Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
Да се не лажемо, имамо ми и међу нашима (управа) разне кандидате за исмевање, али овај је ван свих категорија...  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Следећи пут када га Андђус буде звао у емисију, обавезно да обездбеде титл!  Smile
А овом "човеку из моде" би боље стајала затворска ОДОРА, пошто не зна ни кравату да веже...

Хахаха, већ се неко побунио и то уживо Big Grin
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
[Image: sequence-01.gif]
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply
Ово је ругање оних симпатизера са РСБ човјеку који је најмање крив за примљени гол. Новак трчи као муха без главе, и то трчи од лопте да би коначно схвати да треба да иде на лопту, а тада је већ увелико касно.

Омега је крив само зато што је покушао пошто пото, ногом на којој је ослонац у том тренутку, да одреагује.

Не кажем да је фантастичан играч, али немојмо сами себе пљувати.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
(10-08-2013, 09:03 AM)херцеговац link Wrote:Ово је ругање оних симпатизера са РСБ човјеку који је најмање крив за примљени гол. Новак трчи као муха без главе, и то трчи од лопте да би коначно схвати да треба да иде на лопту, а тада је већ увелико касно.

Омега је крив само зато што је покушао пошто пото, ногом на којој је ослонац у том тренутку, да одреагује.

Не кажем да је фантастичан играч, али немојмо сами себе пљувати.
За несигурност Омеге је највише крива управа или тренер... Човек је одиграо 2,3 у првенству и једну утакмицу у купу. Буквално су му утувили у главу да не зна да игра...

А Новака не желим да коментаришем... У почетку сам мислио да је добар и да ће се пробудити. Али сада ме је уверио у то да је дунстер.
Једино због чега бих њега држао на клупи, као и Максу-тренера голмана, је у случају да избије туча.
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply

Мали микс изворног мелоса, историје и навијачког живота  Smile
Jeдна је Србија!
Reply

Свака част !

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/411620/Vez...rce-fetusa
Reply
(10-07-2013, 11:16 PM)петарда link Wrote:[Image: sequence-01.gif]

Најчуднији у овој ситуацији је испао Мартиновић, онолика доза збуњености је невероватна, ја мислим да се због тога у наставку акције испараноисао и Омега.  ;D
Reply
Ма Омеги лопта ишла иза леђа, он онако кракат ухваћен на погрешној нози и смешно пао. Али Мартиновићев гол 100%.
Ја и даље не капирам шта је он радио код тог продора
Reply
http://www.totalprosports.com/wp-content...l-gifs.gif
ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...због љубави!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)