11-30-2013, 11:26 PM
Управо. Ако је само искакање из лежишта, Не би опоравак трајао дуго
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
КК Црвена Звезда 2013/2014
|
11-30-2013, 11:26 PM
Управо. Ако је само искакање из лежишта, Не би опоравак трајао дуго
12-01-2013, 01:49 PM
Лука Митровић обавио је детаљне лекарске прегледе и његово стање је боље него што се у први мах мислило.
Оно што је најважније је чињеница да Митровић неће морати да буде подвргнут хируршкој интервенцији. Наиме, Митровић је на утакмици против Крке у Новом Месту задобио луксацију чашице, стављена му је лонгета и предстоји му мировање у трајању од три недеље, а потом и процес рехабилитације. С обзиром да се ради о младом играчу прве претпоставке су да његово одсуство са паркета неће бити предугачко. http://www.redstarbelgrade.info/kosarka/...drsci.html
12-02-2013, 11:02 PM
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/a...noj-zvezdi
Добио управо сад обавештење на мејл. Експресно смо нашли квалитетну замену за Митра. Само још тај центар фали, зар је толико скуп?! Кад се гробље распада, Мусли и Гагић, никад гору центарску линију нису имали откако је Пековић отишао.. уништавају нас њихови бекови из шута.. фали нам бољи центар да их сахранимо коначно, а ова сезона је одлучујућа!
12-03-2013, 04:07 AM
(12-02-2013, 11:02 PM)KizaLion link Wrote: http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/a...noj-zvezdiЕ ова вест је феноменална. Овај мали Симанић откида. Хтела је да га узме Барса и Лаборал а он је потписао за нас. Тако се то ради… Камо среће да је у фудбалу ове памети... Два видеа о Бориши. Још расте.. 15 му година тек ![]() http://www.mozzartsport.com/vesti/radonj...teze/66343 Tражи се центар, коначно!
12-06-2013, 09:20 PM
Не постоји ситуација коју наши кошаркаши не умеју да засеру, било да водимо 15 разлике или да водимо 3 разлике...
Jeдна је Србија!
12-06-2013, 09:32 PM
(12-06-2013, 09:20 PM)Џукац link Wrote: Не постоји ситуација коју наши кошаркаши не умеју да засеру, било да водимо 15 разлике или да водимо 3 разлике... Па добро, то је питање за струку - ко је дао овлашћење Катићу и Раденовићу да троше лопте? Зашто Блажич уопште не игра 2.полувреме? Тек сад видим да је Савовић био мноого боље решење на четворци..
12-06-2013, 09:36 PM
А Шилб колико изгубљених лопти, невероватно. 7 за редом промашених слободних бацања, мало су их и судије држале, али опет, требали смо их добити вечерас
Jeдна је Србија!
12-06-2013, 10:06 PM
(12-06-2013, 09:32 PM)KizaLion link Wrote: Па добро, то је питање за струку - ко је дао овлашћење Катићу и Раденовићу да троше лопте? Зашто Блажич уопште не игра 2.полувреме?Али зашто си толико оптерећен Катићем? Да тренер има два грама мозга, играло би се много више на њега вечерас. Имао је 3 изгубљене, али је био добар у одбрани, без промашаја из игре, 13 поена. Па Боби је имао две изгубљене и 5 поена мање, а играо је више. Није ти за око запао Шилб са 7 изгубљених, генерално црнци су вечерас били једна велика кита. Једино што је ваљало је Катић, Марјановић и Лазић, Симоновић у одбрани. Све у свему још један Радоњићев пораз. Ово вечерас је морало да се добије. Нудили су нам се целу утакмицу.
Питам те сад, кад се ломи, кад треба да се приведе утакмица крају, где су онда муда?
1) Раденовић и Радоњић упропастили утакмицу, а и Шилб им је ишао на руку 2) Блажич играо само 8 минута, а Лазић целих 19?! 3) Цветковић којег ретко уводе, а пропада и стагнира, играо непун минут За остало се слажем с тобом, нудили су нам се.. још да су и скинули гаће, не би их погодили у пичку, вероватно у дупе. Шилб може да прође да не губи 10 лопти по утакмици, Нелсон такође, а Ђенка је једна велика кита што се црнаца тиче. Раден, поново - с тројке промашио цео обруч (а пре тога проценат шута за тројку целог тима неких 1-9), игра кита, промашио оба бацања.. наши центри не скачу више од 5 цм, колики им је одраз? Ови су нам покупили доста лопти у нападу..
|
« Next Oldest | Next Newest »
|