Threads: 3
09-27-2013, 10:07 PM
(This post was last modified: 09-27-2013, 10:09 PM by херцеговац.)
Пјевали би ови Ди Каниу свако јутро аванти рагаци ди буда!
Шалу на страну мада је човјек ваљда без аганжмана, овима треба тиранин. Несхавтљиво да послије пет кола морају да иду на мини припреме (то је више до управе и начина довођења играча), а да се врађају са њих неспремнији него што су отишли.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 38
Владо, а где је то Ђоровић радио као самостални тренер па има референце да дође у Звезду? Питам пошто си једном другом тренеру највише набијао на нос као ману то да је тренер почетник.
Threads: 83
Мислим да има довољно младих тренера, бивших Звездаша, којима је требало дати шансу, много пре него овом "словенцу" Сеји Калачу... Наш највећи проблем је што се резултати траже сад и одмах... Тешко да и Мурињо може тако брзо да постигне резултате... Али оно што ми немамо, а нема везе са резултатима, је игра, идеја, план... Садашњи тренер, уз сав напор да уочим препознатљивост у игри, тај његов "фајнал тач" што би рекли, то нема! Нити изгледа као да може и да направи тако нешто! Да ми имамо игру, да се види помак на терену, сви би се без проблема наоружали стрпљењем и сачекали резултате, мислим да то не би био проблем!
Други део приче је тај да ми имамо за класу боље играче од целе лиге и ту мислим да нема расправе по том питању... Имена, искуство, знање... Где се то одједном изгубило у ових 10-12 утакмица од почетка сезоне?! Са иоле бољим тренером, визијом и чвршћим ставом, ми би догурали бар до групе Лиге Европе и наравно до челне позиције наше лиге... А у том случају не би губили време са толе-воле ментолом, добијали казне... Далеко од тога да он не мора да иде, то стоји, али не би нам то био први циљ! Имали би важније обавезе и гледали себе, а не друге који нас свакако саплићу и не дају да дишемо..
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Један други тренер је био тврдоглав ко магарац поред то почетник Шта му год ко каже схвати као земљотрес
Замислите добијем поруку од председника усред утакмице Нажалост то ради 99% председника а тренер зависи од резултата
Један трећи тренер кога је уништила трагедија и кумовска веза са председнико је слушао Владицу Поповића и кад га је слушао није грешио
У Кули није пукли смо
Ради тога кад већ неће да плате тренера и да истог испоштују предложио сам ову двојицу ал да уче
Туга нервоза и неравноправност
Тужан викенд за нас 2 неочекивана пораза
У баскету нервоза и неорганизованост и погршна процена за Савовића Нервоза мора де се елиминише Организација мора да уследи Блажић и Џенконс морају да добију већу минутажу Посебан проблем ће бити раденовић место ефикасног савовића са мноштвом дефанзивних скокова мења га играчкоји сам себе изненади кад да кош Колико год одбрана била важна напад носи креацију и знање а ми то баш нисмо имали
Агонија у фудбалу се наставља најбољи скакач екипе седи на клупи а скок фали ли фали Несрећно примљен први гол и нервозно промашено изједначење су разлози теренског пораза
Посебмо бих апострофирао судију Време прича ми требамо противнику да дамо 5 комада је прошло ако га је икад и било
Судијске грешке су нормална ствар али не може се подвести под грешку старт над Мрђом у 50 мин никако стајао је на 2 метрао од прекршаја
један од основних предуслова је равноправност а партизан без 2 бода против НП и ми јуче с најмање бодом је друга прича
Threads: 38
Проблем је што нама више ни судија не може да помогне. Имали смо утакмицу са Вождовцем, где је мени, који уопште нисам гадљив на то да нам судије помажу, било по мало непријатно колико се свака ситуација свирала у нашу корист. И шта се десило? Изгубили смо 1:0! Која је разлика? Када нам помажу, изгубимо 1:0. Када нам одмажу, изгубимо 2:0.
Threads: 18
Мени је искрено криво што Муслин никада неће више бити тренер ЦЗ због нетрпељивости на релацији он и Џаја, да су могли да нађу заједнички језик као што нису још онда друга би прича била, јер је реално тренерчина за све његове наследнике... Зна како са играчима, ауторитет је велики па одатле беше и три титуле...
Threads: 17
10-07-2013, 03:13 PM
(This post was last modified: 10-07-2013, 03:15 PM by CEBEP.)
(10-07-2013, 02:52 PM)luconi link Wrote: Мени је искрено криво што Муслин никада неће више бити тренер ЦЗ због нетрпељивости на релацији он и Џаја, да су могли да нађу заједнички језик као што нису још онда друга би прича била, јер је реално тренерчина за све његове наследнике... Зна како са играчима, ауторитет је велики па одатле беше и три титуле...
Е видиш, о овоме сам управо писао пре 10-так дана али је мишљење било да Муслин није особа која нам је потребна у овом тренутку јер би се продубиле несугласице у управи. Оно што је остало не јасно је о каквим се продубљивањима несугласица међу члановима управе ради када они ни не причају једни са другима а камоли да се о нечему договарају. Него узети лепо говњиву мотку па најурити масу ликова и оставити најминималнији број људи у управи као и запосленима у Ц.З. Али видиш, маси људи не одговара да се ситуација рашчисти и среди јер су навикли да кохабитирају у мутном....
Шта нам треба
Треба нам одговоран и стручан тренер који није помоедан Јавна је тајна да на тзв тренингу ради ко шта хоће а тренер кука Било би јако добро да се сете 2 изузетнас тренера Зенге Поповића код којих је постојале загревне вежбе па играње 5 на 5 7 на 7 и сви против свих
Threads: 3
Мислиш да примадоне не би опет извеле неки штрајк и представу као са Земаном? Фали само Коки.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!