је бол у колену и температуру. Сада не изгледа добро, видећемо шта ће рећи резултати. Имамо проблем и са Печником, нисам планирао уопште да игра – истакао је Славиша Стојановић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Па м. вам вашу!

Колико играча треба да осакатите док не почнете размишљати, стоко неписмена?
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Лепо ја рекао да са другим тимом истрошимо ове, а да главне одмарамо. Дакле, данас да бране Рајковић, а да играју Михајловић, Оњило, Вукан место Печника и још неко.

Ал коме ја причам, кад на клупи седи магарац с фалш лиценцом.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
У квалификацијама Мијаиловић није био физички спреман, вукао повреду, Стојановић га стави да игра наредну утакмицу и овај се опет повреди.
Печник дан пред утакмицу са Вождовцем, на инфузији, под температуром, не осећа се добро, магарац га ставља од почетка и изводи на полувремену јер овај нити је више могао, нити је могао да допринесе на терену.
Ковачевића је сваку форсирао по 90 минута, док није дошло до замора материјала.
Нинковић вуче повреду леђа, игра против Пролетера 90 минута, после тога утакмица, водимо 3:0, он Нинковића опет не вади из игре. Наравно и Нинковић се повреди.
Сад опет Нинковић му ровит, осећа се малаксало, он га по оној хладноћи гура од првог минута и остадосмо без њега за наредну много битнију утакмицу од јучерашње.

Све у свему, јебао нам је мајку својим одлукама.
Како Џони Мијаиловић игра ове сезоне,ако освојимо титулу купићу му гајбу пива и носим на тренинг заслужио је.

Што се тиче ових џукела које су отишле(био сам критикован због таквих епитета,и жао ми је што сам био у праву) далеко им лепа кућа,све су то играчи који нам нису потребни и допринос им је раван нули.Вешовић само брзина остало ништа,комарацМладеновић,Бебето...сви су то играчи у покушају.Кировски о њему не треба трошити речи.Све у свему више су ме обрадовали ови одласци него поједини трансфери.Мало да средимо струку и све ће бити како треба.Коначно неке лепе вести са Маракане.Ово је пут за трансфер политику.Нећеш да игра или не знаш,јајара си..марш напоље...
http://mondo.rs/a640336/Sport/Fudbal/Dza...ebaju.html

"Nemoj samo da se kuneš da voliš Zvezdu, ja ovo, ja ono, Delije, od malena uz Zvezdu i onda, tras, tužba!"

Eво опширног извештаја с Весићевог гласила - Монда
Тешко навијачко вече за сваког навијача коме су Звезда и Србија у срцу.

Прво ова жалопоја и последњи крик очајника,не приличи овакво медијско понижење једном Драгану Џајићу,како год Џајо и поновићу,ако треба да гинемо,хоћу да гинемо са тобом на челу.Наравно када видим из ког правца ветар дува(Мондо) ,не знам у шта да верујем.
Надам се да је струка одгледала снимак Јагодина - Војводина (3:0). Ајде да пробамо да их затворимо на тој десној страни преко које често нападају. Ако у томе успемо, сигуран сам да нам неће дати 3 гола. Ако ишчупамо бод добро је, ако узмемо сва три, ја сам срећан. Мада, све ми се нешто чини, да ћемо опет да изгубимо... јер оваква Војводина може да победи и много боље екипе од наше.
"Музичар" је тешка и поводљива будалетина. 10 минута пред крај на западу се спустило пар људи, да му добацују. Човек пуко, окренуо се и реко "Шта хоћете који курац?".

"Музичар" загрева Оњила 10-15 минута пред крај, уместо да уђе раније, требао је да уђе негде око 85.мин. али се развукло до периода после промашеног пенала. Улази тек у 90-том. Марко Николић се свађао, гризао, урлао да уведе Тумбасевића око 84-тог минута. А наш тантус за све је флегма "Има времена, полако". Чим је Дауда погодио пречку из близине, заслужио је да буде МОМЕНТАЛНО замењен  Оњилом.

Још једна битна ствар:
Марко Николић ће прећи да тренира гробље, а сви играчи Војводине (за које се покаже интересовање) ће бити продати. Клуб је у истом курцу као ми, а ја бих највише волео Јагоша Вуковића, Вулићевића или Трајковића. ОД средњег реда ту је свакако Стојан Врањеш и евентуално Полетановић. Уиграни су, дуго играју заједно за разлику од наших антиталената..

Тако да, никад распалији Партизан се очекује, и никад слабија Војводина у наставку првенства. Међутим, мене много више брине курцобоља у нашем ФК.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)