Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Остварена је прва евролигашка победа Разумљиво је смиривање еуфорије од стране Човића али јасан циљ ове екипе мора бити топ 16 уз извесне корекције овај тим може и то и доста више Пласман у топ 16 доноси нон стоп играње у Арени далеко већи приход и испуњавање поред резултата кључног услова играње у дворани са 12 хиљада местаНе довођење играча опасно угрожава прокламоване циљеве а не треба чак ни много паре Стручности има доказано је на никад бпљим појачањима сем Раденовића само добра воља
Приеначити своју одлуку није само слабост већ понекад и реалност У тренутку кад је динета одлука о бојкоту Аба лиге било је разлога и за и против Превагнули су против Људски су и разумем У међувремену Аба лига је стварно постала једина улазница у Евролигу а клуб је преко исте је постао учесник АБа лига има доста мањкавости али је најрегуларније такмичење у окружењу
Срби ван Србије су су изложени свакодневним покушајима асимилације Пример ћорилице у Вуковару довољно је упечатљив Повратак на трибине и помоћ њима да нас испрате кад смо гости био би вишеструко користан Због свега овога престанак бојкота би био реална разумљива одлука не као знак слабости већ разборитости и у клупском и у навијачком и у националном смислу
Фудбалери су скинули мрак на Врачару али игру побољшали нису Крнета је коначно спојио 2 одличне партије а араухо показао даму је одавно место на терену Мучење вешовића на беку се наставља што зна Стојановић је рбек Петковић је поодавно ту Несхватљиво запстављање Михајловића и Оњила се наставља а Мрђа ем не зна ем је саможив и себичан -поступак код пенала је довољно речит Стојановић реше да ће случај истражити -касно битка је прошла
Није алиби ал је истуина неравноправни смо Судијаска комисија после неодстањивања судије на мечу са Чукаричким је закључила да је у Нишу сушење било без грешке -порука је јасна
У сред такмичења купа су промењена правила те смо у слабије шеширу Жреб је најмање битан и у Енглеској је најправенији то је што је без поделе ал у нашем случају говори о злоби која је одавно очита
Reply
Нисам сигуран да су мењана правила око жребања.
Него је једноставно за нас годинама уназад било нормално да играмо финале (у најгорем случају полуфинале купа), тако да смо увек били повлашћени и нисмо ни обраћали пажњу на који се начин жреба.
Reply
Жреб је небитан Ако постоји подела несхватљиво је да смо у 2 шеширу подсетићу те Партизан је прошле године испао пре нас
Првенство је регуларније с аспекта клупски челници су колико толико приморали Партизан да игра такмичарске утакмице Што се тиче ФСС и даље смо у ужасном положају лично сматрам да је за оштру казну суђење против Чукаричког а судија добио похвалу и 4.5 оцену Сви остали деаљи спадају у уобичајене процене ал казна само на Јагодини кад је Оњило био у офсајду а у свим осталим приликама чак и против Срема за истоветну ситуацију као Оњило одлична оцена
Да не би било забуне огромним делом сами смо криви задовољан сам првим полувременом против Јагодине почетком против Спартака и Новог Пазара само нисмо равноправни а боримо се за титулу
Reply
(11-12-2013, 01:56 PM)mauzer link Wrote: Првенство је регуларније с аспекта клупски челници су колико толико приморали Партизан да игра такмичарске утакмице

За ово не постоји заслуга ни клупских челника, ни органа Савеза. Ово је наређено са мало више инстанце још прошлог пролећа. И не важи само за дотичне, него за све.
Reply
Мука ми је да се прави атмосфера нерегуларности због извлачења на жребу. Јеботе, па нисмо добили Барселону, добили смо Вошу. Ако нисмо у стању да их победимо на Маракани, не морамо ни да играмо тај и онако не битан куп. Играчима би боље било да се саберу, да не праве глупости и да не просипају бодове до краја првог дела првенства....
Reply
не не ради со о Воши већ откуд ми у слабијем шеширу
Reply
Ми смо у слабијем шеширу отуда што су прошлосезонски 1/2 финалисти повлашћени и не могу се састати међусобно пре 1/2 финала, а ми смо испали у 1/8 финала од ОФК-а прошле сезоне.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Кошаркаши су забележили 2 ЕЛ победу и показло се што смо сви знали да са мало више памети смо могли направоти бум ту пре свега мислом на чудну  ситуацију око Миличића а онда и око Стефана Марковића Сви заједно живимо у жељи званој топ 16 и мозда онда корекције играчког кадра У понедељак је дерби срећно момци
Ватерполисти су добили смрдљиву честитку од Шапића као последица гласања ВК за председника савеза -очекивано
данас смо без по муке добили партизан уз чудну опаску Паризан има потенцијал Звезда снагу -Чудно тужно и ружно
успут можда је Партизан моћнији од новог ватерполо чуда галатесарај од владајућег шампиона није
мло појашњење мојих ставова о купу ФКП је испао прошле године пре нас из купа
Reply
Победили смо дерби ради мира у кући али затварање очију пред истином да немамо замене може прескупо да нас кошта ако већи није са 2 евролигашка пораза кући због чега стрепимо да ли ћемо ући у топ 16 -није страшно ако не уђемо али је тужно јер би са заменама могли и до цетвртфинала
Reply
Нешто као одговор и савет
неколико ствари су привукле пазну претходних дана
Заслужен пораз кошаркаша у Русији и опет видљива истна имамо тим без замена врло су велике шансе да платимо скупу цену у ЕЛ али стављање главе у песак може имати још погубније последице Клуб је приватаан али неспорне чињенице да Катић и Лазић никад неће бити а Митровић о Цветковић нису за овај ниво такмичења се не могу прекратити ја сам одлучио КК је много напредовао и приватан је али ће увек бити институција
У суботу сам присуствовао мечу без публике хваласвима који дсу били на стадиону и око њега и дали подршку
У недељу сам нажалост гледао нешто друго што је далеко љигавије од најстаријег заната Такмичење које то није  Не бих коментарисао саопштење јер то није пут ка решењу али треба га пронаћи
Младеновић је отишао-паре су само формални разлог не игра а играо је сваку не види себе ту и одлази
Вешовић није наш најбољи играч али је сигурно играч кога ја ради беспоговорног извршавања задатака највише поштујем раскид је затражен да се не би платило обештећење Тужно је колико је он завистан од менаџера За будућа времена било би добро заобићи менаџере који су били потпредседници Партизана  Руководство мора да схвати на Младенвићу је изгубљен милион на Вешовићу бар дупло више Није лако али ако је новац у питању мора се наћи 60 хиљада да би се узео милион Мора се сачувати и обновити тим
Најпогрешније би било окренути се омладинцима из нашег омладинског погона смрди преко деценију Сви су побегли кукају ми смо ово  ми смо оно неће на каљење зависнији су од менаџера него горе поменути Вешовић а успео је само 1 Филип Ђуричић остали су стигли до рада спартака напретка гацијантепа чукаричког ти клубови победе понекад звезду они дају по неки гол али су миљама далеко од чак и посрнуле Звезде Нико им није крив што су глупи па не виде пример Југовића и Видића Колико год оштетили звезду себе су више
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)