Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(10-23-2013, 06:15 PM)KizaLion link Wrote: [quote author=петарда link=topic=3673.msg105640#msg105640 date=1382059639]
Све што се дешава у Србији ме гадно забрињава и нервира. Из дана у дан, нас гурају све дубље и дубље, а народ нам спава...
Кап, која и даље није прелила чашу овом напаћеном српском народу, је "лепо окићени" Београд са шаховницама.

Скоро сам пре неколико дана чуо причу од другара који је иначе био члан групе "Бечлије", дакле тврда кора наших од преко. Ово са заставама је ништа у односу на оно што се стварно десило у БГ.

Наиме, прошлог лета на базену "25.мај" купало се 5-оро младих Хрвата. Оно што је боло у очи да је један на сиси имао истетовирану шаховницу, а изнад тога крст. На првом пољу шаховнице-бела боја. Дакле НДХ грб. Млади Усташа купа се насред БГ-а без икаквог страха.

Остали купачи вероватно ил педери ил пичке. Међутим ортак налетео на нека два старија лика који нису мачији кашаљ на базену а знају се из краја и та тројица кренула ка тој петорици и спремни на фајт и шта буде креће прича... и Пичка усташа ћути и облачи мајицу.

Није било фајта, изблејали су још 2 сата и отишли. Било ми криво што рече ортак да је заборавио тел. гајби а иначе да је звао појачање нпр. неке другаре или Хероје, ил мене ил нпр. Херцеговца  Wink сигуран сам да би пало гажење или пржење.

Фасциниран сам овима одакле им муда. А да је обратно било рецимо на загребачком Јаруну, не смем помислит шта би било. Њихови би то представили као несрећан случај, а наши одмах затвор 2-3 године уз ширење расне и верске мржње, курац палац.. зато нас и газе политичари. Политичаре ми треба да газимо на сваком кораку.
[/quote]

Негдје двијехиљадите, плус минус, Кандићка довела логораше муслимане и хрвате, ту било и два Србина који су били затворени или у Силосу или у околини, углавном из Челебића су. Као фора плачемо и миримо се и срање и пресеравање...

Рекох,
у Београд долазе дај да видимо шта и како. Сила и неко прекидање не долази у обзир, него културно. они довукли неке силне НВО.

Нас двавдесетак ушло и почиње пројекција филма ко зна којег, у главном кажу 'неутралан', а негдје на средини приказују како су наши чистили Бијељину и уз мртве турке креће Ко то каже ко то лаже, инструментал у опет наводим 'неутралном'филму.

Пошто смо били расути по сали то спонтано креће аплауз у ритму пијесме. Београд је увијек имао шмек и овдије га је показао.

До мене сједио неки матори педер и пита из које смо НВО (то док још није почела пројекција), ја му рекох да смо из ХОС-а, главног стана, а да су момци и дијевојке из подмлатка. Ух, када му се заледи фаца.

Проблем није Београд, него јајаре комунистичке из УДБ-е које разбијају сваку позитивну енергију у народу или је каналишу у празно да се расплине. На тај нам начин пропадају генерације.

Србију још зомбира комунистичка служба. Њима је у сржи интернационализам било комунистички било овај жути сада оличен у мондијализму.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
http://inmedia-rs.blogspot.com/2013/11/n...okolj.html

Људи,јел неко може да стане на пут јебаним медијима? Јел постоје неке комисије које проверавају шта медији као ови пишу?ЈЕДНОМ СЕ МОРА СТАТИ НА ПУТ ЛАЖИМА !!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Данима након дербија може се свашта прочитати по медијима... Пишу се разне глупости и што јесте и што није, али више ово друго... Јбг такав им је посао да кењају за паре... Ево рецимо неко паметан се сетио да би можда могли још једну сабљу 2 да направе али за навијаче, пошто су очистили све крими групе, пошто свуда цвета цвеће, нема мита и корупције у јавним институцијама, дроге на улицама нема и ако је има зна се па ваљају је искључиво навијачи... Међу политичарима нема наркомана, лопова, нема директора са фалш дипломама, нема министара који крадуцкају, нема корумпираног саобраћајца, болничарке, судије, једноставно све је под конац  Smile и у тако једној сређеној држави да проблем праве само навијачи то неће моћи  Smile Е па господо када би све наведено било истинито вероватно тамо на улазу у земљу не би писало Welcome to Serbia!!!
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=774280
Такође и ово:
"Na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove danas je rečeno da se navijačke grupe ponašaju kao "paravojne formacije" i da je huliganstvo van kontrole"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=774202
а у жандармерији господа...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/415365/...ale-Legije
Reply

Наиме, ради се о српском репрезентативном падобранцу, који је избачен из репрезентације под образложењем да је банчио на Европском првенству у Русији. Према његовим речима, она је износио новинарима само истините чињенице о односу савеза према спортистима, које нису биле баш сјајне. Иначе, он је један од падобранаца који су слетели на Маракану пре почетка последњег дербија.

http://www.sdcafe.rs/vesti/skandalozno-i...dobranstvo
Jeдна је Србија!
Reply
Quote:Оно што упада у очи је да се производња чипова о којој се месецима говори по правилу погрешно везује за стручњаке из области информатичких технологија (ИТ). У Новостима се баш ових дана појавио текст с насловом „Чип је наша нафта“, који почиње реченицом: „Информатичка индустрија једна је од најперспективнијих делатности у Србији”. У тексту се даље разрађује успон ИТ у Србији и наговештава увећање профита кад се крене с производњом чипова.

ИТ сектор и производња чипова су две потпуно различите делатности. Дизајнирањем чипова баве се инжењери електротехнике који су специјализирали електронику,односно микроелектронику, а не информатичари. Дакле, ИТ стручњаци нису потребни за фабрику чипова. Истина је да се од чипова праве рачунарске компоненте које касније користе информатичари. Ипак, како се у медијима могло прочитати, наводним инвеститорима шеицима смета само што Србија нема довољно ИТ стручњака за фабрику чипова, па се чак позивају информатичари из дијаспоре да се врате и запосле у арапској Мубадали која ће, према најавама, отворити фабрику у Србији. Смејурија!

http://www.nspm.rs/komentar-dana/cipovi-...mioni.html
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Аууу,

брато, мој! Весић изабран на Вучићев приједлог за секретара 'владе' Београда!

И још поред тога на функцију:

Quote:Весић ће данас на седници привременог органа бити изабран и за председника Комисије за градску управу и управљање ресурсима.

Не може нама кренути на боље док се не оките бандере у Српских владара!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
И Чокија је поставио  рпе неки дан.

Следећи је Чеда Прашак

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
http://www.intermagazin.rs/srbija-ciganija/

Нешто о циганима, не нама Циганима са великим Ц, него ганферима, гараганима, скупљачима перја, знате већ.
Reply
Мислиш о припадницима ромске мањине  ;D
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
(11-29-2013, 09:24 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Мислиш о припадницима ромске мањине  ;D

Па, не бих се заклео да су мањина у БГ Smile Има их у Маринковој бари, а и у Вишњици, ако се не варам.  :Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)