Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
(11-22-2013, 12:17 AM)Џукац link Wrote:Претерујемо овде. Имају и они песму Рачунајте на нас, а сад ко је први почео, шта је старије кока или јаје мислим да је крајње небитно.
Ми
Reply
Ма као да је битно, са Гробарима више не вреди расправљати, нити писати неке пароле, буквално су на нивоу да их ништа не може увредити, шта год да им кажеш. Размишљање њиховог вође се не разликује од размишљања, неког њиховог фејсбук навијача, буквално ми је жао што немамо неку групу са којом можемо да се поредимо и прозивамо. Ово са јањичарима на њиховој трибини је круна свега тога. То су бре људи дебилчине и ко их јебе.
Reply
Сале, дал је могуће да си толико ограничен? Ова парола је очигледна спрдња на онај барјак, и не може се никако узети као плагијат! Дај људи, баш читам ове неке наше што коментаришу по нету, само се укопавају људи, ај да разумем ако си клинац, али ако је теби то годиштеп оред имена, стварно ми није јасно...
Reply
РедСпартанс,
обрисао сам му упис, јер пише и поставља глупости

још и поставља слику, без свог мишљења и коментара, а нећу ја да бајам у пасуљ шта је писац хтео да каже
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Стварно ми је мало глупо да нашима говориш, толко су се унели у расправу, да више не резонују ништа, и ако су нешто у праву, покопају се са нечим другим, и онда и то што тврде и што са правом тврде, пада у воду. Потсећа ме мало на оно, што сви знају да су амери, извели напад на куле близнакиње у Њујорку, и сад дођу неки паметњаковићи, и крену ту причу да још више обраде, са темама типа Обама и Бин Ладен буразери... и онда се човеку са стране згади та прича и каже, ма видиш дебили шта лупају, ипак су терористи стварно напали Америку. Или на приче Јована Деретића о нашој историји... где износи толико глупости, да после, и за неке ствари, које су историјске чињенице, рећи да нису тачне, позивајући се, на будалаштине које Деретић износи, називајући и те чињенице будалаштинама.
Reply
Copy
[Image: gMBvxE1.jpg]

Paste
[Image: 26325_225972440880690_820594314_n.jpg]
Reply
Због оваквих уписа ћемо очигледно морати да закључавамо поједине теме.
Тема се односи на трибине, песме, кореографије, обележја...а не на ко зна чији дизајн по интернету.
Reply
Слободно обриши што сам ставио упис,немам ништа против.
Reply
.
Reply
Од кореографије са синоћњег дербија па до идеја у потпуности су нас ископирали, тј. бар су се потрудили, ко може њима да да идеју него цигани! Постало је болесно колико се пацови труде да буду као ми, срећа те смо далеко светлосну годину... Дакле после довођења гуслара на утакмицу са пазаром глодарчићи су успели да дођу на једну за наш појам и појам сваког здравог човека морбидну идеју, довођењем нарикача??? Оно што смо ми тада урадили је било шмекерски, СРПСКИ, а ово не треба пуно коментарисати, све у свему тешка БОЛЕСТ! Нема њима лека дефинитивно!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: