Threads: 164
Није ми јасан Радоња тренер. Целу четврту четвртину држи глупандера Рашка, који ређа грешке. Бобија ни да уведе, тек се касније сетио. Остали саиграчи иду на соло продоре, неће Рашку да додају лопту јер знају колико је лимитиран... на тренинзима се они најбоље међусобно познају..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 44
Да, то исто заборавих написати, Радоњић је већа незналица и од Нелсона. Шта би са овим тимом направио Кари Пешић питам се ја
Jeдна је Србија!
Threads: 29
(11-01-2013, 10:49 PM)KizaLion link Wrote: Није ми јасан Радоња тренер. Целу четврту четвртину држи глупандера Рашка, који ређа грешке. Бобија ни да уведе, тек се касније сетио. Остали саиграчи иду на соло продоре, неће Рашку да додају лопту јер знају колико је лимитиран... на тренинзима се они најбоље међусобно познају..
Па тог истог Бобија је Батист разбио на почетку утакмице. Усрао нас лик.
А тај Рашко нам је најбољи играч прошле сезоне.
Данас је одиграо много боље него Боби.
Threads: 17
(11-01-2013, 10:49 PM)KizaLion link Wrote: Није ми јасан Радоња тренер. Целу четврту четвртину држи глупандера Рашка, који ређа грешке. Бобија ни да уведе, тек се касније сетио. Остали саиграчи иду на соло продоре, неће Рашку да додају лопту јер знају колико је лимитиран... на тренинзима се они најбоље међусобно познају..
Ау бре Кизо.... Боби је био депримиран целу утакмицу, то се видело из авиона. Рашко је одиграо 10 пута боље а да не говорим о искуству. Сасвим логичан потез Радоњића...
Обојица су прилично лимитирани центри. У продужецима, нама игра Лука Митровић (мршави, крилни центар) на позицији центра да чува много јачег Батиста који је прошао сито и решето, и прави поене преко овог малог. И на крају Лука маши она бацања.
Фали нам центар, а ми или немамо пара за истог и бусамо се како деремо све у Куртон-лиги сматрајући да је то довољно. Па ово је много виши ниво.. Евролига.
На крају очекујем неки скор типа 2-8 или 3-7 у групи у најбољем случају. Као што се прошле сезоне није мислило ко ће нам бити тренер па су довели оног Лазића, тако и за центра ове сезоне. Сваки пут нека грешка или пропуст, једино је Шилб пун погодак.
А да, Лазић носи десетку, која превара од играча. Не бих се изненадио да постане једног дана капитен, звани Лаза Фаул. Увек више личних грешака него поена, ко чувени Пера Фаул
Threads: 0
Ај што Лазић не зна ништа осим да прави фаулове, ал' што их прави на 17 метара од коша кад не постоји опасност по исти, то ми никако не иде у главу :o
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 1
Извињавам се ако је писано, нисам пратио нешто помно, приметио сам у последње време да нема Гуровића. Јел зна неко упућенији јел он отишао, променио функцију или?
(11-04-2013, 09:07 PM)Џоне link Wrote: Извињавам се ако је писано, нисам пратио нешто помно, приметио сам у последње време да нема Гуровића. Јел зна неко упућенији јел он отишао, променио функцију или?
редован је на КК утакмицама као подршка

заједно са Вучином Радивојевићем, иначе је тренер фмп-а, а Вучина му игра у екипи
Threads: 1
Аха, хвала!
Threads: 44
Не знам шта се дешава са Нелсоном, дечко катастрофално игра. Тако је и Скот био бљеснуо па упао у летаргију и никад се није издигао.
Што пре да променимо тренера, јер овако смо најебали.
Jeдна је Србија!