Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Како је био добар дерби! Разбили смо их!!!
Из оваквог анти фудбала морала је утакмица да се реши аутоголом  ;D

Негде си пошао?

Jeдна је Србија!
(11-03-2013, 07:44 AM)Војник_севера link Wrote:Да и једно запажње да је којим случајем резултат био другачији наслови не би били "Победио мање лош" него нешто типа "Последњи ексер у Звездином ковчегу" , "Парни ваљак незадрживо јури ка 7 узастопној титули" и тако даље.Пратим већ дуго година те наслове и у принципу је тако.

Не треба дозволити да овакво мишљење преовлада. Последњих десетак дербија је генерално било крш, а они су углавном добијали са 1:0. И тада је било коментара о лошем квалитету српског фудбала, али су преовладавале честитке победнику. Ми смо синоћ били ближи другом голу, него они изједначењу, тако да нема разлога да нам се не ода признање за заслужену победу.

Са друге стране, ми добро знамо наше проблеме, да немамо тренера, немамо игру, да имамо саботере у Управи и да ћемо већ за 6 дана крв пропишати за 3 бода против Рада. Зато нема места ни еуфорији!

Победили смо слабијег од себе, идемо даље!
Наравно Пијанац,не треба такво мишљење да преовлада,памти се победник дербија.Само сам констатовао тенденцију да се некако наше победе барем мало омаловажавају.

Искрено,ја и не памтим претерано квалитетан дерби последњих 15-так година.Типа већином су то тесне победе на мишиће и једних и других,тако је и у Грчкој.Ретко кад сам погледао неки њихов квалитетан дерби,са много шанси ала Дортмунд-Бајерн.

Памти се 60-та победа и наставак серије на Мари,то је за мене важно.Овај гол који смо дали ми је један од најдражих у последњих пар година,после оног Пантела Жига,када су се гости жалили на офсајд из аута=)
Јебеш 3 бода када ћемо сада наставити са мучењима на гостовањима. Долази Рад са Врачара Wink и такве утакмице су увек неизвесне. Са нашом игром нисам сигуран да се просипање бодова неће наставити....
Пошто се ускоро очекује Славишина педала све до подно Триглава, Комарчева аболиција за све заражене жртве вирусом Нила (Волков) и прелазак у ФК Графичар (машала), ускоро се очекују бољи дани. Нек више не добијамо небитне дербије, нек нам играчи на нос не излазе ради славља, док се крајњи циљ не оствари - ТИТУЛА!!!

Тек тада, прихватамо бацање дресова ка нама и славље од Маракане до Калиша. Све остало је продаја магле. Ово јуче је лепо, уписана су три бода, али још недовољно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Joш сам и затечен зихерашко-пичкастом тактиком Славише. И даље нисам знао где се налазим кад сам на терену видео мртвог Комарца, јер нисам на време видео измену. И онда гледам и лево и десно, видим ту су Џони и Веш-машина, а ту се негде сакрио мртви Комарац. Тек тада ми ништа није било јасно. Каква дебилана од тренера..

Имасмо и среће што је Вук Рашовић несрећан тренер, много неискусан. Нису играли Саша Илић (вадио нам маст на ЈНА), Фофана, Лука, Ђемба Ђемба који је један од 3 играча код њих који стварно зна лопте. Кад се све сабере, дерби је био ненормалан, а мени је криво што нисмо патосирали сточаре са 2:0, кад је Абиола гађао у Мустафу, па смо се зентали до краја текме.

Да којим случајем нисмо добили, гонио бих их све у пичку материну. Остојић, Воја Станковић, матори Обрадовић, то су све крш играчи (ни наши штопери нису бољи), који су били зрели за бушење!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-03-2013, 10:04 PM)KizaLion link Wrote:...кад је Абиола гађао у Мустафу, па смо се зентали до краја текме.

Био је Печник у питању. А што се тиче Дауде, тотално неприметан и депримиран на терену као да га је неко падобраном оставио на Маракани....
(11-03-2013, 10:48 PM)CEBEP link Wrote:А што се тиче Дауде, тотално неприметан и депримиран на терену као да га је неко падобраном оставио на Маракани....

Ја имам утисак да скоро увек тако изгледа кад играмо са једним нападачем.
http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvazni...rbija.html

Е сада мене занима да ли су ове чињенице могле да се изнесу тамо где ће се о последицама инцидената на дербију одлучивати. Поднесеш извештај Заједници Суперлигаша и да остане на томе, да се не укључује јавност. Какву разлику очекују у исходу овог случаја ако се укључи јавност?

Ја када видим да је Црвена звезда издала саопштење, ја помахнитам! Шта год да пише у њему, мени је то одвратно, бљутаво, јадно...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)