Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
КУРВАРЕ, КАТИЋУ, ГРОБАРЕ, ОДЛАЗИ ИЗ СВЕТИЊЕ!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Који је па теби курац?
Шта си зајахао човека, ни кривог ни дужног.
Reply
Вратио бих се на дешавања у Железнику на 4.утакмици. Његово понашање је било криминално. Понижење за клуб да доводе играча којег ни Свиња сам неће, то је увек од почетка смрдело. Ајде, кад се већ мора доводити из ЈСД Стока да ваља, морало би да буде у рангу смрдљивог Томашевића или Вујанића. Или Луке Богдановића, на суви квалитет. Покушали смо ове сезоне довести Б.Богдановића ил "сина Драгана", али се то тако не ради. Б.Богдановић није био дете Партизана већ фмп-а. Њега су већ гробари узели под своје и заврбовали, а Гробари заволели.

Оно што ме боли, је да не мислим да је кошарка проклет спорт ко што вели Пијанац. Проклет је систем рада у Звезди, и сујета у њој. Мрзим што ћу ово рећи, али сигуран сам, без поштеног центра, и са овим током, опет ћу чути "Вучић, Човић, помоћ државе" крајем маја 2014., кад Свиња напујда ту негде почетком априла своје играче. Сад су већ помало небитне утакмице, а за трофеј зна се, кад треба да се ломи, да се ставе јаја на пањ. Нико од наших играча није имао јаја ове године у плејофу. Већина играча је промењена да се не настави зла коб. И да се доводе играчи са јајима.

Мало је фалило да дође Миличић. Али ајде, док Катић игра у Звезди, ја ништа добро не очекујем. На позицијама 1,2,3 све јаки играчи који могу да носе до победе, али кад позиције 4 и 5 засеру пар лопти у континуитету, ту нема спаса. Катић је играч којег треба уводити кад водимо 15 разлике, да се главни центар одмори, а не кад се ломи, као што је вечерас био случај.

На позицији имамо Митровића којег треба истрпети, али му треба још 10-15 кила да би био јак ко Новица Убица. Овако га неко може одувати ко перце... за Раденовића још не могу да изградим став да ли је боље решење од Савовића.

Мислим да нећу више писати на овој теми, већ ћу се придружити Пијанцу... остајем на фудбалу, не вреди више кидати живце.
Reply

"Волим га, ко ока два.." ово пева Драгана Мирковић, овај Раша Катић, чувени курвар.
Reply
(11-22-2013, 08:27 PM)KizaLion link Wrote: Мислим да нећу више писати на овој теми, већ ћу се придружити Пијанцу... остајем на фудбалу, не вреди више кидати живце.
А на фудбалу цветају орхидеје.
Замисли изгубили смо у најјачем европском такмичењу, против вишеструко скупљег тима на гостовању. Стварно трагедија.

(11-22-2013, 10:50 PM)KizaLion link Wrote:

"Волим га, ко ока два.." ово пева Драгана Мирковић, овај Раша Катић, чувени курвар.
[Image: 11473687574fd0557d1688d303034511_orig.jpg]
Reply
(11-22-2013, 08:27 PM)KizaLion link Wrote: Мислим да нећу више писати на овој теми, већ ћу се придружити Пијанцу...

Ман' се ти Пијанца по овом питању! Пијанац да се пита, багером би се ишло од места до места по Србији док се и последњи кош не уклони. И тај резон нема апсолутно додирне тачке са овим твојим манијачењем. Wink

Reply
Ау јеботе читам шта се пише па не могу да верујем. Чиста не зрелост у размишљањима и онда није ни чудо што се налазимо где јесмо. Пре пар страна на овој теми повела се прича како је Боби Марјановић практично ”курац на бицикли” од играча и како нема искуство за Евро Лигу. За то време, преовладава дух да је у ствари Рашко једини искусни центар кога имамо и како нам ипак треба још неко искусан поред њега. У међувремену, Боби је развалио задње утакмице у Евро Лиги, успео и практично сам да победи сточаре...
Изгубимо у Краснодару и онда креће пљувачина невиђених размера која постаје равна катастрофи нашег КК-а. Рашко је сада пичкетина гробарска који никада није смео да обуче наш дрес. Само чекам да Јака погреши негде па ћемо га одмах обесити за јаја овде на форуму причајући како је то тако када нам Јанези играју у Звезди....

