09-26-2013, 11:59 AM
Да се не лажемо, имамо ми и међу нашима (управа) разне кандидате за исмевање, али овај је ван свих категорија...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Svaštara
|
09-26-2013, 11:59 AM
Да се не лажемо, имамо ми и међу нашима (управа) разне кандидате за исмевање, али овај је ван свих категорија...
![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
09-26-2013, 05:02 PM
Следећи пут када га Андђус буде звао у емисију, обавезно да обездбеде титл!
![]() А овом "човеку из моде" би боље стајала затворска ОДОРА, пошто не зна ни кравату да веже... Хахаха, већ се неко побунио и то уживо ![]()
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
10-08-2013, 09:03 AM
Ово је ругање оних симпатизера са РСБ човјеку који је најмање крив за примљени гол. Новак трчи као муха без главе, и то трчи од лопте да би коначно схвати да треба да иде на лопту, а тада је већ увелико касно.
Омега је крив само зато што је покушао пошто пото, ногом на којој је ослонац у том тренутку, да одреагује. Не кажем да је фантастичан играч, али немојмо сами себе пљувати.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи. Научи га Сила са Небеса, Јаворово дрво те отеса!
10-08-2013, 03:41 PM
(10-08-2013, 09:03 AM)херцеговац link Wrote:Ово је ругање оних симпатизера са РСБ човјеку који је најмање крив за примљени гол. Новак трчи као муха без главе, и то трчи од лопте да би коначно схвати да треба да иде на лопту, а тада је већ увелико касно.За несигурност Омеге је највише крива управа или тренер... Човек је одиграо 2,3 у првенству и једну утакмицу у купу. Буквално су му утувили у главу да не зна да игра... А Новака не желим да коментаришем... У почетку сам мислио да је добар и да ће се пробудити. Али сада ме је уверио у то да је дунстер. Једино због чега бих њега држао на клупи, као и Максу-тренера голмана, је у случају да избије туча.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
10-09-2013, 01:02 PM
Мали микс изворног мелоса, историје и навијачког живота ![]()
Jeдна је Србија!
10-10-2013, 10:33 AM
10-10-2013, 04:04 PM
(10-07-2013, 11:16 PM)петарда link Wrote: Најчуднији у овој ситуацији је испао Мартиновић, онолика доза збуњености је невероватна, ја мислим да се због тога у наставку акције испараноисао и Омега. ;D
10-10-2013, 05:54 PM
Ма Омеги лопта ишла иза леђа, он онако кракат ухваћен на погрешној нози и смешно пао. Али Мартиновићев гол 100%.
Ја и даље не капирам шта је он радио код тог продора
10-13-2013, 09:08 PM
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|