Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Немој тако,

фино дијете...  :-\
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Баш је фин. Кад је писао да ће носити и даље пфк мајицу испод звездиног дреса и да је гробар у срцу, дословце.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Зато и кажем да је фини.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(11-27-2013, 12:17 PM)KizaLion link Wrote:http://www.mozzartsport.com/vesti/nezado...i-ja/65955

Па добро сине мој, иди, ал молим те поведи и "суботичког Бебета" Марка Мирића. Несрећа никад не одлази сама, искључиво у пакету.

;D

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...akane.html
Jeдна је Србија!
НЕК ИДЕ СВАКО КО БИ НАС ПРОДО, НАША СТРАНА ГРМЕЋЕ СЛОЖНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  >Sad

Никад боља вест. Постоје два-три образложења за њега, Кировског и играче сличног калибра:
1) Намерно нам ово раде, како не би сачекали јануар да их продамо за сок и колаче и тако их намиримо за плате
2) Сити су што их гађамо говнима и што не знамо на којој позицији и шта играју
3) У првом тиму ФК Новог Пазара не би могао ни Бебето да буде

Како је могуће да из Звезде иду баш они који треба да иду, превише добро звучи,  нешто ми то смрди..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Није проблем због Кировског и Мирића, за њих ионако не би могли ништа да узмемо.
Проблем је за Вешовића и Младеновића, јер је могла нека кинта да се извуче, За Младеновића су биле неке понуде летос, а и за Вешовића би се нашло нешто. Не претерано, али довољно да се покрију бар дуговања према њему и да претекне можда мало.
Јесам ли рекао да су то све фина дијеца.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Фантастична 4! Боље је овако него да од неког узмемо и по 10€ за ове "асове" па да се осрамотимо као клуб и више никад не направимо јак трансфер кад дође време.
Шта? Сејо сутра неће убацити Рићмија? Тарми Рићми је овим чином обезврједио тренерову тактику.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Играчи су се данас борили и њима се нама шта замерити. То што не знају, нису они криви. Све нам се годинама наопако враћа јер сејемо своју енергију на све друго, само не на оно што је најбитније, на чишћење Управе од загађења које се дебело запатило унутра. Ал' доћи ће и то једном. Схватићемо на тежи начин да тако мора, али ће бити ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)