Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
(11-25-2013, 02:10 PM)Darko link Wrote: Против Макабија Пионир мора да гори најжешће до сада !!!

А што се тиче оне срамне пароле у Телавиву, надам се да ће Север адекватно одговорити и направити пакао жидовима у Београду...
Reply
(11-25-2013, 09:19 AM)Red Star Forever link Wrote: То што је Катић радио раније, то је требало осуђивати прве сезоне кад је прешао, можда се и успротивити том преласку и сл. Сад паламудити и дрвити, је толико ниско да просто нема смисла...

Сад паламудити и дрвити, то ради сајт као нпр РСБ, који су једва чекали да оплету по Филипу Младеновићу (намерно овог пута нећу написати његов надимак, већ пуно име и презиме), да послужи као алиби ФК и да се колико толико оперу да је лош играч и да је пропала инвестиција. Не спорим да је он лош играч, ал требало је рафалом ошинути на време, док је продавао све те силне лопте и центаршутеве, а не овако накнадно!!!

Друго, ја сам одмах рекао да је човек курвар и да не прихватам такве типове играча у светињи, не једем ја говна накнадно, већ одмах у лице пишем шта имам..:

Дуго нисам био на форуму, због одмора, па нисам стигао да прокоментаришем. Мрзим овакве типове играча, који се КУРВАЈУ. Овај је прави курвар, већ је играо 2004. године за нас!

а и одатле је упис:
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=4143.0
Погледај шта су писали Мајор и Дарко, то је то. Ко жели, схватиће, ко неће не мора.

Да Мустафа и Милко Ђуровски желе да се врате у Звезду, како бисте ви реаговали, чак и кад Рашко је мање познат и битан? Можда би рекли у себи "ма нема везе".. или човек је професионалац, скандираће и певаће шта му се нареди, и док је поводљив.. можда се поводио док је певао "волим га ко ока два..", што је горе, чуо сам да је као мали био велики звездаш, као и Душан Кецман, зар је то Звездаштво? "Моли се сваки дан за њега...", слушајте само шта те речи значе.

Када сам био млађи, певао сам свашта и не размишљајући. Певао сам и "Убиј гробара" на баскету 2003. али сам сад 10 година паметнији и то не певам и никад нећу више певати.

Што се тиче Мустафе, Милка и Рашка. Једно је издаја, а друго је курвање. Издаја коју су починили Мустафа, Лука, Милко, Томашевић и Вујанић је зло, а за курвање не могу наћи одговарајућу реч.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Добишмо јуче Мега Визуру 8 разлике, рекло би се муком. У трећој четвртини када смо имали предност 18 разлике, они праве серију и стижу нас на 72:72. О томе причам сваки пут, да имамо необјашњив пад у игри, али не пад да су то 6-7 поена, него показало се 15 против Пао-а, 18 против Меге и 14 против Лаборала. Деси се да 4-5 напада завршимо, а да притом нисмо ни шутнули на кош. Не знам зашто се то дешава и зашто иде толико солирања и забадања у 3 играча типа Џенкинс. Најефикаснији Шилб, одлична партија. Нелсон опет лош, 1 поен, он дечко има осцилације велике и подсећа ме на Скота од прошле сезоне.

Добар потез Митровића

Jeдна је Србија!
Reply
(11-26-2013, 11:54 AM)Џукац link Wrote: Добишмо јуче Мега Визуру 8 разлике, рекло би се муком. У трећој четвртини када смо имали предност 18 разлике, они праве серију и стижу нас на 72:72. О томе причам сваки пут, да имамо необјашњив пад у игри, али не пад да су то 6-7 поена, него показало се 15 против Пао-а, 18 против Меге и 14 против Лаборала. Деси се да 4-5 напада завршимо, а да притом нисмо ни шутнули на кош. Не знам зашто се то дешава и зашто иде толико солирања и забадања у 3 играча типа Џенкинс. Најефикаснији Шилб, одлична партија. Нелсон опет лош, 1 поен, он дечко има осцилације велике и подсећа ме на Скота од прошле сезоне.

Мислим да је било врло очигледно да је Радоњић на почетку треће четвртине повукао главне играче нарочито када је направљена велика разлика. Јасно је да није хтео да умара никога превише пред Макаби и то је био једини разлог за Мегино стизање резултата. Битна је победа. Мени лично је све једно да је јуче против Меге било 50 разлике или 1 кош разлике за нас. Ова утакмица ће се брзо заборавити а једино што ће се памтити су 2 планирано добијена бода...
Reply
АПЕЛ ИЗ КК-а!!!

