12-17-2003, 08:50 PM
NF je sada na pauzi i ponovo pocnje u drugoj polovini januara. Sto se tice gostovanja po Srbiji, za sada jos nista nije dogovoreno.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
North Force Karte - Vazno!
|
12-17-2003, 08:50 PM
NF je sada na pauzi i ponovo pocnje u drugoj polovini januara. Sto se tice gostovanja po Srbiji, za sada jos nista nije dogovoreno.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
01-06-2004, 12:17 AM
Po januarskom repertoaru predstave ce se odrzati 18.01., 24.01. i 31.01. u 20.00h
Zainteresovani neka se jave Kizi ili Simi na priv. da rezervisu karte. ![]()
01-31-2004, 02:57 AM
Khm...gdJe je ovde repertoar za februar?
![]() Ima li predstava uop
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
02-01-2004, 01:30 PM
Kako "gdJe", pa "ovdJe", na pravom si mJestu... ;pljuga
??????, ?? ???? ?? ?????? ???? ????? ??????????? ????? ????? ?????? ? ???????? ????? ???????????. ?? ???? ?? ????? 60 ???????? ????????? ??? ?????????, ?????? ?? ?? ?? ?? ???????. ? ?????????? ????? ???????? ?????? ???? ????????? ???????????? ????? ? ???? ???? ?? ??????? ??? ????????? ? ???? ?? ??? ????? ???????? ???? ??????????? ?? ????? ???? ???????. ?????? ? ???? ?????? ???? ?????? ?? ????????? ? ?? ? ??? ?? ????????? ?? ???? ??????????. ? ??? ???? ??? ???? ????????? North Force, ????? ??????? ?? ???? ?? ??????????? ??????? 07.02. ? 24.02. ?????? ???? ? ???? ??? ?????? 10 ????????. ![]() ![]()
02-01-2004, 04:27 PM
Jel moze meni 2 karte za 7.02. :ruke :ruke :ruke
ubnjeva zvuk odjekuje Sever u transu luduje !!!
02-02-2004, 01:15 AM
Quote:Kako "gdJe", pa "ovdJe", na pravom si mJestu... ;pljuga Hm...ako je vec tako,imam zadatak za tebe! ![]() Dakle(m),oni koji su gledali predstavu znace o cemu pricam... SkyWikluh :ruke se 'cuje' u predstavi,a obzirom na tematiku iste,bilo bi zgodno da dodjemo nekako do te pJesme!Lucky,ovo si mi obecala pre dva meseca,i ni
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
02-02-2004, 07:21 PM
@marko
??????? ?? ????. ![]() @Lamya ???????? ????? ????????... ![]() ???? ???? ?? ?? ?? ??? ?????? ?? ?? ??????, ??? ??????? ?? ????? ???? ??? "??????" ???? ????????? ?? ????? ?????????, ???? ????? ????????... ![]() ??????? ????, ????? ?? ?? ??? ?? ????? ?????????, ??????? ?? ?? ??????????... [color=yellow]"Demonstrating My Style, brate Je l' me kapira ![]()
03-10-2004, 09:50 PM
Intervju sa ekipom predstave North Force ce biti okacen u toku noci ili jutra na naslovnoj.
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
03-11-2004, 06:46 PM
???? ?? ??????? ?? ????(??? ?? ???)?
03-11-2004, 11:48 PM
[size=14px]????? ??????? ?? ?? ???? ????????? ???? ?????? ??? ??? ???? ?????? ?????? ????????? ?? ?? ????, ?????????? ???? ?? ??????.
??? ?????? ? ?????????, (?? ?? ??????? ????????? ??????, ??? ? ???? ?? ????) : "?????? ? ?????? ???????, ??????????? ?? ? ??? ???????? ?????? ?????????????? ???? ?????. ? ?????? ????? ??????? ?????? ??????, ?????? ???????, ???? ????????? ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|