11-03-2013, 08:46 PM
Svaštara
|
11-04-2013, 08:08 PM
A oва из жирија отвара устима, као да ће она мало да им одсвира.. ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-06-2013, 08:03 PM
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
11-13-2013, 09:51 PM
(This post was last modified: 11-13-2013, 10:16 PM by херцеговац.)
Поклањам двије карте за гусларско вече 27-ог у Шумицама са почетком у 18h.
Ако неко жели, нека се јави на пп.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
11-15-2013, 05:00 PM
Џаба ти труд џаба ти све!
Говно једно наркоманско, иди код дулета вујошевића па се жали. Ја просто не могу да верујем да можеш да будеш оволико малоуман и ограничен да ставиш маску са ликом овог гробарског имбецила. ![]()
Кокеза лопове !!!
11-16-2013, 12:23 PM
(This post was last modified: 11-16-2013, 12:26 PM by Red Star Forever.)
??
a ова двојица су? Мислим, нисам разумео твој упис... Генерално, мислиш да је Троицки крив или га просто не волиш јер је гробар? Или ти сметају ова двојица (који су можда познати) а носе ову маску? п.с. Да бих наставио даље и евентуално изнео своје мишљење о казни Троицком, морам да скапирам шта си хтео да кажеш у претходном упису ![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
11-16-2013, 10:13 PM
И једно и друго. Прво, ово са маскама је на интелектуалном нивоу петогодишњег детета а ово су колико могу да видим "зрели људи". Целу нацију представљају као дебиле. Да се цимају за неку личност која је то због нечега заслужила ја би разумео. Али за овог дебила то ми није јасно. Тенис је сам по себи за мене дебилски спорт (извињавам се онима који га воле) а и много ме нервира та вештачка тениска публика, шатро богаташи, престиж а добро се зна да су само најобичнији глумци. Друго, свака јавна личност је мање више клупски декларисана, али оно што је радио овај имбецил то ни један "познати" гробар није радио. За оно певање "курва умире", "џаба вам труд" и неандерталско понашање мислим према Игору Ракочевићу тј. пљување поред паркета желим му да се никада више не врати на тениски терен и много више од тога. Бодирога је гробар, Радомир Антић, Влада Вујасиновић такође и још много јавних личности из света спорта па никада тако нешто нису урадили. Увек су били господа и увек од мене наклон до пода за такве. Троицки је највеће говедо са паланачким менталитетом због свог сељачизма и криво ми је што се кроз цело то финале гура парола "сви смо ми троицки". Е нисмо! Ни ја ни ти нити било ко од нас то могу да потпишем.
Пичка једна. Признај шмекеру:"јесам, гудриро сам се шмркљао сам кад сам стиго! , буди човек а не ко нека говнара да се пренемажеш. И у то ме се види људска величина, у овом случају мизерија. Јебем ли му фамилију и ону сељачку и ону гробарску. После ове писаније помислићеш да сам исфрустриран или слично али ово сам написао само због оних који му дају подршку и самим тим намећу да му цео народ даје исту. Е од мене је нема и никад је неће ни имати. Зато што је људска нула и неопевано смеће. Никад више на АТП листу. [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=dcswDOwlvXo[/flash]
Кокеза лопове !!!
11-17-2013, 10:52 AM
Сви су они Лола Смиљанић!
![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 5 Guest(s)