Quote:I duel između Crvene zvezde Telekom i Makabija proglašen je utakmicom visokog rizika. Za meč sedmog kola D grupe Evrolige između crveno-belih i ekipe iz Tel Aviva, koji je na programu u četvrtak 28. novembra od 19 sati, biće sprovedene opsežne mere bezbednosti. Iz tog razloga KK Crvena zvezda Telekom poziva sve navijače da u dvoranu Pionir dođu ranije kako bi se izbegle dodatne gužve na ulazima. Kapije beogradskog hrama košarke biće otvorene već od 16 sati i 30 minuta, a kao i na prethodnim mečevima Evrolige oko Pionira biće tri kontrolna prstena i niko bez karte neće moći da se približi dvorani. Na ulazima će biti vršen deteljan pregled, a biće oduzimani svi sitni, tvrdi predmeti.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava i  poziva navijače da meč protekne bez bilo kakvih pogrdnih transparenata ili uvredljivih parola. Zbog novčanih kazni izrečenih prošle sezone tokom takmičenja u Evrokupu u iznosu od čak 34.000 evra kao i zbog kazne posle utakmice sa Panatinaikosom od 12.000 evra svaki meč Crvene zvezde se posmatra pod posebnom lupom. Disciplinski sudija Evrolige je u poslednjem dopisu klubu uputio jasno upozorenje da će ukoliko se dogodi bilo kakav incident Zvezda biti još oštrije sankcionisana. To znači da bi Crvena zvezda osim još većih novčanih kazni mogla da bude suočena sa igranjem pred praznim tribinama, oduzimanjem bodova ili čak izbacivanjem iz takmičenja, a sve to bi nanelo nesagledive posledice klubu.

Utakmica protiv Lijetuvos Ritasa bila je najbolji pokazatelj veličine i snage Delija i specifične simbioze navijača sa voljenim klubom. Simpatizeri crveno-belih maksimalno su ispoštovali apel i molbu kluba na fer i sportsko navijanje. Meč je prošao bez i najmanjeg incidenta, a navijači su fantastičnom podrškom u značajnoj meri doprineli pobedi. Zato Crvena zvezda još jednom poziva sve svoje pristalice da slede primer iz meča sa Lijetuvos Ritasom, da ne ubacuju bilo kakve predmete i ne koriste laser, jer će samo tako pokazati ljubav prema Zvezdi. Svako neodgovorno ponašanje pojedinaca nanelo bi nenadoknadivu štetu klubu i u značajanoj meri ugrozilo KK Crvena zvezda.
Reply
Уф каква штета, скоро целу 4.чевртину играли смо без центра, обзиром да Катић и Боби нису могли да се саставе. Раден "глумио" центра, а касније и мршави Митар. Иначе је одлично играо на почетку на својој позицији. Оног гмаза Софо-а не може свако да чува..
Reply
Ја већу мешину и тону мишића на једном месту и у једном човеку нисам видео од оног њиховог центра. Штеша што се Нелсон оклизнуо при последњем продору. Не могу да схватим да они дечаци не бришу чешће паркет јер је постало у једном моменту као на леду колико сам ја могао да видим. Ових пар утакмица које губимо на задњу лопту ће нам се вратити кад-тад. Рим се није изградио за годину дана па тако неће ни наш КК. Само је битно да се гради и да се не стаје...
Reply
Мало скретање са теме... Кизо, ако треба да наставимо, наставићемо уживо или на пп... Младеновић је када је дошао био најперспективнији леви бек у земљи, играо је феноменалну полусезону... Није било основа да га пљује било ко тада... Сада, када се буди јер не игра зато што има бољих од њега, када се буни јер не игра зато што је тотално ван форме, када се буни јер му се дугују паре, а паре се дугују свима не само њему, треба га напушити само тако!

Што се тиче кошарке... Штета, имали смо победу у својим рукама... Као што сам и рекао раније, када игра Нелсон, игра и Звезда... Одлична партија поменутог играча, али на крају је нажалост засрао и чисту позицију из које смо могли да победимо претворио у пораз... И то у два напада за редом... Блажич кога су многи дизали у небеса, јуче промашио битна четири бацања... Да ли је могуће да неко ко игра бека може да промаши бацања и то више пута? Јебига, идемо даље, виђена је добра представа, добра игра, мислим да овај тим може и мора и боље... Биће то ок... Једина моја замерка је и даље тренер... Мишљења сам да и њему фали искуства а и знања... Можда и стекне све то у овој сезони, ко зна... Више би волео да видим Трифуновића на нашој клупи... Ем наш Циганин, ем човек има и знања и искуства играња у ЕЛ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://www.utakmica.rs/vesti/sok-luka-mi...sio-sezonu

Kaтастрофа.. и то баш играча који је кренуо да се доказује и приказује све боље партије... подршка младом играчу да се што пре опорави!

Reply
О посерем се на новинарство у Србији.
Можда је завршио сезону, можда није, ништа се још не зна и зато не капирам чему овакви наслови.
Сутра ће имати прегледе и видеће се каква је ситуација. Млад је и изгураће ово.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)