Ја се стварно некада питам где неки од нас живе и просто је невероватно како некима тангента у мозгу запали тотално далеко.

За то време, повраћа ми се од загађености целокупног фудбала у Србији а нарочито у Звезди који је клуб са милион парадокса и у коме, гле чуда, цвета криминал. Довољно ми је да видим Кокезу и изгубим жељу за фудбалом.

Кошаркашки клуб је тренутно 50 година испред фудбалског и мени је уживање да гледам наше кошаркаше како се боре за дрес и како изгарају на терену. Још веће ми је задовољство да гледам клуб који је феноменално организован и дивим се свему што је до сада урађено. Сличну ствар могу да кажем и за ватерполо. Што се мене тиче, само нека момци изгарају па макар не добили више ни једну утакмицу у Евро Лиги. Показало се да могу да се носе са кремом Европске кошарке и оно што сам ја видео до сада капирам да уопште нисмо далеко од најбољих којима су буџети педесетоструко већи од наших. Само нека освоје нашу лигу па до године уз пар појачања биће варијанта ”Нека нас се Европа поново плаши”.... За то време, у баскету долазе неки нови клинци у црвено белом дресу које Човић пажљиво одабира.

А ви који сечете вене на фудбал, пазите да не проспемо који бод до краја јесењег дела или да она ”пичка гробарска” из наше одбране (који је иначе одиграо одлично дерби и то гле чуда баш против истих тих ”његових” гробара) не направи неки нови кикс.....
Reply
Ни мени није јасно пљување Рашка, јесте лоше одиграо и све то, али ајде реците ми ви којима није добар, какав сте резултат очекивали у Евролиги када су извучени парови? Ја сам очекивао 2 победе и то кући против Лијетвуса и против Лаборала. Међутим победисмо Лаборал тамо и ја сам задовољан овом сезоном, јер толико сам и очекивао. Нервирао сам се и синоћ и против зелених, али шта сад. Евидентно је да је Рашко лошије одиграо пар утакмица, али кад је прошле године кидао тада је био добар. Само мало стрпљивији да будемо и то је то.

Што се тиче текме против Руса, мислим да смо изгубили због њиховог одличног шута споља. Дозволили смо им много чистих позиција за 3 што су искористили и нама треба 3 напада да се вратимо на егал, док њима треба један. Такође, када ми имамо чисте позиције за 3, оклевамо и не шутнемо. Нелсон то најчешће ради. Имали смо егал до 5 минута пред крај, а онда смо солирањем све сјебали, ту је предњачио Шилб са неким завлачењем и тешким шутевима и Џенкинс који се залеће у 3 играча уместо да асистира. Остаје жал што не добисмо ову утакмицу, јер реално имали смо их, али окрећемо се следећим утакмицама.

Идемо да победимо Макаби и то је то  ;D
Jeдна је Србија!
Reply
Кизи свака част за неке ствари, али опет за многе друге ствари ем нема такта, ем обожава гробарске играче који играју за партизан Wink чим пређу код нас више их не воли Smile)) Који ти је курац бре, лепо реци новица величковић, а не да користиш неке надимке које су им они наденули... Можеш само наше надимке да користиш, као нпр. свиња дебела!!!

Као прво, исти тај Рашко Катић нас је прошле године довео до финала плеј офа, финала аба лиге, био најбољи играч у овим утакмицама, не сећам се да си га тада прозивао и пљувао?! Човек је био ПОВРЕЂЕН, играо за репрезентацију где га је Дуда мало више карао него пуштао да игра, па опет ПОВРЕЂЕН, да ли ти је јасно да је тешко у његовим годинама вратити форму за месец дана?! Не сумњам да када буде требало, а то је у том чувеном периоду који спомињеш, пролеће и плеј оф доигравања, да ћемо тада имати истог играча из тог периода од прошле године... А то може да значи само једно - трофеји...

То што је Катић радио раније, то је требало осуђивати прве сезоне кад је прешао, можда се и успротивити том преласку и сл. Сад паламудити и дрвити, је толико ниско да просто нема смисла...

Треба сад одрати Макаби и Лаборал кући, а на гостовањима шта нам Бог да и срећа јуначка... У првој сезони у ЕЛ, по мојој скромној процени то би било и више од очекиваног!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Против Макабија Пионир мора да гори најжешће до сада !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)